Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" TCL 55DP600

Termékkatalógus
55" TCL 55DP600
Televízió - SMART LED, 140 cm-es, 4K Ultra HD, HDR, Micro-Dimming, DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI+, DLNA, WiFi, Miracast, web böngésző, Netflix, YouTube, 2x8 W hangszóró, Dolby Digital Plus, VESA, A+
Kód:  WK690b9x Termékszám:  55DP600 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" TCL 55DP600

UHD 4K felbontás

A Smart TV TLC 55DP600 egy csúcsminőségű LED képernyővel rendelkezik Ultra HD 4K felbontással (3840 × 2160 px), amely akár 4-szer több részletet jelenít meg, mint a standard Full HD felbontás. Az így kapott kép kiváló élességgel és pontos ábrázolással, még a legkisebb részletek esetében is kitűnő, így még inkább beleélheti magát az akciókba.

Keret nélküli technológia


A televízió minimalista designját egy nagyon vékony, szinte láthatatlan keret egészíti ki, ami a képet a környező bútorokkal és díszítésekkel csodálatos egésszé teszi. A képernyő nézését már nem fogják korlátozni a kevéssé tetszetős televízió-keretek.

A HDR-tartalom támogatása

A HDR technológia elképesztően részletes képet nyújt gazdagabb kontraszttal és élénk színekkel. Egy egyedülálló algoritmus segítségével a televíziós panel háttérvilágítása automatikusan megvilágosodik vagy elhalványul, hogy növelje a képernyőn megjelenő tárgyak maximális fényerejét, ezáltal sokkal gazdagabb kontrasztarányt biztosítson.

Dolby Audio

A TCL Smart TV TCL 55DP600 kiváló minőségű sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek Dolby Audio technológiával kristálytiszta,  részletgazdag és reális térhatású hangzást biztosítanak. Akár filmeket, tévéműsorokat, online videókat vagy koncerteket néz, a Dolby Audio mindig gondoskodik az Ön elvárásainak megfelelő, kiváló minőségű hangokról.


T-Cast technológia

T-Cast technológia

A T-Cast segítségével a készüléket az okostelefonja segítségével vezérelheti. Az alkalmazás lehetővé teszi a mobil tartalmak nagy képernyőn való megjelenítését, vagy videofelvételek és hangok feltöltését közvetlenül a mobileszközére. Könnyen előállíthatja a TV-képernyő listázását, amelyet azonnal megoszthat a szociális hálózatokon.

Alkalmazásbolt

App Store

A TCL Smart TV TCL 55DP600 lehetővé teszi, hogy több mint 300 alkalmazást telepítsen a tartós multimédiás szórakoztatás támogatására. Rendelkezésre állnak VOD portálok, szórakoztató játékok, hírek, zenehallgatási szolgáltatások, internet böngésző és sok egyéb tartalom. 

Netflix

Netflix

A szórakoztató ajánlatok közé tartozik az egyik legnépszerűbb TV-állomás támogatása, sok népszerű tartalommal. A Netflix mindenkinek kínál valamit. Megtekintheti kedvenc TV-műsorait, beleértve a díjnyertes eredeti Netflix sorozatokat, filmeket és dokumentumfilmeket.

Youtube

Youtube

A YouTube segítségével megtekintheti a világ minden tájáról érkező videó trendeket - a legizgalmasabb zenei videóktól a játékról szóló hírekig, a szórakoztatást,  híreket és még sok mást. Jelentkezzen be kedvenc csatornáiba, ossza meg barátaival, és nézze meg a tartalmat bármelyik eszközön!


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124,2 cm Kész!
    Magasság
    77,3 cm Kész!
    Mélység
    24 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    73 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,8 cm Kész!
    Tömeg
    12,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" TCL 55DP600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55DP600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" TCL 55DP600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55DP600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55DP600.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ