Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus

Figyelmeztetés az Alza vásárlói részére

Ismeretlen támadók jelenleg az Alza.cz IP címét használják a tevékenységük elfedéséhez, hogy az IP címünket „feketelistára” helyezhessék. Sajnálatos módon az ilyen IP címmel való visszaélés nem előzhető meg száz százalékosan. Így tehát az Alza IP címe felkerülhetett néhány listára, mely a potenciálisan veszélyes IP címeket tartalmazza, így néhány vásárlónk problémákat tapasztalhat az oldalunkhoz való kapcsolódás során. Részletek itt »

Egy covid-biztos iparág: biztonságos vásárlás és járvány-védekezés az e-kereskedelemben

Budapest, 2020. október 7. - Sok szektor küzd a járvány miatt kialakult idei változások káros hatásaival: forgalomcsökkenés, gyártási kapacitás csökkentés, elbocsátások és akár a bezárástól való félelem is ott lebeg fenyegetően számos piaci szereplő felett. Az e-kereskedelem, a kiskereskedelmi online vásárlás viszont éppen ellenkező tapasztalatokat szerez idén: a vásárlóerő nem csökken, a távolságtartás miatt pedig egyre nagyobb kedvel fordul az internetes vásárlás felé. Részletek itt »

Az Alza.hu 3D nyomtatókkal segíti a technológiai oktatást az iskolákban

Budapest, 2020.09.24 – Az Alza.hu online áruház 3D nyomtatókat ad kölcsön a magyar iskoláknak teljesen ingyen az új kölcsönző programjuk részeként. A cég szeretne lehetőséget biztosítani a diákoknak és tanároknak a modern technológia megismerésére. A programba jelentkező intézmények számára egy 91 990 Ft értékű Creality Ender 3 nyomtatót ad kölcsön 6 hónapos időtartamra. Továbbá az Alza előnyös vásárlási lehetőségekkel kedvez az oktatási intézményeknek az új iskolaév kezdetekor. Részletek itt »

Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu kiszállítási hálózata Magyarországon

Budapest, 2020. augusztus 10. – Az Alza.hu webáruház jelentős mértékben szélesíti átvételi pontjainak hálózatát Magyarországon. A vásárlók, a Foxposttal kötött új együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mostantól 126 Foxpost csomagautomatába is kérhetik termékeik kiszállítását. Emellett a cég tervezi saját AlzaBox csomagátvételi automatái számának növelését is. Ezek a praktikus csomagátvételi pontok különösen hasznosnak bizonyultak a megrendelt termékek kiszállítására és átvételére a koronavírus okozta járványhelyzetben, biztonságos és érintkezésmentes alternatívát nyújtva a vásárlóknak. Részletek itt »

Vállalati ügyfelek részére indít programot az Alza.hu

Budapest, 2020.06.15. - Az Alza.hu célja, hogy tovább bővítse üzleti kapcsolatait vállalati, illetve intézményi ügyfelekkel a verseny- és a közszférából egyaránt, valamint az eddigi legátfogóbb termék- és szolgáltatáskört kínálja nekik. Az exkluzív, előnyös árak mellett ez magában foglalja a viszonteladók támogatását, a személyre szabott megoldásokat, a gyors szállítást és a rugalmas fizetési lehetőségeket.  Részletek itt »

Az Alza.hu védőmaszkokat gyárt kórházak számára 3D nyomtatókkal

Budapest, 2020. április 8. – Az Alza.hu webáruház aktívan bekapcsolódott a koronavírus elleni küzdelembe. A járvány terjedése ellen bemutatótermében már korában szigorú biztonsági intézkedéseket, valamint érintésmentes értékesítést vezetett be, most pedig a frontvonalban harcoló egészségügyi dolgozók segítségére siet, és 3D nyomtatók segítségével arcvédő pajzsokat gyárt számukra. Az Alza.hu az első 100 darab pajzsot már át is adta a Honvédkórház számára, és további segítőkész önkénteseket keres. Az önként jelentkezők számára ingyenesen biztosít 30 darab 3D nyomtatót, gyártási rajzot adatfájlban, illetve alapanyagokat kedvezményes áron. Az Alza mindezek mellett továbbra is készen áll a családok és a vállalatok biztonságos kiszolgálására, hogy mindenki békésen és nyugodtan tölthesse a húsvéti ünnepeket. Részletek itt »

Az Alza.hu biztonságos, érintkezés nélküli eladást biztosít a bemutatóteremben. Az otthoni munkavégzés és az otthoni higiénia iránti érdeklődés fokozottan növekszik

2020. március 18. -án Budapesten - a jelenlegi helyzettel való összefüggésben - az Alza.hu webáruház számos intézkedést vezet be a legbiztonságosabb eljárás érdekében. A webáruház elegendő készlettel rendelkezik ahhoz, hogy biztosítsa a cégek és háztartások számára, hogy gyorsan kezeljék a COVID-19-hez kapcsolódó akut helyzeteket - például biztosítja a home office-hoz szükséges eszközöket, higiéniai kellékeket, és a háztartási gépeket is. Több ezer termék azonnal elérhető az Alza.hu bemutatótermében, ahol a cég érintésmentes értékesítésre van felkészülve.  Részletek itt »

Alza 2019: forgalom 29,3 milliárd CZK

Prága, 2020. janiár 27. - Az előzetes eredmények szerint az Alza.cz részvénytársaság 2019. évi nettó forgalma elérte a 29,3 milliárd cseh korona (1,14 milliárd EUR) értéket. A rekordév 12,3 millió megrendelést, több mint 37 millió eladott terméket hozott és az egyedi ügyfelek száma meghaladta a 4 milliót. A fizetések 56%-ához bankkártyát használtak, a webhelylátogatások 55%-a mobileszközökről történt. 2019-ben 7,5 millió ügyfél látogatta meg üzleteinket. Részletek itt »

Hamarosan megszűnő Windows7 támogatás: Megoldás az Alza.hu-tól

Már csak egy nap és 2020. január 14-től a Microsoft nem biztosítja a szükséges frissítéseket, illetve magát a szoftvertámogatást a Windows 7 operációs rendszerhez. Az Alza.hu intenzív tájékoztató és ösztönző kampányt indít nem csupán a magánfelhasználók, hanem a vállalati ügyfelek számára is, és a karácsony utáni kiárusítások keretében most kedvezményesen ajánlja számítógépek széles kínálatát.  Részletek itt »

Karácsonyi rekordok az Alza.hu-n

Budapest, 2019. december 20. – Az Alza.hu online kereskedő az év végi szezonra kiemelten készült, a hatalmas választékból a vásárlók rengeteg karácsonyi ajándékot választottak, amelyek biztosan ott is lesznek a fa alatt. Az online kereskedő a karácsony előtti utolsó héten rekordeladásokat jegyzett, csak Magyarországon közel 60 000 megrendelés érkezett az elmúlt hét napban, ami 75%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest. Az Alza Showroomban Budapesten egyetlen nap (december 18.) során közel 4000 vásárlót szolgáltak ki – ez az áruház történelmében az eddigi legmagasabb szám. Az e-shop egészen december 24-ig kézbesíti az ajándékokat.  Részletek itt »

Az Alza.hu elindítja a SZÉPSÉGÁPOLÁSI és DROGÉRIA termékek árusítását

Budapest, 2019. október 16. – A Alza legfrissebb adatai szerint a magyar vásárlók inkább mobiljukon keresztül szeretnek vásárolni az Alza.hu webáruházban. Összehasonlítva a cseh vevőkkel, a magyarok 12%-kal magasabb arányban használják mobiltelefon alkalmazásukat az online áruház felkeresésére, vásárlásra. Az Alza.hu pedig számos fejlesztéssel teszi kényelmesebbé a karácsony előtti vásárlást, így a mai napon két új árucsoport, a szépségápolási és drogéria termékek árusítását is megkezdi. Részletek itt »

Ősz az Alza.hu-n: karácsonyi kampány, GLAMOUR-napok, csekkfüzet és kávéfőző csereprogram

Budapest, 2019. október 10. – Az Alza.hu online áruházhoz megérkezett a karácsony. Az egyik legnagyobb hazai webshop előkarácsonyi akciója október 14-én, hétfőn startol. A kampány legértékesebb ajánlata a karácsonyi ajándékokhoz felhasználható 90.000 Ft-os csekkfüzet és a 12.500 Ft feletti vásárlásokhoz járó ingyenes házhozszállítás. Mi több, az Alza elindítja a kávéfőzők csereprogramját, amennyiben a vásárlók egy régi készüléket újra cserélnek, kedvezményben részesülnek. Részletek itt »

Új Apple termékekek. Az előrendelések már megindultak

Prága, 2019 szeptember 13. – Az Alza.hu elindította az új iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max telefonok előrendelésének lehetőségét. Az összes három modell szeptember 20, reggel 8:00-tól lesz kapható.  Részletek itt »

Alza.hu: Kiszállítás akár már a rendelés napján Budapesten belül

Budapest, 2019. szeptember 20. - Az Alza.hu új szolgáltatást indított a FUTÁR kézbesítővel együttműködve. A budapesti címre rendelt szállítások esetén még gyorsabban, már aznapi kézbesítéssel átvehetik a megvásárolt termékeket. A vásárlók kétfajta szállítástípus közül választhatnak:  Részletek itt »

Az Alza.hu az egymilliomodik megrendelést ünnepli

Budapest, 2019. augusztus 21. – Az Alza.hu az év első felében megkezdte a Barkács & Kert, az Autó & Motor, valamint a Sport & Szabadidő termékcsoportok árusítását, illetve elindította First Start és Same Day Delivery szolgáltatásait. Az online kereskedelmi vállalat ezen a héten pedig az egymiliomodik megrendelést megünnepli. Részletek itt »

Új termékek az Alza.hu kínálatában

Budapest, 2019. május 27. – Az Alza.hu bővíti magyarországi kínálatát, már a nyári szezon kezdete előtt vásárolhatnak a barkácsolás, a kert, a grillezés, valamint az autók szerelmesei az új Hobby & Kert, és Autó & Motor termékcsoportokból. A megnövelt választék több ezernyi terméket kínál kerti és más ház körüli tevékenységekhez – grillsütők (szénnel, fával vagy gázzal működő kerti, illetve hordozható elektromos készülékek), füstölők, fűnyírók (benzines, elektromos, akkumulátoros, robot, orsós, rotációs és damilos), szerszámok (fűrészek, fúrók, kalapácsok, csavarhúzók, csiszolók), valamint egyéb kellékek. Az Autó & Motor termékek esetén a kiegészítők széles kínálatában válogathatnak a vevők: tartók, autóhűtők, autós töltők, autókozmetika, égők, alkoholszondák és sok más tartozék. Részletek itt »

Tisztelt Szerkesztőség! Tisztelt Újságíró!

2019. május 6-tól 19-ig újra Black Friday közel 3000 termékre ellenállhatatlan árakkal az Alza-nál. Naponta új árucikkek kerülnek az év egyik legnagyobb akciójának kínálatába, minden egyes terméknél visszaszámláló jelzi, hogy mennyi a hátralévő idő az akció időtartamából, meddig lehet még kedvezményes áron vásárolni. Az Alza Magyarország mellett, Csehországban és Szlovákiában is Black Friday-akciót hirdet erre az időszakra. Részletek itt »

Az Alza.hu 2018. évi nettó forgalma meghaladta a 12 milliárd Forintot

Budapest, 2019. április 10. – Az előzetes eredmények szerint az Alza.cz részvénytársaság 2018. évi nettó forgalma elérte a 25 milliárd cseh korona (972 millió EUR) értéket, ami az előző évhez viszonyítva 19,3% növekedést jelent. 2017. évhez képest 30%-kal több, összesen 10,3 millió megrendelést teljesített az e-kereskedő vállalat a rekordévben. Az év legerősebb napján, 2018. december 17-én a cég 240 millió cseh korona értékű forgalmat bonyolított le és 108 648 darab megrendelést kezelt összes értékesítési piacán. Az alkalmazottak 388 megrendelést bonyolítottak le percenként, azaz 6,5 rendelést másodpercenként.  Részletek itt »

3 TIPP, AMINEK A SEGÍTSÉGÉVEL AKÁR AZ UTOLSÓ PILLANATBAN IS TUDSZ WEBÁRUHÁZBAN KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT VÁSÁROLNI

Budapest, 2018. december 18. – Nem tudtad, hogy a webáruház fogalma nem feltétlenül egyenlő a hosszú házhozszállítási idővel? Most megmutatunk neked 3 olyan trükköt, amivel egy webáruházból is beszerezheted kinézett ajándékaidat akár az utolsó pillanatban is! Részletek itt »

AZ ALZA REAKCIÓJA A GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL MAI SAJTÓKÖZLEMÉNYÉRE

Budapest, 2018. november 7. - Az Alza vállalkozáscsoport kereskedelmi tevékenységének központi eleme a tisztességes, a fogyasztói érdekeket minden tekintetben figyelembe vevő üzletpolitika megvalósítása azokon a piacokon, amelyeken jelen van. Ennek megfelelően az Alza kiemelt fontosságot tulajdonít az irányadó magyar és európai uniós versenyjogi és fogyasztóvédelmi szabályok betartásának. Részletek itt »
123
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ