AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

75" Philips The One 75PUS8818

Termékkatalógus
75" Philips The One 75PUS8818
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, E energiaosztály
Kód:  WC389u66 Termékszám:  75PUS8818/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Philips The One 75PUS8818

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor biztos jól jönne neked ezen Philips TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 10 ms-es válaszidő örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 50W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert kapta, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 75
Televízió 75

75" Philips The One 75PUS8818 TV legfontosabb jellemzői

  • Eme Philips TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A televízió 10 ms válaszidőt nyújt
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 50W-os hangszóró felel
  • 500 cd/m² maximális fényerő mellett tökéletesen tisztán láthatunk valós és természetes színeket
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Eme Philips TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely rendkívüli élességet garantál. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta.

Televízió 75
Televízió 75

Válj profi játékossá ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A fejlett gamer mód funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Ezen Philips TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a modern Google TV smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a modern Philips TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Televízió 75
Televízió 75

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű Philips LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Az egyik kivételes tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez egy beépített világítás, ami a TV hátulján található. A képernyő körül fényhatást hoz létre színes LED-ek segítségével, amely a megjelenített tartalomtól függően változik. A cél a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan látszat kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV-t Calman Ready jelöléssel látták el, így professzionális képkalibrálást végezhetünk a Calman szoftverrel, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

103,2 × 165 × 35 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

69 × 8,4 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

31,2 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    233 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    233 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Maximális fényerő
    500 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    10 ms Kész!
    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    165 cm Kész!
    Magasság
    103,2 cm Kész!
    Mélység
    35 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    69 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,4 cm Kész!
    Tömeg
    31,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    50 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Philips The One 75PUS8818 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Philips The One 75PUS8818. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Philips The One 75PUS8818.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ