30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

AQ M23D - Beech

Termékkatalógus
AQ M23D - Beech
5 4 értékelés
Hangfal - az erősítős hangszóró kompatibilis PC-vel, okostelefonnal és televízóval, 2 x 30W teljesítmény, RCA csatlakozók, távirányító
Kód:  AQU002x6 Termékszám:  AQ M23D buk Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AQ M23D - Beech

A legújabb hangszóró sorozat az AQ-tól, a népszerű M22 model utódja. Teljes mértékben cseh gyártmány, egyedül az áramátalakító (inverter) származik Lyecoból. Az integrált erősítőnek hála a  2 x 30 wattos hangszórók tökéletesek számítógépes vagy okostelefonos kapcsolathoz. Két RCA (phono) bemenettel rendelkezik. Annak ellenére, hogy hétköznapi használatra tervezték az M23D olyannyira teljes és tiszta hangot produkál, hogy még az erősebb és drágább konkurenciát is helyben hagyja. A model nevében szereplő D betű a távvezérlést jelenti, hogy még könnyebben és simábban tudd kezelni ezeket a kiváló minőségű, percízen megtervezett hangfalakat.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétutas cseh hangszórók
  • 2 x 30 W integrált erősítő
  • Reflex rendszer
  • Hosszú élettartamú alkatrészek
  • Tiszta magasak és mély basszus (kétutas elosztás)

Elektronika

Az hangszóró elektronikájának nagy részét maga a gyártó, az Acoustique Quality készítette. Az alkatrészek összekötésére nem használ kevésbé megbízható integrált áramköröket, mindent kézzel állítanak be. Az eredmény dinamikus és tiszta hang, amiben sosem fogsz csalódni legyen szó bármilyen zenei műfajról, beszédről vagy játékeffektről.

 

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!
Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AQ M23D - Beech Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M23D - buk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AQ M23D - buk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M23D - Buche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M23D - Buche.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ