Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Energiafogyasztás

Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza.jpg

Forrólevegős fritőz, avagy egészséges sütés olaj nélkül

Szeretnél egészségesebben étkezni úgy, hogy továbbra sem mondasz le kedvenc sült ételeidről? Ma már ez a kérdés nem tűnik illogikusnak, mégpedig  a forrólevegős sütőknek köszönhetően, amelyekben olaj és zsír nélkül lehet sütni. Készíts sült, rántott, vagy akár grillezett ételeket egészségesen és egyszerűen az egész családnak. Nem kell feladnod kedvenc ételeidet, s élvezheted őket lelkiismeretfurdalás nélkül. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ