Akvizice ApF HU Shop roku

50" Philips The One 50PUS8518

Termékkatalógus
50" Philips The One 50PUS8518
5 2 értékelés
Televízió - Google TV, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, F energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WC389n6j2b1 Termékszám:  50PUS8518/12 Gyártó honlapja:
50" Philips The One 50PUS8518 223 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

243 030 Ft
Szett megvásárlása

50" Philips The One 50PUS8518

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 11 ms-es válaszidő elégíti ki minden igényes játékos igényét. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 50
Televízió 50

50" Philips The One 50PUS8518 televízió főbb jellemzői

  • A lenyűgöző Philips TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A TV 11 ms válaszidővel büszkélkedhet
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • 500 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző biztosítja a teljesen tiszta és természetes képi megjelenést
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek Philips televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen LCD LED technológiát használó TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett gamer mód funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ezen Philips tévé kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern Google TV okos TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a nagyszerű Philips televízió összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a hagyományos videókban nem látnánk.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológiának hála biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Televízió 50
Televízió 50

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett Philips LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Kivételes tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van szerelve. A képernyő körül fényhatás keletkezik a színes LED-eknek köszönhetően, amely a megjelenített tartalomra reagál. A feladat a TV nézés vizuális élményének fokozása, illetve olyan látszat kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, így professzionális képkalibrálást végezhetünk a Calman szoftverrel, amit a profi audio-vizuális iparban gyakran használnak.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

71,5 × 111,6 × 25,6 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

65,5 × 8,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

12,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Maximális fényerő
    500 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    11 ms Kész!
    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,6 cm Kész!
    Magasság
    71,5 cm Kész!
    Mélység
    25,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,1 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    73,7 cm Kész!
    Tömeg
    12,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    55 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    121 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Philips The One 50PUS8518 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Philips The One 50PUS8518. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Philips The One 50PUS8518.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ