Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus

Okosórát választasz, és szeretnéd tudni, hogyan használd a gyakorlatban? Olvasd el, mit mond az okosóra-teszt az általad preferált modellről. Mindegyiküket próbára tettük, és megnéztünk mindent, amit tudni szeretnél róluk, legyen szó a kialakításról, a funkciókról vagy az akkumulátor élettartamáról. A gyerekeknek szánt okosórák sem maradtak ki, a tesztjük döntő lehet a típus kiválasztásakor. Egy okosóra-teszt segít az igényeidnek megfelelő modell kiválasztásában.


https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/fitbit-versa-3-recenze-mini.jpg

Fitbit Versa 3 (ÉRTÉKELÉS) – zászlóshajó modell kompromisszumokkal

A népszerű Fitbit okosórák harmadik generációja mindent magával hoz, amiről az átlag felhasználó álmodhat. Ez alól az elfogadható ár sem kivétel, amely minden bizonnyal számos felhasználót fog lenyűgözni. De vajon hogyan teljesítettek a teszten és miben nyúlt mellé a gyártó? Mai értékelésünkben többek között erről is szó lesz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-6-recenze-mini.jpg

Xiaomi Mi Smart Band 6 (BEMUTATÓ) - a tökéletes karkötő még nagyobb kijelzővel

A világ legnépszerűbb fitnesz karkötőjének hatodik generációja, a Xiaomi Mi Smart Band 6, jelentős újításokat hoz, amelyek minden felhasználónak tetszeni fognak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-6-uvodka-mini.jpg

Apple Watch 6 (RECENZIÓ) – a mai idők legjobb órája?

Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-5-chytry-mini.jpg

Xiaomi Mi Band 5 (RECENZIÓ) – a bajnok fitnesz karkötő ötödször

A piacon a legnépszerűbb fitnesz karkötő ötödik generációja sok vonzó újítást hoz, amelyeknek egyre nehezebb ellenállni. Vajon a Xiaomi Mi Band 5 sláger lesz ebben az évben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2-pro-recenze-test.jpg

Huawei Watch GT2 Pro (RECENZIÓ) – elegáns okosóra, tele technológiákkal

Az új generáció képviselőjeként a Huawei Watch GT2 Pro okosóra a vonzó formatervezés és az alkalmazott technológiák tökéletes egyensúlyára törekszik. Mit kínál pontosan ez a prémium modell sikeres elődjéhez, a Huawei Watch GT2-höz képest? A fényűző kivitelű intelligens óra alkalmas az ovális futópályára is? Nemcsak ezt fogod a Huawei Watch GT2 Pro recenziójából megtudni!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-venu-hlavni.jpg

Garmin Venu (RECENZIÓ) – Az AMOLED kijelző premierje

Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-amazfit-gts-main.jpg

Xiaomi Amazfit GTS (ÁTTEKINTÉS) – szögletes AMOLED fillérekért

Stílusos karórát keresel négyzet alakú kijelzővel elérhető áron? Megosztjuk veled saját hasznos tapasztalatainkat a Xiaomi Amazfit GTS-ről.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-watch-2-mini_1.jpg

Honor MagicWatch 2 (RECENZIÓ) – a legelőnyösebb mainstream óra?

MagicWatch 2. Ez a Honor cég legnépszerűbb okosórájának a neve, amelyet recenziónkhoz teszteltünk Önnek. A MagicWatch 2 óra megfelel a csuklódra, vagy mást kell keresned? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DSC_005-mini.jpg

Amazfit GTR 2 (ÁTTEKINTÉS) - egy igazi szépség nagyon kevés pénzért

Elérkezett az idő, amikorra a legszebb okosórák közül néhánynak már a 2. generációja is a nyilvánosság elé állt. Továbbfejlesztett hardverrel, új funkciókkal és teljesen újszerű designnal hívják fel magukra a figyelmet. De vajon elég ez ahhoz, hogy megismételje az első sorozat sikereit? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2e-nahled.jpg

Huawei Watch GT 2e (RECENZIÓ) – okosóra, amelynek középpontjában a mozgás áll

A Huawei Watch GT 2e okosórát mozgáshoz tervezték. A sport vagy a fizikai tevékenységek pontos és innovatív mérése a fő ütőkártyája. De hogyan teljesített a Huawei Watch GT 2e a tesztelés során? Valóban kínál valami extrát a legközelebbi versenytársakhoz képest?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-nexo-nahled.jpg

Amazfit Nexo (ÁTTEKINTÉS) – csalódásokkal teli okosóra

Mai áttekintésünkben az Amazfit Nexo okosórát vesszük górcső alá. A nem túl sikeres design ellenére az utolsó pillanatig reméltük, hogy az óra felülmúlja várakozásainkat. Lássuk, hogyan értékeltük az Amazfit Nexo-t!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-watch-3-mini_1.jpg

Samsung Galaxy Watch3 (ÁTTEKINTÉS) - a legjobban felszerelt okosóra a piacon?

Csúcskészülék, fejlett konstrukció és legendás forgatható lünetta. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy Watch3 az egyik legjobban felszerelt okosóra a piacon. Ám az ára húzós lehet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivoactive-4s-recenze-test.jpg

Garmin Vívoactive 4 és 4S – okosóra a legigényesebb sportolóknak

A Garmin számos lenyűgöző okosórát mutatott be a 2019-es IFA-n. Többek között a népszerű Garmin vívoactive termékcsalád új generációját is, amelyet most közelebbről is megnézünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/promo.jpg

Samsung Galaxy Watch Active2: EKG-mérés és digitális lünetta

A Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra nélkülözhetetlen kiegészítőd lesz a mindennapi tevékenységeid méréséhez. Android és iPhone telefonokkal is kompatibilis. Ezenkívül egyszerűen gyönyörűek, mert a Samsung digitális lünettával látta el. Tudod, milyen funkciókkal rendelkezik? Mi a helyzet az EKG-méréssel? Lesz-e LTE verziója? Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ