A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rowenta-recenze_1.jpg

Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT)

Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/náhled_9.jpg

Próbálj ki 4 egyszerű nyári frizurát a Valera hajformázókkal

Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi hőségben pedig különösen fontos, hogy a hajad ne ragadjon rá az izzadt nyakadra vagy arcodra. Meríts inspirációt útmutatónkból, amely 4 egyszerű frizura elkészítéséhez nyújt segítséget a svájci Valera márka professzionális hajszárítóinak és hajvasalóinak segítségével, és vesd bele magada nyárba. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap.jpg

A Dyson úttörő hajápoló termékcsaládja a szép és egészséges hajért kompromisszumok nélkül

A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap multifunkciós hajformázóval és a Dyson Supersonic fejlett hajszárítóval.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zehlicky-na-vlasy.jpg

Milyen hajvasalót vegyek?

A hajvasaló kiválasztásakor könnyen előfordulhat, hogy olyan darabot választasz, amely visszafordíthatatlan károkat okoz a hajadon. Melyik hajvasalót kerüld, melyik a legjobb és hogyan lehet eligazodni a kínálatban? A "Milyen hajvasalót vegyek?" című útmutatónkban olyan tanácsokkal látunk el, amelyek az összes felmerülő kérdést érintik. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-ultimate-experience-recenze-test.jpg

A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés)

A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a Rowenta Ultimate Experience és milyen frizurát sikerült vele varázsolnunk? Megtudhatod cikkünkből. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ