Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sluchatka-impedance-nahled.jpg

Az impedancia arról árulkodik, hogy a fejhallgató hogyan fog kijönni a lejátszóval

A fejhallgatók paraméterei között találkozhatunk az impedancia fogalmával. Ez egy olyan paraméter, amelyet semmiképp sem szabad alábecsülni. Alapvetően azt mondja meg, hogy a fejhallgató mennyire jól - vagy mennyire rosszul - jön ki a hangforrással, telefonnal, lejátszóval vagy vevőegységgel. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezdratova-sluchatka.jpg

Milyen vezeték nélküli fülhallgatót vegyek

A vezeték nélküli fülhallgató szabadságot ad. Nem fog többé előfordulni, hogy a vezeték megfeszül vagy összegabalyodik, és nem is fogsz többé megbotlani benne. Ez a fülhallgatótípus igazán sokoldalú, amely jól használható számítógéphez, tévénézéshez, játékhoz, de akkor is jól jön, ha a városban bóklászol, sportolsz vagy utazol.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-musle.jpg

Fejhallgató kagylók

A kagylók a fejhallgató azon részei, amelyekben azok a komponensek találhatóak, amelyek a hangot generálják. A belső részük párnázott, ami biztosítja a kényelmes viselést és zenehallgatást. A "kagyló" megjelölés elsősorban a fejhallgatóknál használatos, a fülhallgatóknál nem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hlavovy-most-u-sluchatek.jpg

Fejpánt

A fejpánt összeköti a fejhallgató kagylóit és biztosítja a fülhöz történő rögzítésüket. Fémből vagy acélból készül, az olcsóbb fejhallgatóknál pedig műanyagból. A fejpántot általában tágíthatóan alakítják ki, hogy illeszkedjen a különböző fejméretekhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nausniky-sluchatka.jpg

Fülpárna

A fülhallgató azon része, amely közvetlenül érintkezik a füllel. A fülpárna puha, hogy több órás zenehallgatás után is kényelmes legyen. Hasított bőrből, szövetből vagy műbőrből készül. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ