Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X

Termékkatalógus
ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X
4,5 2 értékelés
Alaplap - AMD X370, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, Intel GLAN, Creative SB Cinema 3, HDMI, Aura RGB, ATX, Ryzen, scAM4
Kód:  AS274a1 Termékszám:  X370 GAMING X Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

A Ryzen sorozat új AMG processzora által, továbbfejlesztett ASROCK  alaplapja készen áll az erős játékgépek megépítésére. A Fatal1ty X370 Gaming X d tökéletes alaplap minden olyan játékosnak, aki fejlett technológiát és megbízhatóságot igényel. Az egész alaplap a játékokhoz igazodik. Rendelkezik egy LED RGB háttérvilágítással, amely segítségével megalkothatja saját egyedülálló stílusát. A Fatal1ty X370 Gaming X prémium minőségét a fejlesztés során alkalmazott szigorú tesztelés biztosítja.

Az ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X legfontosabb jellemzői

  • Scam4 alap és X370 chip az erőteljes játékgépek számára
  • A legigényesebb játékok gyors, egyenletes és zökkenőmentes lebonyolítására tervezték
  • A legújabb AMD Ryzen processzorok támogatása
  • A portok elősegítik a leggyorsabb adatátvitelt (M.2, USB-3.1)
  • Négy bemenet a DDR4 memóriamodulokhoz
  • Két megerősített PCIe x16 acél bemenet
  • Védett túlfeszültség és páratartalom ellen
  • USB port C típus
  • VR Ready támogatás

A PCI-E acélbemenetek nehezebb grafikus kártyákkal rendelkeznek

Az X370 Gaming X alaplap a legerősebb alkatrészek kezelésének megfelelő technológiával rendelkezik. Az AMD AM4 modern alap készen áll az AMD Ryzen processzorokra. Emellett négy bemenettel rendelkezik (3200 MHz) DDR4 memóriamodulokhoz. Az X370 Gaming X a leggyorsabb PCIe Gen3 x4 Ultra M 2 bemenettel rendelkezik, amely 32 Gbps sebességű adatátviteli sebességet biztosít. A második PCIe Gen2 x2 bemenet 10 Gbps adatátviteli sebességet biztosít. Mindkettő támogatja a SATAIII 6 Gb / s M.2 modult.

A módosított belső szerkezet védelmet nyújt a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X kiváló minőségű anyagoból készült, amelyek biztosítják az összes alkatrész hatékony felhasználását. A részletek fontossága elsősorban az áramellátásnál kezdődik. Stabil és erőteljes áramforrást biztosít, miközben minimálisra csökkenti a kiadott meleg levegőt az elektromágneses zajt.  Még a PCB kivitelezése is egyedülálló. A tradicionális változatokhoz képest,  belső szerkezete sokkal sűrűbb. Ennek eredményeképpen a nedvesség nem lép be az alaplemezbe, ami egyébként korróziót és kisebb rövidzárlatokat okozna.

Gyorsabb egér reakció a Fatal1ty egérporttal

A Key Master funkció nagy előnyt nyújt az ellenfelekkel szemben. Saját billentyűparancsokat és makrókat hozhat létre, miközben dinamikusan megváltoztathatja a kurzor mozgásának sebességét. Ez az úgynevezett Sniper mód ideális a normál nézet és a nagyítás közötti váltáshoz, illetve növeli a fényképezési pontosságot. Csatlakoztassa a játék egeret egy speciális Fatal1ty Mouse porthoz. A kurzor olvasási sebessége 125 és 1000 Hz között állítható be, amlyet ön választhat ki. A rendszer parancsokra adott válaszai azonnaliak, késedelem nélküliek lesznek.

Állítsa be az alaplap háttérvilágítását az Ön ízlésének megfelelően

Az alaplap hátlapja minden szükséges kimenetet biztosít. Gyors USB 3.0 csatlakozókkal és modern USB-C csatlakozókkal rendelkezik. Továbbá rendelkezik még a Creative SoundBlaster Cinema 3 Realtek ALC1220 hangkártyával, amely támogatja a 7.1 hangzást . Minden felhasználó élvezni fogja az RGB LED háttérvilágítást az egyedi beállításokkal és a LED-es ventilátor vagy a dekoratív LED-csíkok csatlakoztatásának lehetőségét (külön kapható). Az ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X kártyán egyszerűen testreszabhatja az egyedi színstílust a mellékelt alkalmazás segítségével.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
5.1, 7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub), Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty X370 Gaming X.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ