A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

43" Philips 43PUS6704

Termékkatalógus
43" Philips 43PUS6704
5 6 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 109cm, Ultra HD 4K, PPI, 1200, 50Hz, HDR10+ és Dolby Vision, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-T, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Miracast, HbbTV, gamer mód, Ambilight, Netflix, SAPHI OS, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, A energiaosztály
Kód:  WC389i65a Termékszám:  43PUS6704/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

43" Philips 43PUS6704

4K UHD LED Android TV Ambilight funkcióval

A Philips 43PUS6704 108 cm-es LED televíziónem csak karcsú és minimalista megjelenésével nyűgöz le, hanem mindenekelőtt az ultra-finom 4K felbontású páratlan képminőségével, az első osztályú hangzásával és a számos intelligens funkciójával. Csúcstechnológiájú felszereltséggel gondoskodik a filmek, tévéműsorok vagy sportközvetítések maximális élvezetéről, amelyet az Ambilight atmoszferikus hátsó megvilágítás tesz igazán teljessé.

Ambilight funkció - átadja az érzelmeket a képernyőn túl

A megtekintett tartalom valósággal magával ragad, ezáltal a filmnézés és a játékok élményét egy teljesen új szintre emeli a készülék. A TV szélein elhelyezkedő intelligens LED fények valós időben vetítik a színeket a falra, így hoznak létre atmoszferikus fényeket a szobában. Emellett a zenét is követik a fények, így a hangzást vizuálisan is érzékelheted.

Részletgazdag 4K UHD felbontás

A Philips 4K UHD televízió 8 millió pixellel hozza létre a gyönyörűen éles képvilágot, amely csak úgy ragyog az élénk színektől, továbbá a lenyűgöző kontrasztot és a zökkenőmentes jeleneteket. Ennek hála forrástól függetlenül bármilyen tartalmat prémium képminőségben élhetsz át.

Philips Pixel Precise Ultra HD

A Philips Pixel Precise Ultra HD technológia bármilyen bemeneti tartalmat lenyűgöző 4K UHD felbontássá alakít. Ezáltal finom és éles képeket, kivételes kontrasztot és élénkebb színeket eredményez bármilyen forrásból.

Dolby Vision és Dolby Atmos

A Philips 43PUS6704 televízió Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával büszkélkedhet a lenyűgöző HDR videó- és audiofeldolgozás érdekében, amely visszaadja a digitális mozi élményét. Élvezd a csodás fényerőt, a valósághű színeket és a gazdag kontrasztot függetlenül a megtekintett tartalomtól, és hagyd, hogy körülvegyen a magával ragadó térhangzás.

HDR10+ támogatott tartalom

A Philips Smart TV okostelevízióval a legtöbbet hozhatod ki a HDR10+ formátumból, ezáltal a legjobb képminőséget élheted át, pont úgy, ahogyan azt a filmrendezők megálmodták. A képeket a készülék képkockánként dolgozza fel, a színek élénkebbek, az árnyékok sötétebbek, míg a fényesebb jelenetek világosabbak. Mindez a precíz optimalizálásnak köszönhető.

Intelligens TV Saphi felhasználói felülettel

A televízió működtetése rendkívül intuitív, tekintsd meg az online tartalmakat, indítsd el a kedvenc alkalmazásaidat és használd a Saphi TV által nyújtott számos intelligens funkciót is. A könnyű navigálást biztosító ikonokkal gyors hozzáférést kapsz a beállításokhoz, a TV műsorhoz, és az olyan kedvenc alkalmazásaidhoz is,mint a Youtube vagy a Netflix és még sok más.





  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,7 cm Kész!
    Magasság
    58,93 cm Kész!
    Mélység
    18,75 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    57,09 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,69 cm Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" Philips 43PUS6704 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Philips 43PUS6704. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" Philips 43PUS6704. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6704. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Philips 43PUS6704.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ