Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

ASUS E3 PRO GAMING V5

Termékkatalógus
ASUS E3 PRO GAMING V5
Alaplap -Intel C232, DDR4 2133, PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, USB 3.1 Type-C (USB-C), GLAN, ATX, sc1151
Kód:  AC950m2d Termékszám:  90MB0Q90-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS E3 PRO GAMING V5

ASUS E3 PRO GAMING V5 célja elsősorban az igényes felhasználók számára, akik használták az alapja a nagy játék setup játék és a munka igényes multimédiás tartalmat. Az agya egy Intel C232 lapkakészlet nagy teljesítményű Skylake generációs processzorokkal gyártják bizonyított 14nm technológia.

legfontosabb jellemzői

  • LGA1151 foglalat az Intel Xeon E3-1200 processzorokat v5 és a hatodik generációs Core ™, Pentium és Celeron
  • Támogatás kétcsatornás DDR4 memória frekvenciája 2133 MHz
  • Hibátlan hangzás chip SupremeFX elmerüljön a játékban
  • Kimutatása ellenfelet Sonic Radar II
  • Védett és gyors hálózati kapcsolatot
  • Gyorsabb indulás játékok RAMCache
  • Rendkívül gyors adatátviteli sebességet gyorsabb játszik USB 3.1 típusú A / C interfész és M.2

Az elképzelések szerint a hivatásos játékosok

Plate E3 Gaming Pro V5 úgy van kialakítva, hogy nyújthatna szerencsejáték tökéletesség. Ez a nagy teljesítményű és sikeresen teljesítette laboratóriumi vizsgálatok minősége, tartósság, a teljesítmény és a stabilitás. Intel Gigabit Ethernet, és GameFirst LANguard biztosítja a gyors kapcsolatot, és megszabadít a szükségtelen késedelmek, ha játszik, így hatalmas ellenség késedelem nélkül. A tábla van szerelve az Intel C232 chipset és támogatja az Intel Xeon E3 1200 v5 és a hatodik generációs processzorok Skylake.

A legtöbb modern játékok teljes

A részvétel grafikus kártya szolgál a PCI Express 3.0. Segítségével kártyák CrossFireX módban így kap egy esélyt, hogy élvezze a kijelző felbontása a legújabb játékokat a legteljesebb. Nem zárja ki a négy csatlakozóval fejlett DDR4 memória modulok sarokfrekvencián 2133 MHz, akár 64 GB-os és támogatja a kétcsatornás. Digitális villamosenergia-rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint kártya funkciói és a Fan Xpert 3 egy speciális eszköz kezelésére ventilátor, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működés érdekében.

Villám gyors adatátvitel

Alaplap kapott összesen 14 USB port, 6 x találkozik az USB 2.0 és 6 x USB 3.0. Ezen túlmenően, ott is találtak egy pár a legújabb USB 3.1 csatlakozó típusa A és C extrém adatátviteli sebességet akár 10 Gb / s. Csak csatlakoztassa, és élvezze adatátviteli sebességet. A hang könnyedén kezelni a 8 csatornás SupremeFX chip, amelynek célja a legjobb hangélményt. Hála a tiszta és hangos hanghatások közben játszani élvezni ordít a csatatéren, mintha a közepén játékeseményedhez. Nemegyszer értékelni fogja a technológia, Sonic Radar II felfedi az álláspontok ellenséget, mielőtt lehet megfigyelni.

Modern felület M.2

Mert merevlemezek egy fedélzeti csatlakozó, hat SATA 6 Gb / s. Ha csatlakozni merevlemez mérete meghaladja a 2 TB kártya rendelkezik szoftverek funkcióit Disk Unlocker. Használja ki a szinte korlátlan lehetőségek tárhelyet az adatokat. Egyedülálló teljesítmény a gyors SSD-k, a rendszer egy interfészt M.2 hihetetlen átviteli sebesség akár 32 Gb / s.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel C232 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel C232 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS E3 PRO GAMING V5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS E3 PRO GAMING V5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS E3 PRO GAMING V5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS E3 PRO GAMING V5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS E3 PRO GAMING V5.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ