AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

75" Samsung UE75MU8002

Termékkatalógus
75" Samsung UE75MU8002
Televízió - SMART LED, 189cm, 4K Ultra HD, 10-bit, HDR 1000, PQI 2600 (100Hz), Active Crystal Color, Precision Black, Ultra Black tükröződésmentes réteg, Supreme 4K Ultra HD Dimming, kettős tuner: DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN WiFi, DLNA, HbbTV 1.5, webböngésző, párosítás BLE mobillal, játék üzemmód, Steam Link, Music Shazam, USB felvétel, Smart vezérlő, Tizen, VESA 400x400, 40W-os hangszórók, ezüst, A
Kód:  WR184x4 Termékszám:  UE75MU8002TXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75MU8002

Extrém részletek

Képzeld magad a kedvenc filmjeidbe és fedezd fel őket a lehető legnagyobb részletességgel. Minden egyes képrészlet a Samsung televízió nézésekor új dimenziót és minőséget nyer a HDR1000/Extreme technológiának köszönhetően.  

Soha nem látott színek

A változatos színárnyalatok mindig természetesnek tűnnek. Pontosan ezt kínálja számodra a Dynamic Crystal Color funkció, amelynek köszönhetően a televízió minden nap csodálatos élményt biztosít.

Off
Motion Rate 240

Maximális folyamatosság

Még a legdinamikusabb jeleneteket is kellemetlen elmosódás nélkül nézheted. A Motion Rate 240-nek köszönhetően minden egyes jelenet a televízión garantáltan és zavartalanul folyamatos lesz.

Rendkívüli kontraszt

Megakadályozza a nemkívánatos tükröződéseket és mindig optimális képet biztosít. Ez az Ultra Black tükröződésmentes réteg, amelynek köszönhetően soha nem látott kontrasztot élvezhetsz a televízión. Ezáltal a nappalidból saját mozit teremthetsz.

Off
Ultra Black
Off
Peak Illuminator

Még a legsötétebb jelenet is világos

Merülj el tökéletesen a cselekménybe. A Peak Illuminator funkciónak köszönhetően minden jelenet fényesebb lesz, mint valaha. És ez annyira egyértelmű, hogy tökéletes képet fogsz látni.

Felesleges kábelek nélkül

Többé nem kell aggódnod a rendetlenség miatt. Csatlakoztasd az eszközeidet a TV-hez egyszerűen az elegáns OneConnect elosztó segítségével. A speciális Clean Cable pedig segít elrejteni a kábeleket a televízió hátoldalán.

Szembetűnő formák

A televízió kifinomult designja minden körülmény között lenyűgöző esztétikai látványt nyújt. A gyönyörű kialakításának köszönhetően mindig van mire nézni - még akkor is, ha a televízió ki van kapcsolva.

A szépség nem ismer határokat

Az elegáns, vékony képernyő nagyszerű vizuális élményt biztosít, amely nincs korlátozva. A televízió három oldalán nincs keret, ezáltal lehetővé teszi számodra, hogy kizárólag a megtekinteni kívánt programra összpontosíts.

Off
Štíhlá obrazovka

A szórakoztatás mindig elérhető

A nézésnél abszolút kényelmet érhetsz el. Ugyanis nem lesz szükséged több távirányítóra, még akkor sem, ha több eszköz van csatlakoztatva a televízióhoz. A One Depth felhasználói felülettel könnyedén hozzáférhetsz a kedvenc szórakozásodhoz.

Hagyd érvényesülni az okostelefonodat

Élvezd az okostelefonod tartalmát luxus képernyőn. Ezenfelül a Smart View alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy a televíziót telefonnal vezéreld. És ezt mindenféle bonyolult beállítás nélkül.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube Kész!
    SMART funkciók
    Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,6 cm Kész!
    Magasság
    106,6 cm Kész!
    Mélység
    44,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    97 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,5 cm Kész!
    Tömeg
    42,8 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung UE75MU8002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung UE75MU8002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung UE75MU8002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75MU8002.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ