A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung VR20K9350WK/GE robotproszívó

Termékkatalógus
Samsung VR20K9350WK/GE robotproszívó
5 1 értékelés
Robotporszívó - minden típusú felülethez, akár 320m2 tisztítása, Cyclone Force™ kosz szűrés hosszan tartó, 42.9W szívóteljesítménnyel a kefén, szívóerő növelés funkció szőnyeg esetén, Visionary Mapping Plus navigációs rendszer a töltőállomáshoz való automatikus visszatéréssel, Edge Clean egyedülálló sarok és szegély tisztítás, Self-cleaning Brush automatikus rotációs kefe tisztítás, vezérlés mobil alkalmazással, távirányító Point Cleaning mutatóval, FullView Sensor 2.0 biztosítja az akadályok ütközésmentes kikerülését, 7 szegmenses LED kijelző, porszívózási terv, 21.6V Li-Ion akkumulátor
Kód:  SAMVR004 Termékszám:  VR20K9350WK/GE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VR20K9350WK/GE robotproszívó

Takarítás otthon? Hagyja a Samsung VR9300K sorozatának intelligens robotporszívójára a takarítást! 40W teljesítményű, rendkívül jó szívóerővel rendelkezik és minden területet feltérképez, így alkalmazkodik a tisztítandó felülethez. Akár 320 m2-nyi felület tisztítására képes. Az akkumulátor merülését észlelve használat közben a készülék visszairánytja magát a töltőállomásra és feltölti magát. Az Intelligent Power Control segítségével felismeri a takarítandó felületet és beállítja a szívóerőt. Vezérelheted okoskészülékedről Android vagy iOS applikációval, lézeres távirányítóval vagy a készülék LED kijelzőjének használatával.

A Samsung VR20K9350WK/GE robotporszívó főbb jellemzői:

  • intelligens robot porszívó
  • porzsák
  • különböző típusú felületek egyszerű tisztán tartása
  • teljesítmény 40 W
  • akár 320 m2 takarítása
  • LED kijelző
  • automatikus akkumulátor töltés
  • nagy kapacitású Li-ion akkumulátor, 21,6 V 
  • felület felismerés és szívóerő beállítás
  • szabályozható okostelefonnal vagy távirányítóval
  • Visionary Mapping System + segítségével takarítási útvonal optimalizálás
  • lezuhanás és ütközések elleni védelem
  • hatékony szegély és sarok tisztítás
  • programozható heti takarítás terv
  • mosható szűrő
  • széles kefe

Intelligens és hatékony tisztítás a Samsungtól

A Samsung robotporszívó szenzorai és fedélzeti digitális kamerája a Visionary Mapping System + technológia segítségével feltérképezi a lakást és végigvezeti a robotot a legoptimálisabb takarítási útvonalon. A FullView Sensor 2.0 a kis méretű akadályokat is észleli ls kikerüli, valamint érzékeli a sarkokat amelyeket háromszor takarít ki.  

A Point Cleaning funkciónak köszönhetően csak mutass a szoba padlójára és a porszívó máris tisztítja a kijelölt területet.

Az Edge Clean Master funkciónak köszönhetően a nehezen elérhető sarkokat is tökéletesen ki tudod tisztítani. A kefe falhoz érésekor automatikus zár aktiválódik és még hatékonyabb a szernnyeződések összegyűjtése.

VR9300K sorozat programjai

  • tisztítási terület kijelölés
  • intenzív tisztítás a felületnek megfelelően
  • manuális tisztítás lézeres távirányító segítségével
  • programozható egyszeri takarítás, de akár heti takarítás ütemtervet is beállíthatsz.

Hosszantartó szívóerő és karbantartás

A robotporszívó rendelkezik a Samsung egyedülálló CycloneForce technológiájával, mely hosszantartó szívóerőt garantál. A készülék nagy centrifugális erőt hoz létre, amely a port és szennyeződéseket a külső kamrába juttatja, ezzel tisztán tartja a szűrőt és csökkenti az eltömődések lehetőségét. Szűrője mosható, és jár hozzá egy tartalék szűrő készlet. A széles kefe öntisztító.

Samsung VR20K9350WK/GE robotporszívó paraméterei:

Porgyűjtési kapacitás:
0,7 l

Tisztítási idő Turbo módban:
30 perc

Tisztítási idő normál módban:
60 perc

Tisztítási idő néma üzemmódban:
90 perc

Tisztítási sebesség:
0,32 m/s

Akkumulátor:
Li-ion 21,6 V

Súly:
4,9 kg

Méret:
378 × 135 × 362 mm

Tisztítás szélessége (kefeszélesség):
311 mm

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Funkció
Automata feltöltés, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobilalkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
78 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
13,5 cm Kész!
Szélesség
37,8 cm Kész!
Mélység
36,2 cm Kész!
Súly
4,9 kg Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung VR20K9350WK/GE robotproszívó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VR20K9350WK/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VR20K9350WK/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VR20K9350WK/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VR20K9350WK/GE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ