A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" Samsung QE85Q70B

Termékkatalógus
85" Samsung QE85Q70B
2,7 3 értékelés
Televízió - SMART QLED, 215cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 3400 (100Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, hangszóró 20W, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Kód:  WR177r5 Termékszám:  QE85Q70BATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

85" Samsung QE85Q70B

Nagyteljesítményű játék és filmnézés a Samsung QE85Q70B SMART QLED készüléken

Kompromisszumok nélküli Quantum Processor 4K

A Samsung QE85Q70B SMART QLED egy fejlett Quantum 4K processzorral működik, amely támogatja a mesterséges intelligenciát és a mélytanulást. Teljesítményének köszönhetően minden tartalmat, még a régebbi filmklasszikusokat is kiváló minőségű 4K felbontásban láthatod. Az egyes jelenetek optimalizálásán túl a hangrendszert is úgy hangolja, hogy a tévéélményt a kiválóság új szintjére emelje.


Gamereknek készült

Készülj fel a felejthetetlen játékélményre akár 4K felbontásban, bosszantó késleltetés és zavarok nélkül az innovatív Motion Xcelerator Turbo+ funkciónak köszönhetően. Az erőteljes teljesítményt és a rendkívül gyors mozgásoknál is éles képet a 120 Hz-es frissítési frekvencia és a tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja, hogy minden képkocka hibátlanul szinkronizálódjon a játékeszközöddel, akár PC-n, akár játékkonzolon játszol.


Q HDR technológia a hihetetlenül valósághű színskálázásért

Nézd a jeleneteket olyan valósághűen, ahogyan a szemed látja. A fejlett Quantum HDR technológiának köszönhetően a képernyő minden eddig nem látott részletet megmutat, élénkebb színekkel és nagyobb mélységgel. A jobb színvisszaadás élénkebbé teszi az egyes jeleneteket és simább átmenetet biztosít az árnyalatok között. A HDR10 + dinamikus tónusleképezés támogatásával pedig a multimédiás tartalom sokkal mélyebb és teljesebb kontrasztra tesz szert, amely garantáltan még jobban magával von az akcióba.

Tartalomtípusok alapján optimalizált színek

A Samsung QE85Q70B SMART QLED innovatív kettős LED háttérvilágítási technológiával rendelkezik, amely az éppen lejátszott tartalomnak megfelelően állítja be a képernyő színárnyalatait. A LED-ek periodikusan váltakoznak, optimalizálva a színeket és a fényerőt, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a valós teljesítménynek, fokozva a hiteles megtekintés élményét.

A Samsung QE85Q70B SMART QLED TV kellemes, valósághű színei

Legyen szó a fűről a futballstadionban, egy hollywoodi színésznő bőréről vagy a videojátékban megjelenő fém páncélról, minden valósághű színekben pompázik majd a képernyőn. A Quantum Dot technológia egymilliárd színárnyalatot és 100%-os színmennyiséget kínál, így mind nagy, mind kis fényerőnél kiemelkedik.

3D képmélység

Mélyítsd el a moziélményt a Samsung beépített Real Depth Enhancer funkciójával, amely a képmélység-javító technológiát használja. Az emberi szemmel megegyező elven működik - elsősorban a fő tárgyat emeli ki, a környezetet pedig változatlanul hagyja. Ez tökéletesen valósághű képet eredményez.

Vedd körül magad prémium hangzással

Minden szoba más és más, de a Samsung QE85Q70B SMART QLED készülékkel már nem kell minden részletet beállítanod. A SpaceFit Sound Calibration elemez és optimalizál mindent a számodra, így maximálisan elmerülhetsz kedvenc játékaidban vagy filmjeidben, és teljes mértékben élvezheted azokat.

Tedd a lehető legkényelmesebbé az életedet

Tedd könnyebbé az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső ellenőrzést kaphatsz intelligens készülékeid felett. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a QLED TV nagy képernyőjéről egy áttekinthető kezelőfelületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

Univerzális asztali számítógép a TV-den

Kényeztesd magad a Samsung QE85Q70B SMART QLED TV nagy átlóméretével, és hasznosítsd a számítógép, laptop vagy okostelefon gyors elérését a hatékonyabb és tisztább otthoni munkavégzés érdekében.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    155 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    310 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    155 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    310 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    190,17 cm Kész!
    Magasság
    115,63 cm Kész!
    Mélység
    33,58 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,61 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,69 cm Kész!
    Tömeg
    50,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Samsung QE85Q70B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung QE85Q70B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Samsung QE85Q70B.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ