AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

75" TCL 75C935

Termékkatalógus
75" TCL 75C935 + 3 év garancia regisztráció után
4,8 16 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4900 (144 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
Variánsok
65" TCL 65C935 491 890 Ft
75" TCL 75C935 688 690 Ft
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690f7f Termékszám:  75C935 Gyártó honlapja:
75" TCL 75C935 688 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

779 580 Ft
Szett megvásárlása

75" TCL 75C935

TCL 75C935 - zászlóshajó Mini LED technológia kiváló képpel és hanggal

A C935 sorozat a TCL 2022-es 4K TV portfóliójának csúcsa, amely a legfejlettebb kép-, hang- és felhasználói élményt nyújtó technológiákat kínálja. A színekért a legfejlettebb Mini LED háttérvilágítással együtt a QLED technológia felel, így a nagy fényerő és a mélyfekete színek egyszerre biztosítottak. A 144 Hz-es panel gyors és pontos mozgásmegjelenítést szavatol. A gamerek tetszését bizonyára a VRR, a Freesync Premium Pro és az ALLM is elnyeri majd. Az Onkyo prémium, Dolby Atmos és DTS-HD támogatással rendelkező2.1.2 hangszóróival tökéletesen elmerülhetsz az akcióban. A TCL 75C935 TV a legújabb Google TV rendszerrel működik. A készülék mindezt és még ennél többet is egy elegáns, karcsú fém kivitelben kínálja.

75" TCL 75C935 SMART QLED televízió

QLED - élénk és természetes színeivel elvarázsol

A Quantum Dot technológia segítségével a TCL 75C935 több mint 1 milliárd színt és árnyalatot képes megjeleníteni, és 100%-os színtérfogatot biztosít, ami azt jelenti, hogy bármely fényerősségen gazdag és élénk színeket ad vissza. Bármilyen típusú jelenetet tökéletesen, a legapróbb részletességgel mutat be, így a HDR-tartalom valóban fantasztikus élményt nyújt.

75" TCL 75C935 SMART QLED televízió

4K HDR PREMIUM 2000 - elképesztően részletgazdag kép kiváló fényerővel, kontraszttal és színvilággal

A 75C935 a Mini LED technológiát a QLED technológiával egyesíti. A 75C935 a Mini LED háttérvilágítás legfejlettebb formájával 2000 nites fényerőre képes, a Quantum Dot (QLED) technológia pedig tökéletes színeket biztosít. Minden jelenetet a legapróbb részletességgel ábrázol, így valóban fantasztikus vizuális élményt garantál.

Mini LED még egy lépéssel előbbre - TCL Mini-LED OD 5

A TCL a Mini LED technológia úttörője, és a C935 szériában is ezt a technológiát viszi tovább. A C935 sorozat fényereje akár 2000 nit is lehet, ami nemcsak a fantasztikus HDR-élmény miatt fontos, hanem a kontraszt pontos szabályozása szempontjából is. A kiváló fényerő és kontraszt elérése érdekében a mini LED technológia általában több ezer miniatűr diódát alkalmaz. A TCL 75C935 az eddigi legnagyobb számú háttérvilágítási zónával rendelkezik (65"-1080 zóna) a még jobb kontrasztszabályozás és egyenletesség,valamint a halo effektus kiküszöbölése érdekében. A háttérvilágítás és a kijelző közötti távolság ráadásul 5 mm-re csökkent (Optical Distance 5 - OD 5), így a készülék még vékonyabb lehet.

144 Hz Motion Clarity Pro - páratlan mozgásmegjelenítés kiváló élességgel és egyenletességgel

A TCL 75C935 valódi panelfrissítési frekvenciája 144 Hz. A Motion Clarity Pro technológia bármely műfajban és jelenetben nagyszerű mozgásmegjelenítést biztosít. Így a filmeket, sportokat és játékokat nagy részletgazdasággal és élességgel élvezheted. Ennek főleg a legigényesebb gamerek fognak igazán örülni, mert a 75C935 nemcsak tökéletesen éles és sima mozgásmegjelenítést, hanem lélegzetelállító grafikát is kínál, nagyszerű színekkel és kontrasztokkal. Élesebb és simább kép, mint valaha!

Minden HDR formátum támogatása - HDR MULTIFORMAT

Mindig hozd ki a legtöbbet a HDR-ből! A TCL 75C935 támogatja az összes elérhető HDR formátumot, és a maximális képminőség érdekében automatikusan kiválasztja a legjobbat. A támogatott formátumok között megtalálható az alapvető HDR10 és HLG, valamint a legfejlettebb HDR10+ és Dolby Vision is. A Dolby Vision segítségével a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime és még az Xbox szolgáltatásait is. A 75C935-öt ezen kívül a DolbyVision IQ technológiával isfelvértezték, amely környezeti fényérzékelőt használ beállítások optimalizálásához, így  bármilyen körülmények között és bármely napszakban tökéletes vizuális élményt garantál.

Game Master Pro - a legigényesebb játékosok bálványa

A Game Master Pro egy sor olyan játékfunkció, amely nemcsak kényelmet, hanem versenyelőnyt is jelent a többi játékossal szemben. A képtechnológiának köszönhetően nemcsak nagyszerű grafikát, hanem gyors, alacsony reakcióidejű teljesítményt is élvezhetsz. A HDMI 2.1 a panel natív 144 Hz-es frissítési frekvenciájával és a Freesync Premiumot is tartalmazó VRR-rel együtt a legjobb játékélményt biztosítja sima, akadozásmentes mozgásmegjelenítéssel és élességgel. Az ALLM funkció automatikusan biztosítja a legjobbbeállításokat a játékokhoz, amikor a TV-t a legújabb játékkonzolokhoz vagy nagy teljesítményű, HDMI 2.1-képes számítógéphez csatlakoztatod. Ezért a TV-k között a TCL a Call of Duty hivatalos márkája.

75" TCL 75C935 SMART QLED televízió

Google TV - korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

A Google TV az alkalmazásaidból összegyűjti a megtekintendő tartalmakat, és rendszerezi azokat a számodra. A Google TV számos olyan érdekes funkciót kínál, mint például a Google Home, a Google Assistant és a Chromecast. Lehetővé teszi a tartalmak vezeték nélküli megosztását, a mobileszközök és számítógépek tükrözését, a hang használatát és a TV intelligens otthonba történő integrálását. A Google TV az alkalmazástámogatás tekintetében is páratlan. És ha Apple felhasználó vagy,akkor se aggódj! A Google TV remekülkijön az Apple-lel. Nemcsak a alkalmazások, az Apple TV is elérhető, és az Apple TV legjobb minőségű tartalmaihoz a 75C935 támogatja a HDR Dolby Vision-t, de a C935 sorozat az Apple AirPlay 2-vel és a HomeKittel is kompatibilis. 

* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állás függvényében értendő. 

75" TCL 75C935 SMART QLED televízió

Hands-Free Google Assistant - a Google TV-nek hála a hangod lesz a szórakozás kulcsa

A Google TV világában a Google Assistant lehet a Te kalauzod és társad. Akár cseh vagy szlovák nyelven is vezérelheted. Így például a YouTube-on könnyen megtalálhatod kedvenc videóid, így ezt a lehetőséget még a legfiatalabb nézők - a gyerekek - is értékelni fogják. Könnyen megtalálhatják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a címét be kellene írniuk a virtuális billentyűzeten. Csak ki kell mondaniuk a mese címét, és a Google TV megtalálja a mesét. A Hands-Free VoiceContol  jelenti, hogy a mikrofon közvetlenül aTV-ben található, de a TCL 75C935 készülékhez egy intelligens távirányító is tartozik, amely szintén rendelkezik beépített mikrofonnal. 

* A Hands-Free Voice Control és a Google Assistant nem minden régióban és nem minden nyelven érhető el. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adattarifák díjkötelesek lehetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatásoktól, eszközöktől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem mindenhol érhető el. 

Magával ragadó, térhatású hangzás az Onkyo 2.1.2 hangszórókkal

A TCL 75C935 nemcsak egy beépített soundbart kínál előlapi hangszórókkal, valamint egy mélynyomót a hátoldalon, hanem magassági csatornákat is - a TV tetején található hangszórókat, amelyek hangja felfelé irányul. A mély basszushangok egyenletesen oszlanak el, így a mélynyomó dinamikus basszusairól még akkor sem kell lemondanod, ha a TCL 75C935 TV-t a falhoz közel helyezed el. A Dolby Atmos és a DTS-HD térhatású hangzás támogatásával az otthoni moziélmény igazán magával ragadó és dinamikus lesz. 
* A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

Google Duo - hívd fel szeretteidet a TV-ről!

A Google Duo* egy kommunikációs alkalmazás, amely megtalálható mobiltelefonokon, számítógépeken és okostévéken, például a Google TV-n és az Android TV-n is. Lehetővé teszi, hogy hanghívások és videohívások segítségével közvetlenül a TCL TV készülékről beszélhess szeretteiddel. A hanghívásokhoz elegendő a 75C935 beépített mikrofonja, ha pedig videohívásra szeretnéd használni, csak csatlakoztass a TV-hez egy UVC-támogatással rendelkező USB-kamerát! 
* Google-fiókkal történő bejelentkezést igényel

Rengeteg tartalom a legmagasabb 4K HDR minőségben

A Google TV az alkalmazások igazán széles skáláját támogatja, beleértve a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat is. A nagyszerű kép- és hangminőségnek köszönhetően élvezheted a Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime, az HBO Max és a Disney+ (amely Magyarországon 2022.06.14-én indul) szolgáltatásait és még sok mást. A 4K HDR-t a YouTube-on is ingyenesen megtalálod. Lépj be a HDR szórakoztatás világába!

75" TCL 75C935 SMART QLED televízió

Luxus, fém, keret nélküli és ultra vékony kialakítás

A TCL 75C935 valóban nagyszerű teljesítménnyel és rengeteg képességgel büszkélkedhet, ráadásul mindezt egy igazán vékony testben és egy valóban elegáns kialakításban nyújtja. A 75C935 készülékben a fémelemek használata nemcsak fényűző, hanem a tévé tartósságát is növeli. A keret nélküli kialakításnak köszönhetően kizárólag a nagyszerű látványra koncentrálhatsz.

75" TCL 75C935 SMART QLED televízió

Középre helyezett talp a könnyű elhelyezés és a kábel elrejtése érdekében

A TCL 75C935 TV a középen található talpának köszönhetően jól illik a keskenyebb bútorokra, de a kábelek is átvezethetők rajta. Ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmed, és élvezd a tökéletesen gyönyörű képet és hangot! A TCL 75C935 természetesen a falra is felakasztható. Erre a célra a piacon kapható számos konzol bármelyike megfelel.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Maximális fényerő
    2 000 cd/m2 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,3 cm Kész!
    Magasság
    104,2 cm Kész!
    Mélység
    30,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    101,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    48,5 cm Kész!
    Tömeg
    43,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete, Szürke Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    141 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    350 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete, Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 75" TCL 75C935 termékhez:

    65" TCL 65C935

    Televízió - Google TV,, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4800 (144 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    491 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" TCL 75C935 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75C935. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" TCL 75C935. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" TCL 75C935. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" TCL 75C935.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ