Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés

A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (TESZT): egy nagyszerű középkategóriás telefon, amely még a zászlóshajókkal is vetekszik

A Poco szorosan kapcsolódik a Xiaomi-hoz, és ezt a telefonjaikon is érezni lehet. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, megtudhatod a Poco X6 Pro 5G tesztünkből. A teszt részeként kipróbáltuk a HyperOS-t és a kamerát is, ami kissé vegyes érzéseket váltott ki bennünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (TESZT): egy jól összerakott telefon, de semmi meglepetés

A Poco X5 Pro 5G első pillantásra lenyűgöz a dizájnjával, emellett viszonylag finomhangolt paramétereket kínál elfogadható áron. A telefon minden szempontból egy klasszikus középkategóriás. De hogyan teljesít a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m5-m5s-nahled.jpg

POCO M5 és POCO M5s (BEMUTATÓ): Sokoldalú készülékek, kedvező árcédulával

Megérkeztek a népszerű POCO márka új, alsó kategóriás telefonjai. A POCO M5 és M5s az árához képest nagyszerű specifikációkat kínál, például akár négyes kamerarendszert és 5000 mAh-s akkumulátort. Milyen egyéb specifikációkkal büszkélkedhetnek az új POCO készülékek, mennyibe kerülnek, és mikor lesznek itthon is elérhetőek?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-x4-pro-5g-nahled.jpg

A POCO X4 Pro 5G nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik, de ezért cserébe kompromisszumokat kell kötni

A POCO X4 Pro 5G a POCO X3 Pro régóta várt utódja. A márka idővonalát elnézve ez nem egy közvetlen fejlesztés, hanem inkább egy olyan kiadás, amely elsősorban a jobb kamerára és a jobb kijelzőre összpontosít. Mit kínál majd az új Xiaomi mobiltelefon és mikor üdözölhetjük a hazai piacon? Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ