Glamour days Glamour days

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

Termékkatalógus

Poco C65, teszt, bevezető

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai


A Poco már egy viszonylag jól bejáratott márka a magyar piacon, amelyet a Xiaomi telefonjaihoz társítanak. A Poco C65, akárcsak a cég többi telefonja, elsősorban az alsó mobilos réteget célozza meg, az újdonság is elsősorban az 50 ezer forint körüli árcédulájával nyűgöz le. Mit kínálhat egy mobiltelefon ennyi pénzért, mely területeken kellett spórolnia a gyártónak? Leteszteltük a Poco C65-öt, tapasztalatainkat pedig az alábbi cikkben foglaltuk össze.Teszt

Szerző: Matěj Toul

Poco C65 (TESZT) – TARTALOM

 1. A Poco C65 készülék mellett minden lényeges dolog benne van a dobozban
 2. A Poco C65 meglehetősen egyedi megjelenéssel rendelkezik
 3. A készülék hatalmas, megnövelt frissítési frekvenciájú kijelzővel büszkélkedhet
 4. A telefon teljesítménye a normál használat során sem mindig elegendő
 5. Poco C65 tripla kamerával? Nem egészen
 6. A telefon régebbi Androidot futtat MIUI 14-gyel
 7. A Poco C65 töltése meglehetősen lassú, de az akkumulátor üzemideje teljesen jó
 8. A Poco C65 egyéb változatai
 9. Poco C65 teszt – összegző értékelés
 10. Amit korábban a Poco C65-ről írtunk

A Poco C65 készülék mellett minden lényeges dolog benne van a dobozban

A Poco C65 első ránézésre egy feltűnésmentes dobozban érkezik hozzád. Szerencsére tartalmából nem sok minden hiányzik. Magán a telefonon kívül a gyártó egy 10 W-os töltőadaptert és a szükséges USB-A - USB-C kábelt is mellékelte. Rögtön az elején azonban hozzá kell tenni, hogy a Poco C65 legfeljebb 18 W-os gyorstöltést támogat - így a maximális sebességhez külön kell majd adaptert vásárolnod.

Poco C65, teszt, doboz Poco C65, teszt, csomag
A csomagban minden megtalálható, amire szükséged lehet. A mellékelt adapter azonban nem rendelkezik a maximális teljesítménnyel.

A Poco C65 meglehetősen egyedi megjelenéssel rendelkezik

A Poco mindig igyekszik vizuálisan is megkülönböztetni a telefonjait, a Poco C65 is folytatja ezt a hagyományt. A telefon meglehetősen modern megjelenésű dizájnt kapott, amit történetesen főként a fotómodul ural. Ezt két különálló kör alakjában tervezték, amelyek a kamerának adnak otthont. A Poco telefon hátlapjáról nem hiányozhat a nagyméretű logó, ebben az esetben egy jóképű csiszolt téglalapba csomagolva.

Ami az anyagválasztást illeti, ne várjunk csodákat, egy ilyen alacsony árcédulával rendelkező telefon természetesen az üveg kijelző kivételével teljes egészében műanyagból készül. A modern zászlóshajók példáját követve itt is a jellegzetes szögletes keretet láthatjuk, ahol találunk többek között egy micro SD kártyahelyet és egy 3,5 mm-es jack csatlakozót, amelyek bizonyára sokak számára nagyon is üdvözlendő elemek.

i

A Poco és a Xiaomi portfóliójának átfedése valóban jelentős. Az egyik Xiaomi telefon akár a Poco C65 ikertestvérének is mondható. Bővebben a Xiaomi Redmi 13C (TESZT) című cikkben.

A készülék hatalmas, megnövelt frissítési frekvenciájú kijelzővel büszkélkedhet

Ha a nagy méretű telefonok rajongója vagy, a Poco C65 biztosan boldoggá fog tenni. A 6,74 hüvelykes képátló tényleg egy nagy kijelzőt takar. A készülék emellett megnövelt, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciát kapott, ami manapság már ebben az árkategóriában is eléggé szabványosnak számít, a technológia tekintetében pedig egy IPS panelről van szó. A kijelző tisztaságát és színeit azonban mindenképpen meg kell dicsérnem.

Poco C65, kijelző
A kijelző jelentősen nagyobb más, alacsonyabb kategóriájú telefonokhoz képest. A mobilt nehéz egy kézzel kezelni.

Érdemes megemlíteni, hogy a nagyobb képátló miatt szinte lehetetlen egy kézzel kezelni a telefont. Ezt azonban valószínűleg a nagyméretű panelek rajongói gond nélkül el tudják fogadni. Az előlapi kamera a Poco telefonokra és az olcsóbb Xiaomi telefonokra jellemző könnycsepp alakú kivágás formájában került kialakításra, ami számomra kicsit lerontja az egyébként prémium megjelenésű dizájnt.

A telefon teljesítménye a normál használat során sem mindig elegendő

A teljesítmény az, amivel az olcsóbb telefonok gyakran küzdenek, de ez valószínűleg senkit sem lep meg túlságosan - valahol spórolni kell. A Poco C65-öt azonban egy MediaTek Helio G85 lapkakészlet hajtja, amely hamarosan a 4. születésnapját ünnepli, és már megjelenésekor sem volt túl erős platform. Szóval készülj fel arra, hogy minden igényesebb játék tabu lesz.

Poco C65, teszt, jack Poco C65, teszt, fotómodul
A telefon többé-kevésbé teljesen műanyagból készült. Cserébe viszont 3,5 mm-es jack csatlakozóval és SD-kártya foglalattal kedveskedik.

A telefon időnként akadozott a tesztelés során, még az operációs rendszeren belül is, bár aktívan nem használtam semmilyen alkalmazást. Ez általában az operatív memória elégtelenségének a jele lehet, de a Poco C65 esetében nem ez a helyzet. A tesztelt modell egy alsó kategóriás telefonhoz képest szabványon felüli 8 GB RAM-mal rendelkezik. Egy 6 GB-os változat is elérhető. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor virtuális memóriaként 4, 6 vagy 8 GB RAM-ot "kölcsönözhetünk" a belső tárhelyről. Ez lényegesen lassabb, és elég kicsi az esélye annak, hogy szükséged lesz rá, a gyártó mindenesetre lehetővé tette a bővítést.

i

A legjobb teljesítményű mobiltelefonok

Poco C65 tripla kamerával? Nem egészen

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a Poco C65 összesen három lencsét tartalmaz a fotómodulban. A valóságban azonban ez inkább csak egy reklámfogás, mivel reálisan csak kettőt használhatsz belőlük. A fő 50 Mpx-es érzékelőt és a makró kamerát. A harmadik kamerát azonban sem a specifikációkban, sem a kamera alkalmazásban nem találod meg. Talán valamiféle mélységérzékelő lehet, akárhogy is, a letakarása egyáltalán nem változtat a készített fotókon.

Poco C65, kamerateszt Poco C65, kamerateszt Poco C65, kamerateszt
Az árához képest a Poco C65 egyáltalán nem fényképez rosszul. A jobb oldalon egy szolid, makró kamerával készült felvételt láthatsz.

A Poco C65 főkamerája, mint említettük, 50 Mpx-es, de a rögzített fotók alapértelmezett felbontása 12,5 Mpx. Itt tehát négyes pixel binningről van szó. Az érzékelő egy f/1,8-as objektív mögött helyezkedik el. A készített képeket őszintén szólva ebben az árkategóriában nem nagyon lehet kifogásolni, a telefon nagyon szépen, talán még átlagon felülien is fényképez.

i

A fentiek és további képek teljes minőségben megtalálhatók a Google Drive-on.

A fotókon rengeteg részletet láthatunk, amelyek még a 2x-es digitális zoommal történő nagyítás után sem tűnnek el. A telefon a hűen rögzített színekkel és a HDR-ben való fényképezés lehetőségével is megörvendeztet. Még a 2 Mpx-es makró kamera is tisztességes fotókat készít, ami elég ritka az ehhez hasonló telefonoknál.

A telefon régebbi Androidot futtat MIUI 14-gyel

Tekintettel arra, hogy az Android 14 még viszonylag új, nem meglepő, hogy a Poco C65 Android 13-at futtat, konkrétan a Xiaomi MIUI 14-es bővítménnyel. Ez utóbbi hírhedt a látszólag véletlenszerűen előre telepített alkalmazások mennyiségéről, amelyeket valószínűleg soha nem fogsz használni (úgynevezett bloatware), és sajnos a Poco C65 sem úszta ezt meg. Egyébként ez egy viszonylag felhasználóbarát bővítmény.

Poco C65, recenze, systém lockscreen Poco C65, recenze, systém homescreen Poco C65, recenze, systém aplikace
A Poco C65-öt a Xiaomi MIUI 14-es verziója hajtja - a jó és a rossz tulajdonságaival együtt.

A Poco C65 töltése meglehetősen lassú, de az akkumulátor üzemideje teljesen jó

Ahogy az elején említettem, a Poco C65 csomagjában csak egy 10 W-os töltőadaptert találunk, miközben a telefon akár 18 W-os gyorstöltést is támogat. Azonban egyik lehetőség sem jelentősen gyors. A nagy, 5000 mAh-s akkumulátor töltése több mint két órát vesz igénybe, így inkább éjszakai töltéssel számolj. Ugyanakkor viszonylag jó akkumulátoros üzemidőre számíthatsz, konkrétan kevesebb, mint két napos használatra.

A Poco C65 egyéb változatai

A Poco C65 két memóriaváltozatban és három színben - fekete, kék vagy lila - kapható. A felülvizsgálatban kifejezetten a Poco C65 8GB/256GB-os kék változatát néztük meg. Az árazás 2024. február 17-én a következőképpen alakul.

Poco C65 teszt – összegző értékelés

Poco C65 teszt; értékelés

Poco C65

Mobiltelefonok

A Poco C65 egy alsó kategóriás telefon, amely minden szempontból ide tartozik. Nem tűnik ki a tömegből, és inkább egy olyan mobil, amire egy-két év múlva senki sem fog emlékezni. Ma azonban egy nagyon tisztességes kamerát, egy nagy kijelzőt és elég szép dizájnt kínál a felhasználóknak. Az 50 ezer forint körüli (vagy a 8 GB-os változat esetében kicsit több) árcédulát tekintve azonban nem sok okunk lehet a panaszra.

Előnyök

 • Fantáziadús dizájn, még ha csak műanyagból is
 • Nagy, 90 Hz-es IPS panel jó fényerővel
 • A főkamera meglepően jó képeket készít
 • Átlagon felüli RAM és tárhely
 • SD-kártya foglalat és 3,5 mm-es jack csatlakozó
 • Nagyon barátságos ár

Hátrányok

 • Nagyon alacsony teljesítmény, ami a kezelőfelületen is megmutatkozik
 • Csak egy 10 W-os adaptert kapunk mellé
 • Rengeteg bloatware van a rendszerben
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az új Poco C65 egy fergeteges telefon. Rengeteg kompromisszummal jár ugyan, de ezek várhatóak voltak. A nagy kijelző üde dizájnnal és egy meglehetősen nagy felbontású kamerával párosul, bár a processzora ugyanaz maradt, mint a tavalyi modellé.

Amit korábban a Poco C65-ről írtunk

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A Poco újabb modellt indít útjára az ázsiai piacon. A friss és üde, valamint olcsó Poco C65 modell mindenből ad egy kicsit, és ennek eredményeképpen egy olyan szolid mobiltelefont kapunk, amely a kevésbé igényes vásárlóknak is örömet tud szerezni.

Poco C65, bemutató

Poco C65 – TARTALOM

 1. A Poco C65 megjelenése kellemes látványt nyújt a szem számára, modernnek tűnik
 2. Az IPS panel gyorsabb képfrissítési frekvenciát kap
 3. A Poco C65 processzora marad a régi, de a memória és a tárhely megugrik
 4. A Poco C65 kamerája nagy felbontású és mesterséges intelligencia segíti

A Poco C65 megjelenése kellemes látványt nyújt a szem számára, modernnek tűnik

A Poco márka viszonylag extravagáns dizájnra támaszkodik a telefonjai esetében, ami magára vonzza a figyelmet, de ésszerű keretek között. Ennek megfelelően a Poco-nak a C65-tel is sikerült kitörnie a megszokott keretekből, így az újdonságok hátlapját igencsak szépre festették. A hátlapról ezúttal sem hiányzik a telefon jellegzetes márkaneve, amely egy külön téglalapot tart fenn magának a fotómodulban. A maradék kettőben egy-egy kör alakú kiemelkedést találunk egy, illetve két kamerával.

Poco C65, dizájn Poco C65, anyagfelhasználás
A megjelenés egységes, nincs túlzásba véve. A színváltozatok fekete, kék és lila. Forrás: mi.com.

A dizájn egyébként nélkülözi az egyéb eredeti elemeket, és természetesen a műanyagon és a kijelzőt borító üvegen kívül más anyagra nem számíthatunk. Kár, hogy nem ismétlődik meg az előző Poco C55-höz hasonló helyzet. Az ugyanis a bőrrel borított hátlappal követelte meg a tiszteletet. A Poco C65 esetében a gyártó még a lehetséges víz- és porállóságot sem adja meg. Ehelyett elég egyértelművé teszi, hogy 3 színárnyalat - fekete, kék és lila - közül választhatunk. A súly a nagy méretek ellenére (a kijelző 6,74 hüvelykes, maga a telefon pedig 168 mm magas) nem haladja meg a 200 grammot.

Az IPS panel gyorsabb képfrissítési frekvenciát kap

A Poco eddig sem vallott szégyent a kijelző mérete miatt, most mégis úgy döntött, hogy még nagyobbra veszi a méretet. A Poco C65 tehát, ahogy az előző fejezetben említettük, egy 6,74 hüvelykes képátlóval rendelkező IPS kijelzőt kap. Ez igazán lenyűgöző méretnek számít ebben az árkategóriában. Ráadásul az újdonság a gyors, 90 Hz-es képfrissítési frekvencia. Sajnos azonban a felbontás terén nem történt változás, a 20 : 9-es képarányú, szélesvásznú HD azonban elegendőnek mondható. Az így kapott 260 ppi-s finomság azonban korántsem káprázatos.

Poco C65, képfrissítési frekvencia
A kijelző a gyorsabb, 90 Hz-es válaszidővel tűnik ki. Forrás: mi.com

A Poco C65 kijelzője körül fekete keret húzódik, függetlenül a telefon színváltozatától. Felülről egy csepp alakú kivágás nyúlik bele a panelbe, amelyben egy előlapi szelfikamera található. Az előlapot Gorilla Glass üveg védi a karcolásoktól, bár azt nem adták meg, hogy milyen generációról van szó. A kijelző kék fényt kiküszöbölő tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Poco C65 processzora marad a régi, de a memória és a tárhely megugrik

Ebben a telefonban nincs szükség jobb processzorra. Ezt a gyártó nyilvánvalóan célul tűzte ki és meg is valósította. Éppen ezért a Mediatek Helio G85 nem okoz meglepetést, hiszen már az előző Poco C55-öt is ez hajtotta. Az operatív memória terén azonban történt némi változás. A 6 GB-os változat már az alap, és új opcióként 8 GB-ot integráltak bele. Túl kevésnek tűnik ez számodra? A Poco azzal a lehetőséggel büszkélkedhet, hogy a virtuális RAM segítségével megduplázhatod az értéket 12 vagy 16 GB-ra.

i

A Xiaomi HyperOS egy új rendszer, amely az AI-ra, a nagyobb teljesítményre és a jobb csatlakoztathatóságra helyezi a hangsúlyt

A RAM-hoz hasonlóan a belső tárhely értékei is eltolódtak. Az alap 128 GB-ról indul, a magasabb verzió pedig eléri a 256 GB-ot. A Poco C65 megtartja azt a lehetőséget, hogy akár egy 1 TB kapacitású memóriakártyát is belehelyezhetünk. A dobozból kiéve a telefon egyből MIUI 14-es Android 13-at futtat. A bekapcsológombon ujjlenyomat-olvasó ül az oldalán, a felső szélén pedig egy 3,5 mm-es jack csatlakozó.

Poco C65, RAM
Ha esetleg több mint 8 GB RAM-ra van szükséged, akkor lehetőséged van a virtuális memória megduplázására. Forrás: mi.com

Ahol minden bizonnyal semmilyen problémát nem fogsz tapasztalni a használat során, az az akkumulátor üzemideje. Az 5000 mAh kapacitás már önmagában is sejtet valamit, a gyártó honlapja szerint 23 órányi videónézésre vagy 114 órányi zenehallgatásra számíthatunk. A 18 W-os töltés ugyanakkor nem fogja megingatni a konkurenciát, ennyivel kell beérnünk. A Poco C65 USB-C porton keresztül töltődik, már nem microUSB-n keresztül.

i

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): Snapdragon 8 Gen 3, HyperOS és újratervezett dizájn

A Poco C65 kamerája nagy felbontású és mesterséges intelligencia segíti

Az alacsonyabb kategóriájú okostelefonok is szeretnek nagy felbontású kamerával büszkélkedni. A Poco C65 fő érzékelőjének felbontása 50 megapixeles. Ehhez jön még a mesterséges intelligencia, amelynek célja az eredmények további javítása. A rekeszérték megtartja a szokásos f/1,8-as értéket. A főkamerához egy alap 2 Mpx-es makró csatlakozik, és végül a Poco életre hívott egy eddig nem részletezett 3. objektívet is.

Poco C65, kamera
3 látható lencséje van, de az utolsó kiegészítő lencse paramétereit a gyártó nem határozta meg. Forrás: mi.com

A Poco C65 számos üzemmóddal rendelkezik, például éjszakai, portré vagy time-lapse. Ha szükséges, kikényszerítheted a maximális felbontást, de egyébként a Poco kombinálja a pixeleket, hogy jobb felvételt kapj szürkületben. A szelfikamera felbontása csak kis mértékben nőtt. Akár 8 megapixeles minőségű felvételeket is készíthetsz vele. A C65 Full HD videót 30 fps sebességgel készít mind az előlapi, mind a hátlapi kamerával.

i Cikkajánló:
4,7 53×
POCO C65 6GB/128GB - kék
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO116b2
4,7 53×
POCO C65 6GB/128GB - lila
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO116b3
4,7 53×
POCO C65 6GB/128GB - fekete
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO116b1
4,7 53×
POCO C65 8GB/256GB - lila
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO116c3
4,7 53×
POCO C65 8GB/256GB - kék
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO116c2
4,7 53×
POCO C65 8GB/256GB - fekete
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO116c1
4,7 15×
POCO X5 5G 6GB/128GB black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPOCO112b1
4,8 69×
POCO X5 Pro 5G 6GB/128GB blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 778G 5G processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,9) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
129 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPOCO113c2
POCO M5s 4GB/128GB fehér
Mobiltelefon - 6,43"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, 128,98 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek Helio G95 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
83 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPOCO109b3
4,5 137×
Xiaomi Redmi 12 8 GB/256 GB Sky Blue
Mobiltelefon - 6,79"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G88 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -8 %
59 990 Ft 64 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HXI269c1
5,0
Vivo Y76 5G 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 6,58"-es IPS kijelző 2408 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 44W, 4100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VIV111b1
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 249×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
448 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 176×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
531 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 149×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
329 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 34×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
386 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
4,8 154×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB krém
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
275 490 Ft 289 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b3
4,4 63×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,4 63×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b3
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ