Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65 "LG 65UH950V

Termékkatalógus
65 "LG 65UH950V
Televízió 4K 3D SMART LED, 164 cm képátlójú IPS Quantum 10bit, 4K Ultra HD 3840x2160, PMI 2700 Super HDR, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC codec, WebOS 3.0, 3x HDMI, 3x USB, CI, LAN , DLNA, Wi-Fi Miracast WiDi, Bluetooth, böngésző, Netflix, PVR felvétel, helyi tompítása oldalsó LED panel, mágikus-szabályozás, 2x 3D szemüveg hangszóró 40W, VESA 300x300, energiát. Osztály A +
Kód:  WK608t3 Termékszám:  65UH950V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65 "LG 65UH950V

LG Super 4K UHD TV

Élvezze a nagyszerű képet. Ez a szuper-vékony LG SUPER UHD TV lenyűgözi őket, még mielőtt bekapcsolja egyáltalán. A széles színválaszték UHD TV LG SUPER garantálja, hogy minden a kedvenc jelenet életre kel a szó szoros értelmében több milliárd gazdag színek. LG SUPER UHD TV is messze a legjobb megjelenítő HDR tartalom tökéletes Dolby Vision. Kóstolja fantasztikusan élénk színeket, drámai kontrasztot és kivételes felbontással.

Super HDR

Kapcsolja LG SUPER UHD TV és látni az egzotikus város, amit mindig is akart látogatni. Ha ránézünk a tájat, a képernyőn, akkor úgy érzi, mintha tényleg ott van. Technology High Dynamic Range (HDR Super) Dolby Vision tökéletesen beállítja a fényerő hangsúlyozása érdekében a pontos színt részletesen minden helyszínen. 

Dolby Vision - proč hraje důležitou roli?

SUPER támogatja a HDR technológia Dolby Vision, amely garantálja a fényesebb és élesebb képeket, jobb kontrasztot és fantasztikus színek. A hullám új film kapható Dolby Vision nyújt szórakozást pontosan milyen szerzők célja.

IPS kijelző 4K Quantum

IPS kijelző 4K Quantum, amit az LG SUPER UHD TV megkülönbözteti magát a többi UHD TV. 

Hála milliárd színhelyes képet a LG SUPER UHD TV valóban ugyanúgy néz ki, mint a tényleges jellegét. 4K felbontású, ami négyszer magasabb, mint a Full HD, egyaránt lenyűgöző bármely látószög.

Plus ColorPrime

ColorPrime Plus nagyobb színtartomány ábrázolják élénk színekkel. LG SUPER UHD TV lehetővé teszi, hogy élvezze a tartalmat több valósághű színeket. 

Rich milliárd szín

Milliárd szín működni Gazdag színek osztva széles spektrumú. Ez lehetővé teszi a pontosabb színbeállításokat az színválaszték. A végeredmény 64-szor nagyobb színtelítettség, mint a hagyományos LCD TV-vel, és a nézők is így felfedezni a színek rendkívül lenyűgöző részletességgel. 

Széles látószög

Ennek a technológiának köszönhetően, a képernyőn látható kép marad, pontosan ugyanazon a helyen minden látószög. Így élvezheti a gazdag és élénk színek minden helyen a nappaliban. 

ULTRA Világosság

Ultra Világosság jeleket maradt a sötét területek fényesebb területeken növeli a kontrasztot. LG SUPER UHD TV kiváló képes ábrázolni a sötét tónusok, és, hála a különböző határ között a sötétség és a fény, a nézők is élvezhetik élesebb, tisztább képeket.

szuper design

Hála a lélegzetelállító karcsúsága és televíziós jednolitému tervezés beleolvad a nappali és fokozza a belső tér. LG SUPER UHD TV túlnyomó függetlenül attól, hogy volt-e kapcsolva. 

Hang Harman / Kardon

LG SUPER UHD tévé hang által tervezett Harman / Kardon, így hozza a luxus hangélmény, korábban soha nem látott televízió.  

le
webOS 3.0

webOS 3.0

LG Smart TV az operációs rendszer webOS 3.0 úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb, hozott egy izgalmas vizuális élményt, könnyen kezelhető és annak használata is szórakoztató. Minden most kell tennie, hogy pihenni, mert a TV-élményt webOS 3.0 jobb, mint valaha.

le
Magic Remote

mágikus Remote

Magický ovladač dokáže ovládat TV i set-top box zároveň s použitím pohybového a hlasového ovládání. Vegye át az irányítást a szórakozás egy új szintű kényelmet távirányító. Ne pazarold az időt keres és adományozza szórakoztató.

le
Magic Zoom

mágikus Nagyítás

Mágikus zoom lehet nagyítani a képeket nézni. Nyomda Nagyítás a távirányítón a képre a jelenet részleteit nézi. 

le
Magic Mobile Connection

Mágikus Mobile Connection

Mágikus Mobile Connection lehetővé teszi a nézők egyszerűen élvezheti okostelefon tartalmat a televízióban. A Wi-Fi kapcsolat játszhat zene és videó alkalmazások a nagy képernyőn. 

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,5 cm Kész!
    Magasság
    89,5 cm Kész!
    Mélység
    28,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,42 cm Kész!
    Tömeg
    23,5 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65 "LG 65UH950V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65UH950V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG 65UH950V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "LG 65UH950V.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ