A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ASROCK X370 Pro4

Termékkatalógus
ASROCK X370 Pro4
4,3 3 értékelés
Alaplap - AMD X370, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, Intel GLAN, 8 csatornás hang, Aura RGB, ATX, Ryzen, AM4-es foglalat
Kód:  AS276a2 Termékszám:  X370 Pro4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK X370 Pro4

Egy új számítógépet szeretnél összerakni, és nem akarod kihagyni belőle a legújabb AMD Ryzen processzort? Akkor egy X370 chipsetre is szükséged lesz, ami azonban csak az ASROCK X370 alaplapon található meg. Ez az alaplap képes kezelni a legújabb játékokat, professzionális grafikai programokat és igényes multimédiás alkalmazásokat is, így minden helyzeten optimális teljesítményt biztosít számodra. 

Az ASROCK X370 Pro4 alaplap legfontosabb jellemzői

  • Az ASROCK X370 Pro4 nagy teljesítményű PC-k számára készült 
  • Támogatja az AMD Ryzen processzorokat (AM4 foglalat) 
  • Beépített portok a leggyorsabb adatátvitelhez 
  • Két PCIe 3.0 x16 slot az AMD CrossFireX grafikus kártyákhoz 
  • Az X370 Pro4 még nem rendelkezik USB 3.1 Type C-vel 
  • Az alaplap védve van a túlmelegedéstől és a nedvességtől 
  • Gyors adatátvitel M.2 csatlakozón keresztül 
  • Az alaplap 3200 MHz-es DDR4 memóriát támogat 

Az ideális alaplap az erős PC-k számára

Az ASROCK X370 Pro4 alaplapot erőteljes munkaállomásokra és játékprogramokra tervezték, ezért ezeknek megfelelő technológiákkal rendelkezik. Az AMD AM4 AMD bővítőhelyen kívül a DDR4 memóriafoglalatok 3200 MHz-es bővítőhellyel rendelkeznek. A grafikus kártyákhoz két PCIe 3.0 x16 bővítőhely van az alaplapon. Csatlakozhatot az AMD-t CrossFireX módban is, így az utolsó pixelig élvezheted a játékokat. Az ASROCK X370 Pro4 alaplapot erőteljes munkaállomásokra és játékkészletekre tervezték, ezért megfelelő technológiákkal rendelkezik. Az AMD AM4 AMD bővítőhelyen kívül a DDR4 memóriafoglalatok 3200 MHz-es bővítőhellyel rendelkeznek. A grafikus kártyákhoz két PCIe 3.0 x16 bővítőhely van az alaplapon. Csatlakozhat az AMD CrossFireX módba, így élvezheti a játékokat az utolsó pixelig.

Gyors adatátvitel

Az X370 Pro4 villámgyors adatátvitele a SATA III csatlakozókkal együtt az M.2 portot is kezelik, melynek átvitele eléri a hihetetlen 32 Gbps sebességet. Ez egy DVD tartalmának egy másodperc alatt történő átmásolásának felel meg. A gyors hálózati kommunikáció érdekében az integrált LAN kártya megtalálható az alaplapon. A beépített USB 3.1 csatlakozóknak köszönhetően a perifériák sem lassulnak majd le. Emellett a jövőben egyre népszerűbb USB 3.1 C típusú csatlakozó sem maradhatott le. Az X370 Pro4 villámgyors adatáramai a SATA III csatlakozókkal együtt az M.2 portot is kezelik, melynek átvitele eléri a hihetetlen 32 Gbps sebességet. Ez egy DVD tartalmának egy másodperces átvitele . A gyors hálózati kommunikáció érdekében az integrált LAN kártya az alaplapon készen áll. A beépített USB 3.1 csatlakozóknak köszönhetően nincsenek perifériák mögött. Az USB 3.1 C típusú jövőjének jövőjét sem szabad kihagyni.

Tökéletes feldolgozás a legkisebb részletekig

Az ASROCK X370 Pro4 prémium anyagokból és alkatrészekből épül fel, amelyek biztosítják az összes érintett alkatrész leghatékonyabb teljesítményét. A részletek hangsúlyozása az áramellátásnál kezdődik. Stabil és erőteljes áramfelvétel biztosít, miközben minimálisra csökkenti az elektromágneses zajt és a hőfelhalmozódást. A beépített túlfeszültség-védelem rendkívül praktikus. Biztosítja, hogy számítógéped biztonságos legyen villámlás esetén is. A PCB-kártya felépítése is egyedülálló. A hasonló termékekhez képest belső szerkezete sokkal sűrűbb. Ennek eredményeként a nedvesség nem jut be az alaplapba, ami egyébként korróziót és kisebb rövidzárlatokat okozhatna. 


Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asrock Pro Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK X370 Pro4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK X370 Pro4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK X370 Pro4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK X370 Pro4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK X370 Pro4.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ