Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés

A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-xcover7-nahled.jpg

Megbízható partner keményebb körülmények között is. Az új Samsung Galaxy Xcover7 nagyfokú tartósságával szeretne lenyűgözni.

A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peach-fuzz.png

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

A Samsung Gauss a koreai gyártó új mesterséges intelligenciája. Hamarosan érkezik...

A Samsung a héten bejelentette saját mesterséges intelligencia modelljét, a Samsung Gauss-t. A generatív AI nagyon gyors fejlődésnek indult, és a Samsung sem akar lemaradni. A Gauss AI három részre oszlik majd, mindegyik a saját területéért felel. Mi mindenre lehet képes tehát az új Gauss AI? Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ