Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hdmi-kabel.jpg

Mi az a HDMI?

A HDMI (High Definition Multimedia Interface, azaz nagyfelbontású multimédia interfész) a ma legszélesebb körben használt digitális szabvány a videó-, hang- és internetátvitelhez. Nagyon gyakran használják televíziók, monitorok vagy projektorok multimédiás berendezésekhez való csatlakoztatására. Széleskörű használata és sokoldalúsága miatt különböző változatok és csatlakozóformák léteznek. További részletek a cikkben. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Powerbankok repüléshez: melyek ezek és mire kell figyelni?

A powerbankok ideális áramforrások a mobiltelefonok és a táblagépek számára a hosszú utazások során. Pozitívum, hogy akár repülőgépen is használhatók. Ennek azonban vannak bizonyos korlátozásai. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

How to print from a mobile phone (GUIDE)

Printing from a mobile phone is an excellent way to print photos and documents directly from your phone. Connecting your phone to the printer is easy; you can do it wirelessly or use a USB cable. In this article, we will explain how to do it. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-mobilni-telefon-nahled.jpg

Elveszett telefon keresése - Hogyan keressük meg a mobiltelefonunkat? (ÚTMUTATÓ)

Nem éppen a te napod volt és most meg kell találnod a mobilodat? A mobiltelefon helyének meghatározására több lehetőség is van, mind az Android, mind az iOS készülékek esetében. A következő cikkben megnézzük, hogy melyek a legjobb és főleg a leggyorsabb módszerek a mobiltelefon helyének meghatározására.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Hogyan válasszunk gimbalt?

Szeretnél videókat készíteni a mobiltelefonoddal, de nem vagy elégedett a stabilitással? Szerezz be egy gimbalnak nevezett stabilizátort! Gimbal segítségével jobb eredményeket érhetsz el, mint az optikai stabilizálással. Cikkünkben elmondjuk, mire érdemes odafigyelni a gimbal kiválasztásakor. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijeni-mobilu.jpg

How To Charge Correctly

Charging your mobile phone or laptop properly is not as simple as it might seem. Surely, you have a few chargers at home, and what is "best" for each device is different. They can easily be charged with a less than ideal charger, but we will advise you about the best way to pick and use the right charger.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

How to Choose a Power Bank

Looking for a power bank and not sure which one is the right one for you? There are many types and each one excels in something different. However, we can set several basic parameters which will help you choose the perfect power bank. Let's take a look at them in the following article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magneticke-kabely-nahled.jpg

Mágneses kábelek: könnyű csatlakoztatás és sok más előny

Mit értünk a mágneses kábel kifejezés alatt? Ha olyan kábelre gondolsz, amely a mágneses erő jelenlétének köszönhetően könnyen csatlakozik egy eszközhöz, akkor bizony igazad van. Azonban több ilyen hasznos kütyü is létezik.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-pocitac.jpg

Mobil és számítógép: hogyan hozhatod ki a legtöbbet a kettő kapcsolatából?

A mobiltelefon életünk nélkülözhetetlen részévé vált. Miért érdemes beruházni egy drágább modellbe, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy minőségi mobiltelefon és egy számítógép kombinációjából? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Útmutató (nem csak) idősek számára: Hogyan használjunk okostelefont?

Az okostelefonok nem csak a fiatalabb korosztály számára készültek. Sok idős ember is használja őket, akár a családdal való kommunikációra, akár fényképek készítésére és megosztására, vagy a térképen való navigálásra utazás közben. Néhányan azonban inkább kerülik őket, mert túl bonyolultnak találják. Ebben a cikkben azonban megmutatjuk, hogy még az átlagos idősebbek is meg tudnak barátkozni egy okostelefonnal, és elégedettek lesznek a használatukkal. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-auto-nahled.jpg

Mobil és autó: nem csak a Teslának kell nagy kijelző

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a modern autó és az okostelefon nyújtotta lehetőségekből? És miért jó ötlet befektetni egy jól felszerelt telefonba? Cikkünkből megtudhatod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/virtualni-ram-nahled.jpg

Virtuális RAM: Mi az és mire való?

Az úgynevezett virtuális RAM már kezd megjelenni a modern okostelefonok világában, úgyhogy itt az ideje, hogy megnézzük ezt a funkciót. Mire jó a virtuális RAM, és hogyan tudhatod meg, hogy van-e a telefonodon? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratove-nabijeni.jpg

How Does Wireless Charging Work?

Modern smartphones have all sorts of fun features, but plugging in the charger and cable every day does get annoying. Read our tips to learn how to set up wireless charging so you can keep your phone powered 24/7.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil és sport: Hogyan használhatjuk a telefont futáshoz, kerékpározáshoz és egyéb tevékenységekhez?

A mobiltelefonok segítségével könnyedén mérheted a sportteljesítményedet, amelyet aztán ezek a készülék intuitív formában tárnak eléd. A legpraktikusabb sportalkalmazások pedig jobb eredmények elérésére motiválhatnak. Hogyan segíthetik a mobiltelefonok a sportolásodat?  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil és kamera: tényleg olyan jók az olcsó telefonok kamerái?

Manapság az okostelefonok alsóbb árszegmensében egyáltalán nem ritka a négy objektívvel és a magas megapixel számmal rendelkező fotómodul. Ezek a specifikációk azonban nem feltétlenül igazolják azonnal a nagyszerű minőségű kamerát. Milyen specifikációkat érdemes részletesebben megvizsgálni, és hogyan viszonyulnak az alsóbb kategóriás kamerák a középkategóriás modellekhez? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobil és biztonság: a modern azt jelenti, hogy biztonságos

A mobiltelefonok is ki vannak téve a hackertámadások veszélyének. Mégis gyakran alábecsülik a biztonságuk fontosságát. Mire kell figyelni? Segít a vírusirtó? Cikkünkben megpróbálunk választ adni a legégetőbb kérdésekre.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-telefon-nahled.jpg

Hogyan oldjuk fel a telefont (ÚTMUTATÓ)

A blokkolt telefon olyan helyzet, amely biztosan nem tesz boldoggá. Másrészt, nem megoldhatatlan a probléma - és nem kell a telefont szervizbe vinned. Mik a legjobb eljárások a telefon kioldásához? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-android-nahled.jpg

Apple Watch és Android: milyen lehetőségek vannak?

Az okosórák világa csordultig van sikeres darabokkal. Az Apple Fashion évekkel ezelőtt indította el a trendet. Na de mi a helyzet, ha nincs iPhone-od? Az Apple Watch Androidon is működik? Mik a lehetőségek?  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hry-na-mobily-a-tablety-nahled.jpg

A legjobb játékok tabletre és mobilra

Naponta emberek milliói, sőt talán milliárdjai játszanak játékokat mobiltelefonokon és tableteken. Hatalmas népszerűségük ellenére azonban a játékipar ezen ágazatának meglehetősen rossz híre van, talán a legironikusabb módon a "hardcore" videójáték-rajongók körében, akik a mobiljátékokat gyakran a legjobb esetben is a kisgyerekek, legrosszabb esetben pedig a szemérmetlen pénzhajhászok dolgának tekintik. De akadnak minőségi címek is, és ebben a különkiadásban a legjobbak közül válogatunk. Ám megnézzük azokat is, amelyeket a legjobb elkerülni.

Read more »
123...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info