A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

65" LG 65QNED81

Termékkatalógus
65" LG 65QNED81
4,6 25 értékelés
Televízió - SMART, QNED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20W hangszóró, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612g130 Termékszám:  65QNED813QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65QNED81

Televízió 65

A különböző műsorok maximális élvezetéhez kell egy olyan LCD TV, amely kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagy méretű, 65" képátló, valamint a(z) 4K Ultra HD felbontás miatt a(z) 65" LG 65QNED81 pont ideális a nagyobb helyiségekbe. A hihetetlen, 4K UHD felbontású TV abszolút sima és mély képet kínál. A smart tévé technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal.

A(z) 65" LG 65QNED81 Smart televízió kulcsfontosságú előnyei

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • A(z) HDR dinamikus tartomány átlag feletti dinamikát és természetesebb renderelést kínál
  • 100 / 120 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően sima képért, amit legfőképp akciójeleneteknél vagy meccsek nézése közben lehet igazán észrevenni
  • 65" képátlójú LCD televízió
  • A(z) 65" LG 65QNED81 tévé operációs rendszere: WebOS
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, vrr (variable refresh rate), lejátszás usb-ről, felvétel usb-re, skylink fast scan, hotel mód, fényérzékelő és amd freesync premium
  • Úgynevezett „piros gomb”, amelynek használatával az adott csatorna műsorai, régebbi TV-műsorok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listájáról válogathatunk
  • A hangvezérlési funkció megszünteti a hagyományos távirányítás szükségességét
  • A játék mód csökkenti a képernyő válaszidejét, miközben játszol, vagyis egy pillanatra sem veszítheted el a játék irányítását
  • Beépített WiFi a(z) 65" LG 65QNED81 gyors hálózati csatlakozásához
  • Bluetooth technológia az eszközök könnyű csatlakoztatásához
  • Mód flash diskre történő mentésre, a kedvenc sorozatok rögzítésére és akármikor történő lejátszására
  • VESA standardú tartóhoz előkészített lyukakkal egymástól 300×300 távolságra pl. állványra történő erősítéshez
  • A DLNA protokoll leegyszerűsíti a külsős videók TV-n történő lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni
Televízió 65
Televízió 65

A(z) 65" LG 65QNED81 televízió rendkívüli képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 65" LG 65QNED81 kimagasló felbontásával ideális választás. A 4K megjelölés összesen négyszer annyi pixelt jelent a panelen a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magasfokú részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem homályosodik el a kép, teljesen éles marad. A nagyszerű képmegjelenítést egyre több tartalomnál használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban felvett régi filmeket vagy sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók simább működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Tulajdonképp már magától értetődő jellemző az úgynevezett HDR, vagyis a magas dinamikus tartomány. Ez támogatja a természetes kontrasztot és a fényerőt, kompezálja például a szembefény káros hatását és a jelenet összességében élvezetesebb és valósághűbb lesz. A kiváló 100 / 120 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék milyen gyorsan tudja átrajzolni a képet és hogy jól illik az akciódús filmekhez, melyeket mindig tökéletes zökkenőmentességgel jelenít meg.

Televízió 65
Televízió 65

A(z) 65" LG 65QNED81 televízió csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a nagyobb lefedettség és számtalan program miatt. Kábeles adás esetében a(z) 65" LG 65QNED81 televízió ún. DVB-C tunerrel kapcsolódik. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez hagyomány kábel segítségével csatlakoztatható a készülék. A(z) 65" LG 65QNED81 WiFi-n keresztül is képes csatlakozni a nethez, ha leszámolnál a kábelekkel. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik készülék csatlakoztatásához a Bluetooth technológiát is támogatja. Közkedvelt és praktikus funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB porton át. Ezzel a készülékkel külső eszközre is rögzíthetők tartalmak.

A(z) LG televízió intelligens funkciói és applikációi

A(z) 65" LG 65QNED81 televíziót olyan applikációkkal is kiegészítették, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV és Telly. A(z) LG által tervezett televíziót olyan applikációkkal is ellátták, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV és Telly. A televízió az Amazon Alexa és a Google Assistant használatát ugyancsak lehetővé teszi. Az AirPlay 2 funkciónak köszönhetően Apple készülékekről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról. A Miracast funkció segítségével tükrözheted a képet a mobiltelefonodról. A komfort érdekében nem kell minden egyes alkalommal manuálisan csatlakoztatnod a telefonodat a tévéhez, mivelhogy az első párosítás után ez automatikusan megtörténik.

Televízió 65
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    103 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    165 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    103 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    165 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QNED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,2 cm Kész!
    Magasság
    91,1 cm Kész!
    Mélység
    33,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,43 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    83,1 cm Kész!
    Tömeg
    26,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG 65QNED81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65QNED81. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG 65QNED81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED81.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ