Shop roku Akvizice ApF HU

50" Samsung UE50CU8572

Termékkatalógus
50" Samsung UE50CU8572
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, G energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WR176c51 Termékszám:  UE50CU8572UXXH Gyártó honlapja:
50" Samsung UE50CU8572 199 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

50" Samsung UE50CU8572

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű Samsung Samsung Crystal UHD TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung UE50CU8572 TV főbb tulajdonságai

  • Ezen Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint okos távirányító és webböngésző
  • További népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint Canal+ és Xbox Game Pass

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek Samsung televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely rendkívüli élességet garantál.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

HDR formátum támogatás

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+ és HLG. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ez a nagyszerű Samsung tévé hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart tulajdonságát

A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű Samsung LCD LED tévé biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

70,98 × 111,91 × 19,91 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

64,5 × 2,57 cm (ma×mé)

Tömeg:

12,1 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Canal+, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,91 cm Kész!
    Magasság
    70,98 cm Kész!
    Mélység
    19,91 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Tömeg
    12,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    71 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Samsung UE50CU8572 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50CU8572. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Samsung UE50CU8572. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50CU8572. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50CU8572.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ