AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

43" Philips 43PUS6412

Termékkatalógus
43" Philips 43PUS6412
4,8 5 értékelés
Televízió - ANDROID SMART LED, 108C 4K, Ultra HD 900 ppi (60Hz FR), Natural Motion Micro Dimming HDR + Ambilight 2, DVB-T2 / S2 / C H.265 / HEVC, quad core HDMI 4x, 2x USB, WiFi, DTS Premium Sound HD II, 20W, A
Kód:  WC389i6 Termékszám:  43PUS6412/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS6412


A Philips 43PUS6412 nem egy közönséges TV. Ez egy Ultra HD felbontású készülék - egy Android TV -, mely számos fejlett funkcióval és a legújabb technológiákkal rendelkezik. Rendkívüli funkcionalitást, korlátlan lehetőségeket, eleganciát és okos kapcsolatokat tartogat az Ön számára. Mindezek mellett, a készülék ultra-vékony, kifinomult design-nal rendelkezik, amely minden nappaliban remekül mutat. Nagy figyelmet érdemel még a Philips TV egyedi, kétoldalú Ambilight háttérvilágítása. Széles fény világít képernyő két oldalán, és ezáltal a környező falakon is. Ezáltal egy izgalmas kombinációt teremt, amely növeli a TV nézés élményét. Teremten maga köré különleges hangulatot, és varázsolja személyessé nappaliját!


Legfontosabb jellemzők

  • Smart TV funció
  • Micro Dimming Pro - intelligens fénytompítás
  • 4K Ultra HD felbontású - a borotvaéles képek
  • Kétoldalú Ambilight háttérvilágítás
  • HDR Plus támogatás
  • H.265 / HEVC
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming Pro analizálja a képeket valós időben, 6400 különböző zónában és térben. Ezen elemzés alapján, beállítja a háttérvilágítás erősségét. Az eredmény az, hogy a kontraszt, az élesség és az általános minőség kihangsúlyozásra kerülnek.


HDR Plus

A High Dynamic Range Plus egy újszerű videó szabvány, amelyet a filmrajongók garantáltan nagyra becsülnek majd. Ez forradalmat hoz az otthoni szórakozásba - ez  Philips TV számára alapfunkció, amely a képeknek tökéletes fényerőt, gazdag kontrasztot és igazán élénk színeket kölcsönöz, úgy, ahogy azt még sosem látta TV képernyőn. Többé nem kell moziba mennie, hiszen az otthon kényelméből is élvezheti a minőségi felbontást.


Nagy felbontású

A 4K Ultra HD panel 4-szer nagyobb felbontással rendelkezik, mint a hagyományos Full HD TV panel. A több mint 8 millió pixel, az egyedülálló Ultra Resolution technológiával kombinálva nyújt kiváló képminőséget, az eredeti forrástól függetlenül. Kényeztesse magát a kitűnő élességgel, mélységgel, kiváló kontraszttal, természetes mozgásokkal, és rendkívüli részletességgel bármely zavaró tényező nélkül.



Quad Core Android rendszer

Élvezze a a négymagos processzor és az Android precizitását. Ezzel a kombinációval, garantáltan élvezni fogja ennek a TV-nek a működését, miközben remekül szórakozik. Irányítson, használjon applikációkat, és élvezze a multimédia által nyújtott szórakozást maximális sebességen.


Végtelen szórakozás

A Google Play Áruház és a Philips Galéria alkalmazás számos filmet, TV show-t, zenét, alkalmazást és játékot tartalmaz. A bővíthető memória kapacitása 16 GB, amely bőséges tárhelyet biztosít az Ön kedvenc programjainak és az új alkalmazásainak. Természetesen a Netflix is elérhető.


Premium hangzás

Hihetetlen és élénk hangtechnikai technológia biztosítja a hatékony, integrált hangsávot. A hátsó hangszórók stratégiai elhelyezése viszont mély és gazdag hangzást kölcsönöz. A DTS HD Premium Soundnak köszönhetően, Ön minden részletet hallani fog - a valós hatású térhangzást, gazdag basszust és kristálytiszta párbeszédeket, amelyek még a legmagasabb hangerőn sem lesznek megzavarva, félbevágva vagy torzítva.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    97,13 cm Kész!
    Magasság
    62,94 cm Kész!
    Mélység
    22,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    57,51 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,2 cm Kész!
    Tömeg
    9,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" Philips 43PUS6412 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS6412. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43 "Philips 43PUS6412. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6412. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6412.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ