Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ja-tridit-pradlo.jpg

Hogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest?

Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre megkaphatod a választ. Részletek itt »

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Új mosógépet tervezel venni, de nem tudod, hogy melyik típust válaszd? Ha a felültöltős mosógépek közül szeretnél választani, mi segítségedre leszünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. Cikkünkből megtudhatod, mely paraméterekre érdemes odafigyelni, milyen méretű mosógépek kaphatók, de azt is, hogy milyen speciális funkciók tehetik számodra könnyebbé és hatékonyabbá a mosást. Válassz a saját igényeidnek megfelelő felültöltős mosógépet!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

Hogyan válasszunk mosó-szárítógépet

A mosógép és szárítógép, mivel két külön készülékről beszélünk - több helyet igényelnek. Ezért, ha meg szeretnéd őrizni a belső tér szabadságát, ideális megoldást kínál a mosógép és a szárítógép kombinációja egy készülékben. Segítünk, hogy mely paraméterekre kell összpontosítanod a kiválasztás során, emellett hogy milyen speciális funkciókat kínál a mosó-szárítógép és hogyan válaszd ki pontosan azt, amelyre szükséged van.

Részletek itt »

Hogyan válasszunk elöltöltős mosógépet

Új mosógépet szeretnél vásárolni, és azon gondolkodsz, hogy melyiket válaszd? Ha már esetleg szemezel egy elöltöltős mosógéppel, akkor segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb modellt. Megmondjuk, hogy mely paraméterekre kell összpontosítani, milyen mélységgel és szélességgel rendelkező mosógépet kell választanod, de azt is, hogy mely speciális funkciók lesznek hasznosak a számodra. Válaszd ki igényeid szerint az új elöltöltős mosógépedet.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-nahled.jpg

Milyen mosógépet vegyek?

A mosógép a háztartás egyik alapfelszerelése. És bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy mindegyik egyforma, épp az ellenkezője igaz. Az egyes modellek között nagy különbségek vannak a minőség, a funkciók és a kényelmi megoldások tekintetében. Melyik energiaosztályt érdemes választani, mely programok könnyítik meg az életedet, és melyik mosógép lesz az, amely hosszú ideig és megbízhatóan lesz majd a segítségedre? Útmutatónkban minden kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ