Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/domaci-zmrzlina-zrmzlinovac-nahled.jpg

Házi készítésű fagyi a fagylaltgépből? Íme a legjobb receptek!

Próbáltál már otthon fagylaltot készíteni? Ha igen, akkor valószínűleg durva vízkristályokat tartalmazott, amelyek kaparták a nyelved. A fagylaltkészítő gépek segítségével bársonyosan sima fagyi készíthető. A fagyigépben való fagylaltkészítés egyszerű, ráadásul a fagylalt receptjét az ízlésednek és preferenciáinak megfelelően alakíthatod, így pontosan tudhatod, hogy miből áll a fagylaltod. Nézzük meg együtt, hogyan készül a fagyi a fagylaltgépben, bemutatunk néhány trükköt, valamint a legjobb házi készítésű fagylaltok receptjeit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba-ledu-a-zmrzliny-nahled.jpg

Hogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet

A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő felszereléssel kell rendelkezned - mégpedig jég- vagy fagylaltkészítő géppel. Útmutatónkban tanácsokkal látunk el, hogyan válaszd ki ezeket a készülékeket. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ