AD květen univerzal Effaclar

Articles in the category Bag Vacuum Cleaners

Catalogue
A legjobb robotporszívók

A legjobb robotporszívók

Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a legjobb robotporszívókat árplafon nélkül, a legjobb robotporszívókat a középkategóriában, valamint az olcsó robotporszívókat is, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni. Read more
Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy teljesítményével kiemelkedik a kínálatból, és rengeteg tartozékot tartalmaz az átfogó, padlótól a mennyezetig tartó takarításhoz? Mindezt megtudhatod bemutatónkból.

Read more
A Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz

A Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz

A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.

Read more
A porszívók karbantartása

A porszívók karbantartása

Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak érdekében, hogy a háztartásod a lehető leghosszabb ideig tiszta maradjon. Ezenkívül megválaszolunk olyan egyszerű gyakorlati kérdéseket is, mint például, hogy mikor kell kicserélni a porzsákot, hogyan kell tisztítani a HEPA szűrőt vagy hogyan kell kicserélni a porszívó illatosítót.

Read more
Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él. Hogyan kezelte a robotporszívó a mindenütt jelen lévő állatszőrt vagy más csapdákat? Recenziónkból ezt is megtudhatod.

Read more
Rowenta Debunks Myths About Housework

Rowenta Debunks Myths About Housework

Dozens of years of research and testing have made Rowenta vacuum cleaners one of the world's most prominent Mythbusters in the realm of housework and cleaning. They have successfully disproved myths and half-truths regarding the size, noise and efficiency of vacuum cleaners...

Read more
Type of vacuum cleaner

Type of vacuum cleaner

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod. Read more
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info