30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" TCL 85C645

Termékkatalógus
85" TCL 85C645 + 3 év garancia regisztráció után
4,8 6 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
Variánsok
499 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690g3b1 Termékszám:  85C645 Gyártó honlapja:
85" TCL 85C645 499 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

590 880 Ft
Szett megvásárlása

85" TCL 85C645

TCL C645 - 4K QLED TV Google TV rendszerrel a sok szórakozásért

VÉGTELEN SZÍNEK, VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS

A TCL C645 televízió a QLED, a 4K HDR Pro, a 60 Hz-es Motion Clarity és a legfejlettebb Dolby Vision HDR és HDR10+ képformátumok kombinációjával lenyűgözően élénk és éles képet nyújt. Így élvezheted a filmeket és tévéműsorokat, a sportot és a játékokat. A Game Master és FreeSync funkcióval, valamint a legújabb HDR-formátumok (beleértve a HDR10+, Dolby Vision) támogatásával a TCL C645 tévé kiváló választás a modern játékosok számára. A TCL C645 széria a legfejlettebb Smart TV rendszeren alapul: Google TV, amely magában foglalja a beépített GoogleAssistantet és a Hands-Free Voice Control is a távirányító nélküli hangvezérléshez, de olyan intelligens távirányítóval is rendelkezik, amely beépített mikrofonnal van ellátva a hangvezérléshez. A nagyszerű képet tökéletes hangzás egészíti ki a kiváló minőségű hangszórókból, valamint a Dolby Atmos és a DTS-HD térhatású hangzás támogatása. Mindez elegáns és karcsú, keret nélküli fém kivitelben. A C645 sorozat 55", 85" és 85" méretű modelljei kétféle - keskeny és széles - állványhelyzetet is lehetővé tesznek. Ez megkönnyíti egy nagyobb tévé elhelyezését kisebbbútoron, vagy egy soundbar elhelyezését közvetlenül a tévé alatt, a lábak között.

Kivételes QLED TV színek

TCL C645 TELEVÍZIÓ QUANTUM DOT TECHNOLÓGIÁVAL

Tapasztald meg a valósághű képminőséget az élénk színek széles skálájával és erős kontraszttal. A legmodernebb Quantum Dot technológiával ez a TCL TV több mint egymilliárd színnel és árnyalattal biztosít igazi moziszínházi színeket. Ezt a tévékategóriát QLED-nek nevezik, a Quantum Dot technológia után. Minden szín, amelyet a filmes kamerák meg tudnak örökíteni. Olyan színvisszaadás, részletgazdagság és mélység érhető el velük, amelyet más LED vagy OLED televíziók nem tudnak felülmúlni. Tiszta és ragyogó: a TCL C645 akár 450 nit fényerővel is rendelkezik*. Akristálytiszta kijelző különböző fényviszonyok mellett is jól működik, beleértve az erős napfényt. Még nyár közepén is, amikor a nap besüt a szobába, élénk színekkel teli, világos képet láthatsz. Élvezd a napos vagy árnyékos jelenetben elrejtett részleteket.  
*55'', 65'', 75'', 85''

TCL C645 és 4K HDR PRO - élénk és precíz színek és a legfinomabb részletek

A 4K HDR PRO a Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló magas dinamikatartományú (HDR) élményt nyújt, amely pontos színeket és a legfinomabb részleteket biztosítja

Az UHD-tartalmak legújabb szabványa a nagy dinamikatartomány. A HDR PRO kiemelkedő nagy dinamikatartományú élményt nyújt, nagy kontraszttal, árnyékrészletességgel és élénk, pontos színekkel. A TCL C645 okos tévén hihetetlen részletességű képet élvezhetsz, pontosan úgy, ahogy a filmkészítők tervezték. A kép, amelyet látsz, ugyanolyan részletes, mint a valóságban. Merülj el mélyebben a mélységben és a részletekben. A TCL C645 televízió esetében a 4K HDR PRO technológia a Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló, magas dinamikatartományú (HDR) élménytnyújt, amely precíz színeket és a legfinomabb részleteket nyújtja.

Motion Clarity a sima képekért és a jobb mozgásért

Nem akarsz lemaradni egyetlen részletről sem a gyorsan lezajló jelenetekben? A TCL C645 okostévé a TCL saját fejlesztésű MEMC szoftveralgoritmusával rendelkezik, hogy sportmérkőzések vagy a műsorok és filmek gyors tempójú jeleneteinek nézése közben is képben maradj. Segít csökkenteni a mozgás elmosódását és minimálisra csökkenti a mozgás nyomait. A TCL C645 készüléken a tartalomnézés élménye mindig kristálytiszta lesz.

TCL televízió HDR MULTIFORMAT támogatással

Csodálatos HDR bármilyen forrásból

Számos módja van annak, hogy a legjobb 4K HDR képminőséget kapd a TCL készülékeden: HDR10, HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. A TCL C645 mindegyiket támogatja. Győződj meg róla, hogy a 4K HDR TV maximális kapacitását a lehető legjobban ki tudod használni: akár a Netflix, akár a Disney+, akár az Amazon Prime Video Dolby Vision vagy HDR10+ tartalmában merülsz el, ez a 4K HDR TCL tévé mindig a legjobb formátumot támogatja. A Dolby Vision formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatás támogatja.

TCL okostévé Game Master 2.0 funkcióval

Optimalizált játékélmény a Game Master 2.0 csomag játékfunkcióinak köszönhetően

A játékosok számára a gyors tévéreakció ugyanolyan fontos, mint a jó kép. A HDMI 2.1-nek és az ALLM funkciónak köszönhetően automatikusan a legalacsonyabb késleltetési időt és a legjobb képbeállításokat kapod a játékhoz. Az ALLM lehetővé teszi, hogy a játékkonzol vagy a számítógépes grafikus kártya automatikusan játék üzemmódba kapcsolja a TCL C645 készüléket, így rendkívül gyors, 15 ms* alatti válaszidőt biztosít a TV-játékok beviteléhez.

* A legújabb generációs HDMI 2.1 játékkonzolokhoz vagy PC-hez alkalmas HDMI 2.1 gaming eszközökhöz Game bar szükséges, amely lehetővé teszi, hogy a képernyő és a játék paramétereinek figyelése mellett a játékmenetet is nyomon követhesd. A Dolby Vision játéktechnológia a lehető legjobb képet nyújtja játék közben. Hozzáférés a játék minden részletéhez és mélységéhez, amelyet a játék kínál. Fokozd a képet, és fedezz fel többet a játékból, ha Dolby Vision rendszerben játszol. 

TCL C645 Dolby Atmos-szal

Magával ragadó, mozgó hangok áramlanak körülötted

A hangzás még soha nem szólt ilyen jól! Érezd a mélyebb kapcsolatot a történetekkel és a zenével, amelyeket szeretsz, és hagyd, hogy a hangok pedig lélegzetelállítóan valósághűen mozogjanak körülötted. A TCL televízió a Dolby Atmos támogatással valósághűen érzékelteti minden tárgy mozgását, és 360°-os térhatású hangzást biztosít. A Dolby Vision képminőséggel együtt a TCL C645 okostévé igazán nagyszerű moziélményt nyújt.

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

85" TCL 85C645 Google TV

Google TV

Szórakozás, amit szeretsz - egy kis segítséggel a Google-tól

A Google TV különböző alkalmazásokból és előfizetésekből származó filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyéb tartalmakat gyűjt össze és rendszerezi a számodra. Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. Több mint 700 000 film és tévéműsor egy helyen. A keresés egyszerű - csak kérdezd meg a Google-t. Fedezz fel új filmeket és műsorokat a már megnézett és az érdeklődési köröd alapján tett javaslatokkal. Akár közvetlenül a telefonodról is hozzáadhatsz a figyelőlistádhoz, így az ajánlásaid mindignaprakészek. A TCL C645 televízió most hasznosabb, mint valaha. Kérdezd a Google-t az időjárásról, a sporteredményekről és egyebekről, és a válaszokat közvetlenül a képernyődön kapod meg. Tekintsd meg és vezéreld a kompatibilis okosotthoni eszközöket a hangoddal.

85" TCL 85C645 Google TV

Hands-Free Google Assistant

Google Assistant Hands-Free-vel: hallasd a hangod

A fejlett, Google Assistanttel* kombinált Hands-Free hangvezérléssel a TCL C645 a Google TV-vel intelligenssé és egyszerűvé teszi az életet. Kérdezz tőle. Mondd meg neki, hogy mit tegyen. Ez a te személyes Google-öd, amely mindig készen áll arra, hogy segítsen több mint 1 millió művelettel. Minél többet használod, annál többet tanul és segít neked. Találd meg kedvenc alkalmazásaidat, és azonnal hozzáférhetsz a tartalmakhoz. Kérdezz tőle bármit - a holnapi időjárásról, kedvenc focicsapatod következő meccséről és még sok másról. Mondd meg a asszisztensnek,hogy játssza le a Netflix legújabb sorozatát, szabályozza a tévé hangerejét, nyisson meg egy YouTube lejátszási listát és még sok mást.

* Előfordulhat, hogy a Hands-Free és a Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátviteli díjak felszámításra kerülhetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el. 

A TCL C645 okostévé lehetővé teszi a Google Meet használatát

Együtt lenni a pillanatban

Ingyenes, egyszerű és kiváló minőségű hang- vagy videohívások** a TCL C645 televízióval. Szemtől szemben, akár 32 fővel. A csoportos hívásokkal összekapcsolhatod az összes fontos emberedet, még akkor is, ha messze vagytok egymástól. A Google Duo tökéletesen működik a TCL Android TV készülékén. Soha többé nem fogsz lemaradni egyetlen pillanatról sem a barátaiddal és a családoddal. Legyen szó egyéni vagy csoportos hívásról, a Duo beszélgetések a végponttól végpontig tartó titkosításnak köszönhetően mindig bizalmasak maradnak.

*Google-fiók bejelentkezést igényel
**A videohívásokhoz opcionális UVC-kompatibilis kamera megvásárlása szükséges

A TCL C645 kompatibilis az Amazon Alexával

Alexa segítségével a hangod irányíthatja a világodat* 

Az Amazon Alexa egy olyan szolgáltatás, amely a felhőben létezik, és folyamatosan fejlődik és új dolgokat tanul. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, nézze meg a híreket, az időjárás-előrejelzést, váltson csatornát vagy hangerőt a tévéden, és irányítsa az okosotthonodat. 

*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, beleértve az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékeket, vezéreld a TV készülékedet. 

Végtelen szórakozás a legmagasabb HDR minőségben

Minden tartalom, amit szeretsz, ahogyan szereted

A TCL Google TV segítségével bármilyen tartalmat nézhetsz, mindig a legjobb minőségben: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO MAX, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google Play filmek, Apple TV és még sok más. A legújabb Dolby Vision HDR és HDR10+ HDR formátumok támogatásával kiváló minőségben lesz részed. A Dolby Vision nemcsak a legfejlettebb képformátum, hanem számos szolgáltatás is támogatja, például a Netflix, a Disney+, az HBO Max, az Apple TV és más szolgáltatások.

Ultravékony, prémium fém keret nélküli kialakítású TCL C645 TV

Kávamentes előlap - a nagyobb képernyőért és a nagyobb képért, amelyet imádni fogsz

Ez az ultravékony designkoncepció valódi fémet használ, így nemcsak elegáns, hanem egy tartós kézműves darab is, amely jól illeszkedik otthonodba. Az Art Design időtálló darabja, amely feldobja a TCL C645 okostévé megjelenését, és lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonod berendezéséhez. 


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, AMD FreeSync Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    189,3 cm Kész!
    Magasság
    116,3 cm Kész!
    Mélység
    40,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    116,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,6 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    171 cm Kész!
    Tömeg
    35,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    168 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    330 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 85" TCL 85C645 termékhez:

    50" TCL 50C645

    Televízió - Google TV, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    171 790 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    43" TCL 43C645

    Televízió - Google TV, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    171 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" TCL 55C645

    Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    204 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" TCL 65C645

    Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    261 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    75" TCL 75C645

    Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    327 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" TCL 85C645 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" TCL 85C645. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" TCL 85C645.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ