Slevy s AP+ Slevy s AP+

A kategóriában szereplő cikkek Automata darálós kávéfőzők

Termékkatalógus
KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban újrahasznosítható. Italok széles választékát képes elkészíteni, amelyek intenzitását és űrtartalmát is tetszés szerint beállíthatod. Vajon megfelel-e ez a kávéfőző az igényesebb kávéfogyasztóknak?

Részletek itt
Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Örömmel vetettünk magunkat a Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 teljesen automata kávéfőző értékelésébe, hogy megkóstolhassunk az általa kínált széles választékból minden kávét és tejes kávékülönlegességet. 14 napra háztartásunk részévé vált, ez idő alatt a legkülönfélébb kávékat élvezhettük, miközben teszteltük e Philips kávégép funkcióit, létrehoztuk saját felhasználói profiljainkat, csodáltuk könnyű kezelhetőségét, valamint a karbantartás és tisztítás egyszerűségét és gyorsaságát.

Részletek itt
Philips Saeco GranAroma SM6580/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Philips Saeco GranAroma SM6580/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Készítettünk egy részletes bemutatót a Philips Saeco GranAroma SM6580/00 kávéfőzőről, amely egy teljesen automata eszpresszógép, amely klasszikus kávék és tejes kávékülönlegességek széles választékát kínálja. A kávéfőzőt 14 napon keresztül teszteltük, ez idő alatt megkóstoltuk az összes rendelkezésre álló italt, kipróbáltuk a funkcióit, beleértve a felhasználói profil beállításait, teszteltük, milyen használni és tényleg könnyű-e a karbantartása.

Részletek itt
Krups Intuition Preference+ EA875E10 automata kávéfőző (ÉRTÉKELÉS)

Krups Intuition Preference+ EA875E10 automata kávéfőző (ÉRTÉKELÉS)

Nagyon szeretjük a kávét és azok közé tartozunk, akik naponta többször is kávéznak. Otthon azonban jelenleg csak kapszulás kávéfőzőnk van, és már régóta kerestünk egy beépített kávédarálóval rendelkező automata készüléket. Ezért amikor lehetőséget kaptam a tejrendszerrel rendelkező Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome automata kávéfőző tesztelésére, egy pillanatig sem haboztam. Érdekel, hogyan teljesített a kávéfőző az otthoni tesztelésünk során, és érdemes-e befektetni? Olvasd el értékelésünket és mindent megtudhatsz.

Részletek itt
Hogyan tisztítsuk ki a kávéfőzőt (TIPPEK ÉS TÜRKKÖK)

Hogyan tisztítsuk ki a kávéfőzőt (TIPPEK ÉS TÜRKKÖK)

A kávéfőzőnek köszönhetően már otthon is elkészíthetjük a kávézói minőséghez hasonló kávét. Ugyanakkor ha zavaró ízek és mellékízek nélkül szeretnénk élvezni a kávé zamatát, tudnunk kell, hogyan gondoskodjunk megfelelően a kávéfőzőről. Hogy mit jelent a kávéfőző karbantartása, hogyan tisztítsuk meg a kávéfőzőt a különböző szennyeződésektől és milyen gyakran tisztítsuk a kávéfőzőt? Íme a tippjeink a karos és automata kávéfőzőkkarbantartásához.

Részletek itt
Automata kávéfőző a tökéletes csésze kávéhoz

Automata kávéfőző a tökéletes csésze kávéhoz

Az automata kávéfőzők elhozzák otthonodba a kávé gazdag és magával ragadó világát. Habár az automata eszpresszó-készítés elve rendkívül hasonló, az automata kávéfőzők széles választéka bizonyítja, hogy az egyes modellek között jelentős különbségek vannak. Milyen kávét készíthetünk egy teljesen automata kávéfőzővel, melyek a legújabb finomságok és hírek, és mely funkciók lesznek hasznosak a számodra? 

Részletek itt
Hogyan vízkőmentesítsük a kávéfőzőt

Hogyan vízkőmentesítsük a kávéfőzőt

A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését citromsavval, vagy ecettel.

Részletek itt
A legjobb automata kávéfőzők az Alza.hu-n

A legjobb automata kávéfőzők az Alza.hu-n

A legjobb automata kávéfőzőt keresed, amely megfelel a kávékészítésről alkotott elképzeléseidnek, és az ára megfelel a tulajdonságainak? Nem kell belemerülnöd a kávéfőzők végtelen kínálatába, ahol gyakran az első pillantásra sem is lehet felismerni az egyes modellek közötti különbségeket. Ezt megtettük Helyetted. Részletesen átvizsgáltuk a paramétereiket, funkcióikat, tulajdonságaikat és felhasználói áttekintéseiket, és összefoglalást készítettünk az Alza.hu legjobb kávéfőzőiről, három árkategóriára osztva, hogy valóban mindenki választhasson.

Részletek itt
Krups EA895N10 Evidence One Meteor Grey automata kávéfőző (ÁTTEKINTÉS)

Krups EA895N10 Evidence One Meteor Grey automata kávéfőző (ÁTTEKINTÉS)

Kipróbáltuk otthon a Krups EA895N10 Evidence One Meteor Gray automata kávéfőzőt. Kíváncsiak voltunk, hogyan működik, milyen opciókat kínál a kávékészítéshez és hogyan kell karbantartani a rendszeres használat során. Ha te is rajongsz az ízletes kávéért, és szereted otthonod kényelmében élvezni, akkor ez az áttekintés bizonyára érdekelni fog.

Részletek itt
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ