A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

A kategóriában szereplő cikkek Xbox One akciójátékok

Termékkatalógus
Xbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről

Xbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről

Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett kitalálva, amely több, mint 100 játékot kínál egyetlen havidíjért, amelyeket korlátozás nélkül játszhatsz PC-n, Xbox-on vagy streamelhetsz Android/iOS hordozható eszközeidre. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy pontosan mi is a Game Pass, hogyan működik és hogyan lehet rá előfizetni. Részletek itt
Diablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk

Diablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk

A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára indult. Jelenleg a negyedik utazás van kilátásban a Sanctuary világába, ami lehetőséget kínál arra, hogy feltámassza a Blizzard játékok egyik gyöngyszemét. Cikkünkből megtudhatod, mit tudunk a Vicarious Visions stúdió által idénre tervezett Diablo 2: Resurrected remake-jéről.

Részletek itt
Fortnite (HÍREK)

Fortnite (HÍREK)

2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic Games egy különleges, híres emberek által inspirált skin-sorozatot tervez. Ha kíváncsi vagy, melyik híresség lesz az első, aki saját avatárt kap, olvass tovább. Részletek itt
Battlefield 2042: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

Battlefield 2042: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

Lassan, de biztosan közeledik a Battlefield-sorozat új képviselője. Mit tudunk a készülő Battlefield 2042-ről, milyen konfliktusra fog ezúttal fókuszálni a történet és hány játékos fog harcolni a csatatereken? Ennél többről is olvashatsz különkiadásunkban.

Részletek itt
Call of Duty: Warzone még mindig egy szórakoztató battle royale... többnyire (ÁTTEKINTÉS)

Call of Duty: Warzone még mindig egy szórakoztató battle royale... többnyire (ÁTTEKINTÉS)

Ez év márciusában a Warzone-rezsim a Call of Duty: Modern Warfare teljes értékű részévé vált. Azóta ezt az ingyenesen játszható és platformokon átívelő címet számos igazán merész frissítéssel dobták fel, és az egyes Battle Royale és Plunder módjai is különféle változásokon mentek keresztül (amelyekből némelyiket nem fogadták kitörő örömmel). A Warzone-t már több, mint 60 millióan játszották - de vajon kínál-e még valami újat két hónappal a megjelenése után, vagy kezd sztereotípiába fulladni? Olvasd el áttekintésünket.

Részletek itt
Resident Evil: Village: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

Resident Evil: Village: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

A Resident Evil: Village a Capcom sikeres Resident Evil 7 játékának közvetlen folytatása. Ismét Ethan Winters szerepébe bújunk, ám a Baker család háza helyett most egy viktoriánus faluban találjuk magunkat, amely nagyobb, nyitottabb, de egy kicsit kevésbé ijesztő. Különkiadásunkból mindent megtudhatsz a készülő túlélő horrorról.

Részletek itt
PlayerUnknown’s Battlegrounds (TESZT) –  A sziget térképe már a teszt szerveren játszható

PlayerUnknown’s Battlegrounds (TESZT) – A sziget térképe már a teszt szerveren játszható

A PUBG továbbra is a népszerű játékok közé tartozik. A koreai Bluehole műhely Battle Royale tavalyi kiadása egy újabb térkép formájában kínál jelentős frissítést. További információk a cikkünkben.

Részletek itt
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ