Shop roku LEGO v APP pro AP+

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/operacni-system-windows-10.jpg

Megszűnik a Windows 7 támogatás

Egy régebbi számítógéped vagy laptopod van, amely a Microsoft Windows 7 operációs rendszeren fut? Akkor mindenképpen tisztában kell lenned azzal, hogy 2020. január 14-vel a rendszer támogatása megszűnt. Hogy mit is jelent ez pontosan és hogyan befolyásolja a felhasználókat? Vajon továbbra is biztonságos a meglévő készülék használata, vagy esetleg jobb lenne egy új készülékre váltani? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/windows-10-novy-notebook.jpg

A legális Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyei

A legális Microsoft Windows 10 operációs rendszer kiváló alapot jelen bármilyen számítógép vagy laptop számára. De melyek az előnyei? Tudtad például, hogy a Windows 10-zel ingyenes felhőalapú tárhelyet kapsz fényképeid és dokumentumaid számára?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/arm-snapdragon.jpg

Az ARM processzorok forradalamasítják a laptopok akkumulátorának élettartamát

A Microsoft megkezdte második próbálkozását, hogy telepítse a teljes funkcionalitású Windows operációs rendszert a mobil processzorok számára. A Lenovo, a HP és az ASUS márkanevekkel együttműködve a kis teljesítményű ARM processzorok laptopjai a laptop tartósságának jelentős növeléséhez jönnek létre. Az első modellek a HP Envy X2 és az ASUS NovaGo ultrabooks. Az ARM processzorokkal rendelkező hordozható számítógépek nem veszik el a teljesítményüket? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ