AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

55" TCL 55EP660

Termékkatalógus
55" TCL 55EP660
4,8 29 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 1200 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10 és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, párosítás mobileszközzel, Android operációs rendszer, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A+ energiaosztály
Kód:  WK690c2a Termékszám:  55EP660 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" TCL 55EP660

Merülj el a minőségi képmegjelenítésben

A TCL 55EP660 televízió a keskeny, kávamentes fém designt kiváló képminőséggel ötvözi, amelyet valósághű színekkel, széles dinamikus tartománnyal és részletes 4K felbontással koronáz meg. Az Android TV operációs rendszernek köszönhetően alkalmazások széles választékát érheted el, beleértve a Netflix és a Youtube streaming szolgáltatásokat is.

55" / 139 cm


4K Ultra HD képfelbontás

A LED képernyő az Ultra HD (3840 × 2160 px) felbontás révén a hagyományos Full HD TV-khez képest 4x részletesebb képet biztosít. Merülj el a tökéletesen éles képekben és a több, mint 8 millió pixelben, amely azonnal magába szippant és intenzív házimozi élményt nyújt.

HDR tartalom-támogatás

A HDR (nagy dinamikatartományú tartalom) támogatásnak köszönhetően átadhatod magad bármely forrásból származó, a világos fényt és sötét tónusokat, precíz színeket és lélegzetelállító részleteket megjelenítő tartalomnak.

Smart HDR

A SMART HDR technológia standard dinamikatartományú (SDE) minőséget kínál HDE képminőségben. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb minőségben élvezhesd kedvenc tartalmaidat.

A SMART HDR dinamikusan szabályozza a natív tartalmakat a képernyő-beállításoknak megfelelően. A sötét jeleneteknél növeli az árnyékban rejtőző tárgyak fényerejét, a világos jelenetek esetében pedig növeli a kontrasztarányt, ezáltal a tárgyak jobban kitűnnek a háttérből. Az eredmény pedig egy élettel telibb és többrétegű kép, több kontraszttal és részlettel.

Micro Dimming technológia

A kiváló kontraszt érdekében a Micro Dimming technológia megközelítőleg száz különálló zónában elemzi a TV-n megjelenő képet, és ennek megfelelően állítja be az optimális fényerőt. Az eredmény egy olyan fény-árnyék egyensúllyal rendelkező kép, amely fokozza a vizuális élményt filmnézés vagy játék közben, különösen teljes sötétségben.

PPI 1200

A képminőség egyik kulcseleme, amely a felbontás, a kontraszt és a színskála esetében játszik fontos szerepet - a pixelsűrűség (PPI). Az EP66 sorozat a kiváló 1200 PPI érdekében továbbfejlesztett képfeldolgozó technológiákat ötvöz.

A Dolby Audio gazdag és tiszta hangzása

Hagyd, hogy körülöleljen a dinamikus térhangzás, amelyet a Dolby Audio fejlett hangtechnológiája szolgáltat. Nem számít, mit nézel, a csúcsminőségű hangzás mindig garantált, amely teljesen új szintre emeli a filmek, TV műsorok vagy koncertek nyújtotta élményt.

Android TV

Az Android TV 9.0 operációs rendszer számos olyan innovatív funkciót kínál, amely révén a TV-d sokkal többre lesz képes. A különféle alkalmazások - beleértve a webböngészőt, a médialejátszókat vagy kedvenc streaming szolgáltatódat - végtelen szórakozást nyújtanak. A feladatok közötti egyszerű váltást biztosító Picture is Picture (PIP) funkció, valamint a hangvezérlés támogatás is elérhető.

Google Assistant

Az Android TV beépített Google Assistant funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hangoddal vezéreld a készülékedet. Keresgélj a tartalmak között, tudd meg, milyen időjárás várható, szabályozd a hangerőt, játszd le kedvenc zenéidet vagy vezérelj egy sor egyéb funkciót, amely egyszerű hangutasítással aktiválható.

Google Play áruház

A Google Play szolgáltatásnak hála a letöltés után rögtön a TV képernyőjén indíthatod el kedvenc alkalmazásaidat. Az ajánlat magában foglalja a 4K támogatással bíró Netflix-et és Youtube-ot, számtalan játékot, multimédia lejátszót, a legújabb fejlesztéseket, valamint a közösségi hálózat tartalmainak szabályozását.

Chromecast technológia

Az Android TV lehetővé teszi, hogy a mobileszközödön található fényképeket, videókat, zenéket vagy egyéb tartalmakat jeleníts meg, illetve játssz le a TV képernyőjén. A Chromecast olyan eszközöket támogat, mint például az iPhone, iPad, Android telefonok és tabletek, valamint Mac és Windows számítógépek.

Amazon Alexa támogatás

A TCL 55EP660 televízió Amazon Alexa támogatással is rendelkezik. A hangutasításokkal egyszerűen lejátszhatod kedvenc zenéidet, megnézheted az aktuális eseményeket és az időjárást, kapcsolgathatsz a TV csatornák között, szabályozhatod a hangerőt, és még sok mást.

TV Netflix 4K HDR minőségben

A világ egyik legnépszerűbb TV csatornája most már a TCL TV-ken is elérhető. Nézz díjnyertes filmeket, sorozatokat és TV-műsorokat különféle műfajokban, amikor csak szeretnél! A választék rendkívül széles, így mindenki megtalálja a kedvére valót.

Youtube 4K felbontással

A Youtube alkalmazásoknak köszönhetően a világ népszerű videóit mostantól 4K UHD felbontásban élvezheted. Érd el a legújabb zenés videókat, podcastokat, gaming videókat, a híreket és még sok mást, vagy iratkozz fel kedvenc csatornáidra, hogy a barátaiddal is megoszthasd a videókat!

Elegáns kávamentes formatervezés

A TCL 55EP660 már első látásra lenyűgöző látványt nyújt keskeny formatervezésével és ultravékony fémes keretével, amelynek hála bármely helyiség tökéletes darabjává válik. A készülék stílusos megjelenését a fém lábak és az eredeti csőpanel koronázza meg, amely két darab, 2 x 10 W-os hangszóróval lett ellátva.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,9 cm Kész!
    Magasság
    77,6 cm Kész!
    Mélység
    27,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    3,4 cm Kész!
    Tömeg
    12,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    üdv, Szeretnénk széles-látókörű kamerát (Spedal, stream webcam, Androiddal kompatibilis) csatlakoztatni a TV-hez, felismeri a fenti TV a kamerát? Google meet alkalmazást használva a 2 GB memória alatt tudna több videó futni egyszerre a kijelzőn?

    Tisztelt ALZA, A kép, design, szolgáltatások kiválóak az ár/érték arányhoz képest. A képbeállításoknál nagy baj van. A "Smart HDR" és a "Dinamikus " képmód elviselhetetlenül villog, csak "Szabvány"-t tudok nézni. (az összes képmódot kifizettem!!!) Mi lehet az oka? Tud valaki segíteni? Gy. Zoltán

    Teljesen elégedett vagyok,szép színek éles kép.Menü rendszere gyorsan reagál picit sem lassú. Újra csomagolt terméket választottam,hibátlan karc mentes. Ami picit zavart hogy a távirányítóban lévő elemből folyt a sav.Ezt cseréltem és ki kellett tisztítani.Talán még ilyen esetben illene odafigyelni hogy az előző tulaj nem jelentkezett ki a gmail fiókból és a netflix alkalmazásba is be volt regisztrálva illetve minden személyes adat regisztrálva volt. Természetesen azonnal csináltam egy teljes rendszer vissza állítást.

    TIsztelt ALZA! tegnap vettem a készüléket, amellyel maximálisan meg vagyok elégedve ár/minőség vonatkozásában. Szép a kép, a hang csak projektorral élvezhető, (5.1 SONY) mint minden lapos TV-nél. DE !!! Nagyon hiányolom az elalváskikapcsolót, nem találtam a beállítások között. Ezelőtt Thomsonom volt, ami szintén TCL rártmány, abban volt ez az opció. 20 éve csöves TV-kben is volt. Kérem Önöket, segítsenek! Ha mégsincs ilyen szolgáltatás, csalódtam a TCL-ben, ALZA-ban. Ha van, és nem találtam meg, elnézést kérek. Gy. Zoltán

    Gyönyörű kép, sok android szolgáltatás, könnyű menü, elegáns design.Olcsó - 131.000.+ Ft. Ismert márkák ebben a kategóriában 180.000.- körül indulnak. Mint minden lapos tvhez, ennél is kell hangprojektor.

    Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék magyar nyelvű menüt tartalmaz? Üdvözlettel: Zsolt

    Kérdések és válaszok: 55" TCL 55EP660
    Kiegészítők: 55" TCL 55EP660 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55EP660. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" TCL 55EP660. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TLC 55EP660. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TLC 55EP660.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ