VIP LENOVO boost VIP LENOVO boost

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/OLED-vs-QLED-televizory.jpg

Mi a különbség az OLED és a QLED között?

QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-amoled-displej.jpg

Mi az AMOLED kijelző?

Az AMOLED az active-matrix OLED rövidítése. Ez az úgynevezett "aktív mátrix" által vezérelt OLED technológián alapuló kijelzőkre utal. Ez azt jelenti, hogy egy vékony réteg miniatűr tranzisztorokat tartalmaz, amelyek a képernyő minden egyes pixelének fényerejét (és színét) szabályozzák. Az AMOLED kijelzők a gyorsabb reakciójukkal és jobb színvisszaadásukkal jeleskednek, és ami tán még fontosabb, hogy képesek az abszolút fekete megjelenítésére. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-oled-displej.jpg

Mi az OLED kijelző és hogyan működik?

Az OLED kijelző úgynevezett szerves diódákat használ. A technológia elnevezése is innen ered, az Organic Light-Emitting Diode (szerves fénykibocsátó dióda) rövidítése. Fejlettebb és sok szempontból jobb technológia, mint a hagyományos LCD és LED kijelzők, de számos tekintetben különbözik tőlük, és hátrányai is vannak. Az OLED kijelzők televíziókban, mobiltelefonokban és egyéb készülékekben is megtalálhatók. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-televizi-sony.jpg

Milyen Sony TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Sony televíziót szeretnél vásárolni, de nem tudod, mit jelentenek az egyes kifejezések és jelölések? Vagy csak szeretnél többet megtudni a SONY TV-k egyedi jellemzőiről? Akkor jó helyen jársz. Cikkünkben röviden ismertetjük a SONY TV-k technológiáit és jellemzőit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/televizory-2020-nahled.jpg

CES 2022 | A legjobb televíziók és új technológiák

Milyen innovatív technológiákat és egyéb okos tv-vel kapcsolatos újdonságokat ismerhettünk meg a CES 2022-n? A világ vezető gyártói az idei Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatták be fő attrakcióikat.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ