Akvizice ApF HU Shop roku

49" LG 49UK6470PLC

Termékkatalógus
49" LG 49UK6470PLC
4,6 19 értékelés
Televízió - SMART LED, 123 cm, 4K Ultra HD, Active HDR, True Motion 100 (50Hz), DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 4 x HDMI, 2 x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, webböngésző , Magic mobil kapcsolat, USB felvétel, webOS Smart TV, TV Hangvezérlés (Magic Controller szükséges hozzá), VESA, Repro 20W, A
Kód:  WK607k5 Termékszám:  49UK6470PLC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

49" LG 49UK6470PLC

Minden részletében csodálatos kép

A 49 cm-es átlójú LG 49UK6470PLC UHD TV négyszer nagyobb felbontást kínál, mint a hagyományos Full HD kijelzők. Ennek köszönhetően élvezheted a tökéletesen éles képet gazdag részletekkel és elképesztő színekkel. A kifinomult webOS Smart TV felhasználói felület intelligens funkciókat kínál az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítéséhez a képernyőn. Emellett rendelkezik kiváló minőségű 20 W-os hangszórókkal és DTS Virtual:X virtuális térhangzással is.


Elegáns design

Az elegáns kijelző rendkívül karcsú vázzal rendelkezik, amely azonnal a nappalid díszévé válik, és fantasztikus képet nyújt, a mozis élményhez hasonlóan. Az LG 49UK6470PLC TV szilárd alapra vagy falra szerelhető a VESA felfüggesztési rendszerrel.


Precíz képfeldolgozás

Az erőteljes négymagos processzor folyamatosan csökkenti a zavaró zajokat és javítja a képélességet, még akkor is, ha alacsonyabb felbontású tartalmat konvertál a minőségi 4K-hoz közeledő felbontásra. A TrueMotion 100 technológia folyamatosan kiküszöböli a kép elmosódását vagy a duplikációt a maximálisan éles részletek érdekében, még a gyorsan mozgó szekvenciák esetében is.


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből tökéletesen megőrzi a képernyő láthatóságát, színtorzítások nélkül. Emellett az IPS technológia kitűnő színhűséget és gazdag kontrasztot képvisel, így a tartalom a valósághoz legközelebb eső módon jelenik meg. Az eredmény egy lélegzetelállító kép, amely szó szerint elhalmoz élő részletekkel.


Valósághű kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro funkciókat, lehetővé teszi a finom részletek, a valósághű szín és a gazdag kontraszt megjelenítését. Az LG 49UK6470PLC TV a képet dinamikus szerkesztéssel dolgozza fel. Ez az érzékeny képfeldolgozás a szabványos tartalmat is HDR üzemmódban reprodukálhatja.


Az intelligencia, amely hallgat Rád

A tévékészülék ThinQ mesterséges intelligenciával van felszerelve, amely megkönnyíti az EPG-ken keresztüli keresést hangutasításokkal, a valós idejű információk szolgáltatását, valamint a kívánt tartalmat nyújtó csatornák keresését is. Például egy utasítással megkeresheted a nézett filmhez tartozó filmzenét, vagy pedig beállíthatod, hogy egy adott műsor végeztével a televízió kikapcsoljon. 


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS Smart TV felhasználói felülettel búcsút inthetsz a TV klasszikus vezérlésének, és kihasználhatod a kiválasztott alkalmazásokat és egyéb prémium funkciókat, amelyek vezérelhetőek hanggal. Az internet hozzáférés, a film- és zenelejátszás, valamint a népszerű Netflix vagy Amazon szolgáltatások mind könnyen megközelíthetőek lesznek. A Magic Remote mobiltelefonos kapcsolat segítségével pedig egyszerűen navigálhatsz, hiszen kényelmes kommunikációt biztosít a TV-vel egyszerű gesztusok és utasítások segítségével. 


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    49" (124,46 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Telly, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111 cm Kész!
    Magasság
    70,5 cm Kész!
    Mélység
    25,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,1 cm Kész!
    Tömeg
    12,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 49" LG 49UK6470PLC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" LG 49UK6470PLC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 49" LG 49UK6470PLC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" LG 49UK6470PLC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" LG 49UK6470PLC.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ