AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" Sony Bravia XR-85X95L

Termékkatalógus
85" Sony Bravia XR-85X95L
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV, hangvezérlés, Apple Airplay 2, VESA 400×400, 60 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, E energiaosztály
Leárazás -5 %
1 634 990 Ft 1 729 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS7914a0 Termékszám:  XR85X95LPAEP Gyártó honlapja:
85" Sony Bravia XR-85X95L 1 729 900 Ft 1 634 990 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

85" Sony Bravia XR-85X95L

Ehhez a modellhez ajánlott

Az új okostévé prémium videó- és hangminőséggel a szórakozásra készült

Olyan új okostévét keresel, amely nemcsak nagyszerű képpel és hanggal rendelkezik, hanem a szórakozás egy teljesen új világába is beavat? A Google platformjának köszönhetően rengeteg filmet és tévéműsort nézhetsz, illetve számos alkalmazást használhatsz. A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével a 43 hüvelykes 4K képernyőn sima, részletes és valósághű színekben pompázó képeket élvezhetsz. A Sony Bravia XR-85X95L készüléket LAN-kábelen vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák moziszerű élményben részesítenek. A térhatású hangzásról a 60 W összteljesítményű hangszórók gondoskodnak. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A TV 300 × 300 mm-es VESA konzol segítségével falra szerelhető.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-85X95L okostévé legfontosabb jellemzői

A Google TV a tartalmak széles választékát kínálja

A TV 43"-es képátlóval és részletes 4K felbontással rendelkezik

Mini LED panel XR Backlight Master Drive fejlett helyi fényerőszabályzóval

Az ideális televízió a PlayStation 5 játékkonzolokhoz

XR processzor és XR Triluminos Pro technológia a precíz színvisszaadás, nagy fényerő és kontraszt érdekében

VESA 300 × 300 mm-es szabványú TV-tartóval falra szerelhető

A Dolby Vision technológia támogatása

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

Az Acoustic Surface Audio+ technológiával a TV képernyő maga is hangszóróként működik

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony Bravia XR-85X95L TV támogatja a hangvezérlést

A játékosok számára egy speciális játékmód és sok más előbeállítás és funkció (VRR, Crosshair, fekete equalizer...) áll rendelkezésre )

Prémium háttérvilágítású távirányító mellékelve

A Sony Bravia XR-85X95L előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egy új processzor és a Mini LED panel együttműködése

Élvezd a színekkel és részletekkel teli képek látványát az XR kognitív processzornak és a legújabb Mini LED-ek precíz helyi fényerőszabályozásának köszönhetően. A kép dinamikusabb lesz, mély feketékkel és természetes tónusokkal. És elfelejtheted a tükröződést vagy a halo effektusokat! A Sony Bravia XR-85X95L esetében még bizonyos szögből nézve sincs képtorzulás, így a nappaliban lazán nézhetsz filmeket.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia X95L nagyszerű hangzással nyűgöz le

A Sony még magasabb szintre emelte a hangminőséget, és a Sony Bravia XR-85X95L okostévét Acoustic Surface Audio+ technológiával szerelte fel. Ezáltal maga a tévéképernyő is hangszóróvá válik. A panel alatt olyan működtetők vannak, amelyek láthatatlanul rezgésbe hozzák a képernyőt, és a cselekvéssel együtt mozgó akusztikát hoznak létre. Az okostévé összesen 4 elülső hangszóróval és 2 magassugárzóval rendelkezik. A Sony Bravia XR-85X95L támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljes térhatású hangzás érdekében. Az Acoustic Center Sync funkció segítségével új szintre emelheted a házimozidat. A funkció úgy működik, hogy a tévé hangrendszerét szinkronizálja a kompatibilis Sony soundbar középső csatornájával, így az a középső hangszóróddá válik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia X95L és a PS5 erős duót alkotnak

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután magától átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Így a Sony Bravia XR-85X95L készüléken még zökkenőmentesebb játékban lehet részed. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS-akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Környezetbarát termék a környezet iránti érzékkel

A Sony Bravia XR-85X95L TV egyes alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul az okostévé eszközöket kínál az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, sőt, mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia XR-85X95L automatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos más energiatakarékos intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, öko kartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Természetes színekkel és gazdag árnyalatokkal tökéletes képek

A Sony Bravia XR-85X95L Google TV óriási előnye a széles színskála és a nagyszerű színvisszaadás. Az XR Triluminos Pro algoritmus olyan árnyalatok és színek széles skáláját kínálja, amelyekkel más tévékészülékeknél nem gyakran találkozhatsz. Könnyű teljesen elmerülni a filmek, tévéműsorok és játékok nézésében. A Sony XR-85X95L okostévé a világszínvonalú XR processzornak köszönhetően ilyen tiszta és pontos színes képet nyújt. Valós időben képes elemezni a felvételeket, a kontrasztot és a fényerőt, és beállítani a színeket, hogy lélegzetelállító képet kapj.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagyszerű látvány minden szögből

A Dolby Vision támogatás csak hab a tortán, mivel ez a technológia általában a nagy mozivásznakhoz kapcsolódik. A Sony Bravia XR-85X95L készüléken mindent úgy látsz, ahogyan annak valóban kinéznie kell. Az XR Motion Clarity technológia biztosítja a sima, rángásmentes képeket. A TV-panel X-Anti Reflection technológiát használ a napfény és a lámpák okozta tükröződés csökkentése érdekében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony okostévé vékony alumíniumkeretű, süllyesztett felülettel rendelkezik

Koncentrálj a fontos dolgokra - itt nem fognak zavarni a csúnya keretek, mint más tévékészülékek esetében! A Sony Bravia XR-85X95L vékony alumíniumkeretű, süllyesztett felületű. Formatervezése gond nélkül illeszkedik minden belső térbe. A Sony Bravia X95L tévé háromféle állvánnyal is rendelkezik, amely három pozícióban rögzíthető: alaphelyzetben, közel hozzád és távolabb tőled (alkalmas pl. soundbar elhelyezéséhez).

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tartalom a kezed ügyében

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony Bravia XR-85X95L Smart TV-je 24 hónapos előfizetést tartalmaz a BRAVIA CORE filmalkalmazásra. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 24 hónapos előfizetéshez 10 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetően a különböző streaming-szolgáltatások filmek és tévésorozatok hatalmas választékához férhetsz hozzá. A Google TV-vel kellemes felhasználói felületet, jobb hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és különösen olyan népszerű alkalmazásokat élvezhetsz, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más egy helyen.

Szórakozás mindenkinek

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Bravia XR-85X95L mint nagyszerű játékpartner

Az automatikus HDMI 2.1-es késleltetéscsökkentés mellett a Sony okostévéje számos más előnyt is kínál a játékosok számára. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál. Ráadásul az okostévé percenként akár 120 képkocka sebességel is rendelkezik 4K-ban, így gond nélkül belevetheted magad a filmnézésbe és még sok másba!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Új játékkínálat

A Sony Bravia XR-85X95L egy teljesen új játékmenüvel rendelkezik, amelynek egyetlen gombnyomással megnyitható a menü a játékélmény optimalizálása érdekében. A beállítások között szerepel a VRR (be/kikapcsolás), a Motion Blur Reduction, a fekete equalizer, a Crosshair és számos más kívánatos tulajdonság és funkció. A képernyő méretét az igényeidnek megfelelően állíthatod be.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

Szerezz hozzáférést a vezető anime-streaming szolgáltatáshoz, és élvezd a megérdemelt minőségi rajzfilmeket! A Crunchyroll segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben érhetsz el animéket. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad.

Nagyszerű kiegészítők

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyszerű távirányító hagyományos és SMART változatban

A Sony Bravia XR-85X95L okostévéhez két távirányítót kapsz, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott, háttérvilágítással ellátott SMART távirányító választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat a családoddal és barátaiddal a nagyképernyős tévén a Sony BRAVIA CAM kamera segítségével. Nem kell többé az optimális pozíciót keresgélned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt! A Sony BRAVIA CAM kamerája könnyedén rögzít téged, még akkor is, ha egy nagy csoport közepén ülsz a kanapén.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videokonferenciák tartása a Sony Bravia XR-85X95L készülékkel

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásával a BRAVIA CAM-hez csatlakoztatott Sony Bravia XR-85X95L készülékkel könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, VLC Media Player Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    188,8 cm Kész!
    Magasság
    108,5 cm Kész!
    Mélység
    44,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,9 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    188,7 cm Kész!
    Tömeg
    51,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    60 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    128 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 85" Sony Bravia XR-85X95L termékhez:

    75" Sony Bravia XR-75X95L

    Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, E energiaosztály
    Kosárba
    1 200 000 Ft
    Szállításra kész 5 db
     

    65" Sony Bravia XR-65X95L

    Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, E energiaosztály
    Kosárba
    1 045 490 Ft
    Kérés esetén megrendeljük 3 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Sony Bravia XR-85X95L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Sony Bravia XR-85X95L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Sony Bravia XR-85X95L.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ