AD květen univerzal Effaclar

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-14-ultra-thumbnail.jpg

Xiaomi 14 Ultra (TESZT): csúcstechnika, fantasztikus kamera és 16 GB RAM. Ez lenne ő, egy bajnok a maga kategóriájában

A Xiaomi 14 Ultra már első ránézésre is nagyon jól néz ki, a specifikációi papíron is lenyűgözőek. Tesztünkből kiderül, hogy ez mennyiben fedi a valóságot. Elárulom, hogy nem okozott csalódást, és ha most ki kéne emelnem a legnagyobb előnyeit, gondolkodás nélkül a kamerát és az erős processzort mondanám, valamint a HyperOS-t, amely megfelelő agilitásérzetet ad. De van még valami, amiről tudnod kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-5g-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A55 5G (TESZT): az A széria legjobbja. Nagyszerű kamera, kétnapos üzemidő, kiváló kijelző és még sok minden más

A Samsung több modellel képviselteti magát a középkategóriában. Természetesen minél drágább, annál jobb, de a Galaxy A35 és a Galaxy A55 között első ránézésre elég kevés a különbség, ezért részletesebben is meg kellett vizsgálnunk őket. És hogy milyen következtetésekre jutottunk, azt a cikkünkből tudhatod meg. Ahogy a főcím is jelzi, valóban a Galaxy A55 kínálja a legjobbat az A szériában. A nagyszerű kijelzője, a kamerája, a kétnapos akkumulátor-üzemideje és számos más tulajdonsága is meggyőző. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-A35-5g-26-nahled.png

Samsung Galaxy A35 5G (TESZT): jó felszereltség, prémium dizájn és hosszú akkumulátor-üzemidő, de lenne néhány észrevételünk

Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G a tökéletes választás. Neked kell eldönteni, hogy jobban megéri-e, mint a tavalyi Galaxy A34 vagy a valamivel drágább Galaxy A55 a jelenlegi kínálatból. Cikkünkben rávilágítunk, hogyan viszonyul az A35 az említett testvéreihez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nubia-Redmagic-9-Pro-preview-02-nahled.jpg

Nubia Redmagic 9 Pro (BEMUTATÓ): egy felturbózott telefon a legigényesebb gamereknek

A Nubia Redmagic márka talán nem mindenki számára annyira ismert, de ha érdekel a mobiljátékok világa, akkor érdemes felfigyelned rá. A Redmagic 9 Pro ugyanis egy jól felszerelt gamer telefon, amely csúcsminőségű zászlóshajós specifikációkat kínál egy gamingre szabott telefontestbe ágyazva. Bővebben a cikkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snapdragon-8s-gen-3-20-nahled.jpg

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes lesz, ahogy a funkciókészlet is, de valahol spórolniuk kellett. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic6-lite-recenze-20.jpg

Honor Magic6 Lite (TESZT): kétnapos üzemidő egy töltéssel, cseppállóság és kiváló kamera

A Honor Magic6 Lite a Honor Magic6 Pro könnyített változataként került piacra. A teszt részeként elsősorban a kamerára, a kijelzőre és az akkumulátor üzemidejére voltam kíváncsi. Hiszen papíron ezek az erősségei nem csak a drágább testvéréhez képest, hanem az azonos ár- vagy súlykategóriájú versenytársakkal szemben is. Azonban a könnyű súlya az egyik előnye, de további előnyöket is felfedeztem. Mely tulajdonságok ezek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (TESZT): egy nagyszerű középkategóriás telefon, amely még a zászlóshajókkal is vetekszik

A Poco szorosan kapcsolódik a Xiaomi-hoz, és ezt a telefonjaikon is érezni lehet. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, megtudhatod a Poco X6 Pro 5G tesztünkből. A teszt részeként kipróbáltuk a HyperOS-t és a kamerát is, ami kissé vegyes érzéseket váltott ki bennünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ