Shop roku Akvizice ApF HU

A kategóriában szereplő cikkek Porzsákos porszívók

Termékkatalógus
A legjobb robotporszívók

A legjobb robotporszívók

Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a legjobb robotporszívókat árplafon nélkül, a legjobb robotporszívókat a középkategóriában, valamint az olcsó robotporszívókat is, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni. Részletek itt
Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy teljesítményével kiemelkedik a kínálatból, és rengeteg tartozékot tartalmaz az átfogó, padlótól a mennyezetig tartó takarításhoz? Mindezt megtudhatod bemutatónkból.

Részletek itt
A Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz

A Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz

A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.

Részletek itt
A porszívók karbantartása

A porszívók karbantartása

Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak érdekében, hogy a háztartásod a lehető leghosszabb ideig tiszta maradjon. Ezenkívül megválaszolunk olyan egyszerű gyakorlati kérdéseket is, mint például, hogy mikor kell kicserélni a porzsákot, hogyan kell tisztítani a HEPA szűrőt vagy hogyan kell kicserélni a porszívó illatosítót.

Részletek itt
Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ)

A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él. Hogyan kezelte a robotporszívó a mindenütt jelen lévő állatszőrt vagy más csapdákat? Recenziónkból ezt is megtudhatod.

Részletek itt
A porszívó típusa

A porszívó típusa

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod. Részletek itt
A takarítás mítoszait romboló Rowenta porszívók

A takarítás mítoszait romboló Rowenta porszívók

Német minőség, nagyszerű hatékonység és a minimális zajkibocsátás jellemzi a piacon lévő egyik legjobb háztartási eszközöket gyártó Rowenta porszívókat. Az új Silence Force széria a porszívók eddigi fejlődésének a csúcspontja. De miben is mutatkozik meg a zsenialitása?

Részletek itt
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ