Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" LG 55UK6100PLB

Termékkatalógus
55" LG 55UK6100PLB
4,7 3 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55UK6100PLB

Minden részletében csodálatos kép

Az 55 hüvelykes LG 55UK6100 UHD televízió négyszer nagyobb felbontást kínál a klasszikus Full HD kijelzőhöz képest. Ennek köszönhetően tökéletesen éles, részletgazdag és lenyűgöző színekben pompázó képvilágot élvezhetsz. A kifinomult webOS 3.5 felhasználói felület intelligens funkciókat nyújt az internetes és multimédiás tartalmak közvetlen megjelenítéséhez a képernyőn. A virtuális térhangzás hatásáról a minőségi integrált 20 W-os hangsugárzók gondoskodnak.


Elegáns design

Az elegáns kijelző rendkívül karcsú kerettel rendelkezik, amely biztosan a nappali ékességévé válik, emellett olyan fantasztikus képet nyújt, akár csak a mozivászon. Az LG 55UK6100 televíziót lehetőséged van egy szilárd alapra szerelni, de a VESA felfüggesztési rendszerrel elhelyezheted a falon is. 


Csodálatos élmény minden szögből

A széles betekintési szögnek köszönhetően csodálatos színvilágban és lenyűgöző részletességgel élvezheted a TV-n megjelenített tartalmakat bárhonnan a nappaliból. Így már nem szükséges kiharcolnod a legjobb helyet a képernyő előtt, a sportesemények közvetítését pedig megannyi barátod társaságában élvezheted. 


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből kitűnő láthatóságot garantál kellemetlen színtorzítás nélkül. Emellett az IPS technológia gondoskodik a kitűnő színhűségről és a gazdag kontrasztról is, így a megjelenített tartalom a lehető leginkább valósághű. Ennek eredményeként lélegzetelállító képben lehet részed, amely elkápráztat az életszerű részletekkel.


Valósághű kép a 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatása, beleértve a HDR10 Pro és a HLG Pro szabványokat is, lehetővé teszi a gazdag tartalom, a valósághű színek és a kitűnő kontraszt megjelenítését. Az LG 55UK6100 képkockánként dolgozza fel a képeket, dinamikus színkorrekciót végezve azokon. Ez az érzékeny képfeldolgozás képes az SDR tartalmak HDR minőségben történő reprodukciójára.


Futball mód

A Futball mód javított kép- és hangminőséget nyújt a foci mérkőzések megtekintésének legjobb élménye érdekében. Akadásmentes mozdulatok, élénk színek és fantasztikus hangzás - mindez lehetővé teszi, hogy átérezd a stadionban szétáradó izgalmat. Az igazi meccs hangulatot azonban az exkluzív, többirányú Stadium Surround térhangzás biztosítja.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felülettel elfelejtheted a hagyományos TV vezérlést, hiszen számos kiválasztott alkalmazásnál rendelkezésedre áll a navigálás és egyéb, kiváló hangvezérelt funkciók használata is. Internet elérés, film lejátszás, zene és a kedvenc szolgáltatásaid, mint például a Netflix és az Amazon mind könnyen elérhetők. A Magic Remote segítségével történő egyszerű navigáció lehetővé teszi, hogy szimpla gesztusokkal és parancsokkal kommunikálj a televízióval.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Telly, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124,9 cm Kész!
    Magasság
    78,5 cm Kész!
    Mélység
    23,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    73 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,3 cm Kész!
    Tömeg
    14,3 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55UK6100PLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55UK6100PLB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55UK6100PLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG 55UK6100 55 ''. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG 55UK6100 55 ''.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ