30 dnů na vrácení Shop roku

ASUS PRIME Z390-P

Termékkatalógus
ASUS PRIME Z390-P
5 3 értékelés
Alaplap - Intel Z390, Intel 1151 Coffee Lake socket, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 4× PCIe x1, 4×, DDR4, 4133MHz (OC), 4× SATA III, 2db M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
Kód:  AC390a16 Termékszám:  90MB0XX0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME Z390-P


Az 
ASUS PRIME Z390-P alaplap modern LGA 1151 foglalattal és Intel Z390 lapkakészlettel rendelkezik, amely az igényes, újgenerációs Coffee Lake processzorok számára készült, bizonyított 14nm technológiával. Ez a modell meglepetést okoz majd a komponensek magas minőségével és megbízható védelmével. A fejlett energiahatékonysági megoldásnak köszönhetően a prémium összetevők és a fejlett funkciók ideális választást jelentenek játékokhoz vagy multimédiás tartalmak készítéséhez.

Az ASUS PRIME Z390-P alaplap legfontosabb jellemzői

  •  Erős ATX formátumú alaplap Z390 chiprel 
  •  A foglalat csak az Intel 8. és 9. generációs erőteljes (Coffee Lake) processzoraihoz készült 
  • A DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet
  • 4 foglalat DDR4 memóriamodulokhoz
  • Lehetőség grafikus kártyák SLI vagy CrossFireX módban való csatlakoztatására 
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához

 Garantált védelem és gazdaságos működés 

 Az 5X Protection Technology gondoskodik az alaplap maximális biztonságáról a kiváló minőségű komponenseken keresztül. A DIGI + VRM digitális tápegység az alaplap számára biztosítja a megfelelő feszültségszintet. A kárt okozó rövidzárlatok kiküszöbölését túlfeszültség elleni védelemmel rendelkező biztosítékok garantálják. 5-Way Optimization funkció az aktuális felhasználás alapján optimalizálja a rendszer alapfunkcióit. Akár játszol, dolgozol, vagy filmeket nézel, csak egy egérkattintás, és a számítógép igazodik az igényekhez. Az egyedülálló EPU (Energy Processing Unit) chip intelligensen szabályozza az áramellátást azáltal, hogy felismeri a számítógép aktuális terhelését és maximalizálja az energiatakarékosságot, ami akár 80% -os energiamegtakarítást eredményez. A Fan Xpert 4 egy fejlett ventilátorvezérlő eszköz, amely csendesebb és hatékonyabb működést tesz lehetővé. 


Ne aggódj a teljesítmény miatt 

 A PCI Express 3.0 bővítőhelyeket grafikus kártyák csatlakoztatására használják. A CrossFireX vagy SLI használata esetén lehetősége nyílik arra, hogy teljes sebességgel élvezd a legfrissebb játékok grafikus felbontását. Ne aggasszon a grafikus kártya biztonsága, hiszen a SafeSlot technológia lehetővé teszi a nehéz grafikus kártyákat biztonságos rögzítését.  4 000 MHz-es DDR4 memóriához rendelkezésedre áll 4 bővítőhely akár 64GB kapacitással.

Az alaplap 3.0 és 2.0 támogatású, gyors USB 3.1 portokkal van felszerelve. A 8 csatornás Realtek ALC 887 chip biztosítja, hogy játék közben élvezhesd a zúgó hadszíntér hangjait.

 M.2 interfész a fedélzeten 

 Az alaplapon 6 db SATA 6 Gb/s csatlakozó található a merevlemezek számára, valamint SATA Express csatlakozó is a gyors adatátvitelhez akár 10 Gbps sebességgel. A modern SSD meghajtók egyedülálló teljesítményét az M.2 interfész biztosítja, hihetetlen, akár 32 Gbps átviteli sebességgel. 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Prime Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME Z390-P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME Z390-P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME Z390-P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME Z390-P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME Z390-P.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ