30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

65" Samsung UE65KS9502

Termékkatalógus
65" Samsung UE65KS9502
Televízió - 4K SMART LED, 163 cm átmérőjű, Quantum Dot kijelző, 4K Ultra HD 3840x2160 felbontás, PQI 2700, HDR1000, DVB-S2/T2/C tuner, H.265/HEVC, Tizen OS, DLNA, Bluetooth, WiFi, HbbTV, webböngésző, PVR felvétel, Timeshift, Supreme UHD Dimming, intelligens vezérlő, 60W hangszóró, A++ enerigaosztály
Kód:  WR185y8 Termékszám:  UE65KS9502TXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung UE65KS9502

le
Šikovná platforma Tizen

Tizen platform

A Tizen operációs rendszer növeli a következő szintre emelei az okos TV-k teljesítményét, villámgyorsan, gyors hozzáféréssel a TV-műsorokhoz és minden alkalmazáshoz. Beleértve a Voyót vagy az HBO-t is.

le
Čtyřjádrový procesor

Nagyobb sebesség

A Samsung Smart TV belsejében egy nagyon erős négymagos processzor fut, és a parancsokat és az alkalmazásokra adott válaszokat gyakorlatilag egy pillanat alatt végrehajtja.

le
egyszerű megosztás obsahu

Egyszerű megosztás

Képek, videók és zenék áttöltése mobiltelefonodról és PC-édről a Smart Smart TV-re mostantól gyerekjáték lesz a Samsung Smart View segítségével. Hihetetlen konvergencia és egyszerű csatlakoztathatóság mellett a legtöbb személyes mobileszközön működik.

le
4K obraz v luxusním podání

Minden részlet élvezhető lenyűgöző 4K felbontású

A Samsung Prémium 2016 sorozat prémium televíziójaival páratlan képminőséget biztosít az új Quantum Dot kijelzővel. Ez az ultramodern kijelző a világ első, nem-kadmiummentes kijelzője, amely a valóságnak megfelelő képminőséget nyújt csodálatos fényerővel, kivételes kontraszttal és a legélethűbb színekkel, amiket valah is láttál. A Premium High Fynamic Range (HDR) funkciót is támogatja, amely legalább 1000 hüvelyknyi HDR-t világít meg, hogy nagyobb kontrasztot biztosítson a képernyő fényerejének és sötét foltjának.

le
Prohnutý design bez rámečků

Vedd körül az érzékeidet

A TV fantasztikus kialakításában rögtön megmutatkozik, milyen hatása is van a mindenféle keret feltűnő hiányának. A televízió képe minden szögből nagyon látványos, jól látható, és a néző könnyedén és gyorsan megtalálhatja kedvenc programját vagy tartalmát az intelligens menüben. A Samsung ívelt TV lágy görbülete lehetővé teszi, hogy a jelenet középpontjába kerülj, szélesebb látószöget, és nagyobb tévénézési távolságot is biztosítva .

le
Precision Black Pro

Nézz képeket kivételes minőségben

A Precision Black Pro technológia rendkívül magas kontrasztaránnyal és Local  Dimming technológiával rendelkezik, amely szabályozza a LED-es háttérvilágítás intenzitását a képernyő különböző területein, így a fekete jelenet mélységesen sötét és fehér jelenet meglepő káprázatosan fényesen ragyogó lesz.


Főbb jellemzők

  • Páratlan képminőség egy új kijelző, a  Quantum Dot segítéségvel, ami 4K felbontást biztosít.
  • Keret nélküli képernyő.
  • Lenyűgöző 360 fokos kialakítás kompromisszumok nélkül.
  • Képminőségi index: PQI - 2700.
  • Vadonatúj Smart Hub, amely megkönnyíti a hozzáférést a kedvenc tartalmaidhoz.
  • A DVB-T2 tuner készen áll a TV-jel fogadására.
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Samsung UE65KS9502
le
Lepší kontrast

Jobb kontraszt a vizuális élmény érdekében

Optimális kontraszt, szín és élessgh: az UHD Dimming technológia igazán lenyűgöző képminőséget biztosít. A meglévő Micro Dimming technológiához képest nagyobb részletgazdagságot kap a kép, és olyan élményt nyújt, mint korábban soha.

Növeli a felbontást az élénk képekhez

A Samsung UHD Picture Engine technológiája közel-UHD felbontást kínál az alacsony felbontású, streametl tartalmakhoz. A kedvenc tartalmaid első osztályú, megbízható minőségűvé alakításához innovatív 4 lépéses folyamatot használ.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Vylepšení obrazu
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Zábavné aplikace

Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált vezeték nélküli LAN lehetővé teszi, hogy az intelligens TV-t az internethez kösd mindenféle kesze-kusza kábelek nélkül. A hatékonyabb kapcsolatnak köszönhetően igazából élvezheted a TV kivételes megjelenését.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,16 cm Kész!
    Magasság
    91,53 cm Kész!
    Mélység
    36,61 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    11,59 cm Kész!
    Tömeg
    28,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung UE65KS9502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65KS9502. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung UE65KS9502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAMSUNG UE65KS9502.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ