AlzaBoxy Q1 Shop roku

ASROCK X470 Master SLI

Termékkatalógus
ASROCK X470 Master SLI
Alaplap - AMD AM4, AMD X470 lapkakészlet, 2× PCIe x16, 4× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 3466 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  AS289a4 Termékszám:  X470 Master SLI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK X470 Master SLI

A különböző technológiákkal és modern komponensekkel kiegészített Master SLI alaplapot az ASROCK vezeti be a gaming világába. Ez az alaplap igazán szilárd alapot nyújt a gaming felszerelésednek a modern AMD X470 lapkakészlettel. Masszív XXL alumínium hűtéssel is fel van szerelve, amely teljes lefedettséggel rendelkezik, és hatékonyan elvezeti a hőt a tranzisztorból és a lapkakészletből is. Az alaplapon két M.2 nyílás található a legmodernebb lemezekhez. A 2 uncia belső rétegeknek köszönhetően a gondosan kiválasztott rézkomponensek is jobb minőségűek. Ez csökkenti az üzemi hőmérsékletet, és növeli az energiahatékonyságot túlhajtás során.

Az ASROCK X470 Master SLI alaplap előnyei

  • ATX formátumú gaming alaplap az AMD Ryzen processzorokhoz
  • Akár 4 modern DDR4 RAM modul
  • Maximálisan hatékony XXL alumínium hűtő
  • Az NVIDIA® Quad SLI ™ és az AMD Quad CrossFireX ™ támogatása
  • 2 uncia belső rézlemez a nyomtatott áramkörökben
  • Gyors USB 3.1 Gen.2 foglalat, beleértve az USB-C foglalatot is
  • Vízhűtés támogatása
  • Polychrome RGB háttérvilágítás

Kiváló teljesítmény és lenyűgöző háttérvilágítás

Az ASROCK X470 Master SLI alaplap 4 foglalattal rendelkezik a modern DDR4 memóriákhoz, maximális 3 466 MHz frekvenciával. Bízunk benne, hogy a 6 SATA III csatlakozónak, a továbbfejlesztett PCI-E acél foglalatoknak, a modern 2. generációs USB 3.1 és USB-C-nek, valamint sok más funkciónak is örülni fogsz. A valódi gaming-sarok hatás elérése érdekében a készülék lenyűgöző Polychrome RGB háttérvilágítással is fel van szerelve. A beépített világítás mellett  RGB csatlakozófejekkel is rendelkezik, amelyekhez kompatibilis RGB LED szalagokat, hűtőket, CPU ventilátorokat és még sok mást is csatlakoztathatsz. Ezután szinkronizálhatod az összes eszköz fényét a Polychrome RGB és a Polychrome Sync alkalmazásban, ahol megpróbálhatsz egyedi fényhatásokat is létrehozni.

Új X470 lapkakészlet

Annak ellenére, hogy az AMD Ryzen 2000 sorozat új processzorai inkább az első generációhoz vannak hangolva, az alaplapok átfogó újításokon estek át - a tápegységtől kezdve, egészen a gyorsabb rendszermemóriák támogatásáig. Végül, de nem utolsó sorban az AMD X470 lapkakészlet gondoskodik az XFR2 Extended és Precision Boost 2 Overdrive technológiák problémamentes működéséről is. A Raven Ridge sorozatú processzorok így hosszabb ideig is képesek lesznek dolgozni nagyobb frekvencián is a terhelés alatt.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X470 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X470 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK X470 Master SLI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK X470 Master SLI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK X470 Master SLI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK X470 Master SLI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK X470 Master SLI.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ