Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-wwdc-2024-nahled.jpg

A WWDC 2024 június 10-én kezdődik. Az Apple bemutatja az iOS 18 új funkcióit és várhatóan érkezik az AI is

Az Apple hivatalosan is bejelentette fejlesztői konferenciájának, a WWDC 2024-nek az időpontját: június 10. hétfőtől június 14. péntekig tart majd. Az eseményen az iOS 18 és más operációs rendszerek újdonságai kerülnek bemutatásra. Vajon megérkezik a régóta várt mesterséges intelligencia is? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ios-17-nahled.jpg

iOS 17: jobb kapcsolat a világgal, személyesebb megközelítés és a mentális egészségre való összpontosítás

Végre megérkeztek a vadonatúj operációs rendszerek az Apple telefonjaihoz és táblagépeihez. Az új funkciók listája ezúttal is igencsak terjedelmes. Vegyük sorra őket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-pro-2022-preview-nahled.jpg

Az iPad Pro-t már az M2 chip hajtja, az alap iPad pedig búcsút int az ikonikus gombnak

A napokban került bemutatásra a belépőszintű iPad és az iPad Pro legújabb generációja. Jobb teljesítmény, szebb fotók és videók, emellett új funkciókkal gazdagodott az Apple Pencil érintőceruza. Vegyük szemügyre közelebbről is az új Apple tableteket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-air-m1-nahled.jpg

Az Apple bemutatja minden idők legerősebb iPad Air készülékét. Az M1 chip a központi eleme

Az Apple bemutatja eddigi legerősebb iPad Air készülékét. Mit tud, és hogyan viszonyul az előző generációhoz? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-2021-11-palcu-nahled.jpg

Apple iPad Pro (PREVIEW): M1 chip, mini LED kijelző és 5G

Bemutatták az új, várva várt iPad Pro-t. Az M1 chipsetnek köszönhetően simán felveszi a versenyt a tavalyi macbookok teljesítményével, így az Apple népszerű tabletjét még professzionálisabb eszközzé alakítja. Ehhez jön egy mini LED-kijelző, 5G és egyéb kiegészítők. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/air.jpg

Az Apple bemutatta az új iPad Air-t és a 8. generációs iPad-et

A szeptemberi konferencián az Apple bemutatta a várva várt iPad Air 2020-at, amely számos kulcsfontosságú fejlesztéssel büszkélkedhet. Melyekről van szó konkrétan? Biztosíthatunk, hogy az új színek téged is elbűvölnek majd! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/renewd-repasovane-iphony-nahled.jpg

Az Alza megkezdi a felújított iPhone telefonok értékesítését.

Az iPhone készülékek hosszú élettartamúak. Még sok éves használat után is nagy a teljesítményük és zökkenőmentesen működnek. A Renewd vállalatával közreműködve megkezdjük a felújított iPhone és iPad készülékek értékesítését, amely számos előnyt nyújt számodra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ios-11-nahled.jpg

Megjelent a forradalmian új iOS 11

Az iOS 11 operációs rendszer szeptember 19-én jelenik meg, mint ingyenes rendszerfrissítés. Az Apple sok változtatást hozott, és nagyon jól tudjuk, hogy a tesztverziók közül ez gyakran jelentős javulás. Milyen frissítéseket jelentenek az iPhone X és az iPhone 8 készülékhez? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ