30 dnů na vrácení Shop roku

55" LG 55SK7900PLA

Termékkatalógus
55" LG 55SK7900PLA
4,6 16 értékelés
Televízió
Kód:  WK607m71 Termékszám:  55SK7900PLA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55SK7900PLA

Realisztikus színek és gazdag kontraszt

A LG 55SK7900 UHD TV, 55"-os átlóval, kiváló képminőséget kínál az innovatív Nano Cell képernyővel és a 4K nagy felbontással, amely reális szín reprodukcióval és gazdag kontraszttal rendelkezik. A webOS 3.5 felhasználói felületnek köszönhetően használhatod a TV okos funkcióit, például az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítését a képernyőn. A kiemelkedő hangokról a Harman / Kardon 20W-os hangsugárzók gondoskodnak.


Elegáns design

Az elegáns képernyő rendkívül karcsú vázzal rendelkezik, amely a nappali nappali díszes kiegészítőjévé válik, és fantasztikus képet biztosít, mint egy mozis vászon. Az LG 55SK7900 egy szilárd alapra szerelhető vagy falra helyezhető a VESA felfüggesztési rendszer segítségével.


Csodálatos élmény bármilyen szögből

A képernyő széles látószögének köszönhetően fantasztikus színekben és részletekben követheted a történéseket szinte bárhol a nappaliban. Ezután nem kell küzdened a jobb helyért a TV előtt, és a focit még a nagyobb baráti társaságokkal is élvezni fogod. 


Nano Cell képernyő fantasztikus színekkel

Az LG Nano Cell képernyő speciális nanorészecskéket használ a felesleges hullámhossz felszívására, amelyek ráadásul a túlcsordult színeket is korlátozzák a képernyőn. Ez a legmodernebb technológia lehetővé teszi, hogy teljes színspektrumot hozzon létre, amely tökéletesen hű képet ad a tiszta és élénk színekről .


Valódi kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatás, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro programot, lehetővé teszi a tartalom finom részletességű megjelenítését, realisztikus színekkel és gazdag kontraszttal. Az LG 55SK7900 TV a képet dinamikus szerkesztéssel kezeli minden egyes képkocka után. Ez az érzékeny képfeldolgozási környezet az egyszerű tartalmat is HDR módba reprodukálja.


Futball mód

A foci mód jobb kép- és hangminőséget nyújt a foci meccs tökéletes élvezetéhez. Sima mozdulatok, élénk színek és fantasztikus hangzás - mindez lehetővé teszi, hogy átéld az izgalmat, mintha ott lennél a stadionban. A tökéletes hangulatot támogatja az exkluzív, többirányú Sound Surround Sound hangzás.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felülettel elfelejtheted a TV klasszikus vezérlését, és használhatod a kiválasztott alkalmazásokat és egyéb, prémium szolgáltatásokat, és mindezt hangvezérléssel. Internet elérés, film lejátszás, zene és kedvenc szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon most mind a kezed ügyében. A Magic Remote lehetővé teszi a TV egyszerű vezérlését gesztusokkal és parancsokkal.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Telly, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124 cm Kész!
    Magasság
    77,8 cm Kész!
    Mélység
    23,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,2 cm Kész!
    Tömeg
    15,5 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55SK7900PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55SK7900PLA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55SK7900PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG 55SK7900 55 ''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG 55SK7900 55 ''.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ