AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

70" LG 70NANO76

Termékkatalógus
70" LG 70NANO76
4,7 10 értékelés
Televízió - SMART,, 178 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612f04 Termékszám:  70NANO763QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

70" LG 70NANO76

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen LG TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett NanoCell technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 70
Televízió 70

70" LG 70NANO76 TV lényegesebb paraméterei

  • A nagyszerű LG TV-vel otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern NanoCell technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 70" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Ultra Surround biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 70" képátló mellett. Eme LG TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia lehetővé teszi a precíz zóna-háttérvilágítást, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 70
Televízió 70

NanoCell technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen NanoCell technológiát alkalmazó TV magával ragad. A NanoCell technológiával széles látószöget érünk el, ami javítja a kép minőségét, amikor különböző szögből nézzük.

A TV HDR komptatibilis

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 70
Televízió 70

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a nagyszerű LG televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A remek gamer mód funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Eme LG TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a modern WebOS smart TV számos érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a modern LG TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Próbáld kézmozdulatokkal is vezérelni a TV-t. Módosíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű LG NanoCell TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd meg később. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

98,6 × 156,2 × 37,8 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

90,7 × 5,99 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

31,7 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    70" (177,8 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    124 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    169 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    124 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    169 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    70" (177,8 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    156,2 cm Kész!
    Magasság
    98,6 cm Kész!
    Mélység
    37,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    90,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,99 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    89,5 cm Kész!
    Tömeg
    31,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 70" LG 70NANO76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" LG 70NANO76. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 70" LG 70NANO76. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70" LG 70NANO76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 70" LG 70NANO76.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ