A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AlzaBoxy Q1

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS XI HERO
5 8 értékelés
Alaplap - Intel Z390, Intel 1151 Coffee Lake socket, PCI Express 3.0, 3× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  AC390a9 Termékszám:  90MB0XS0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO

Az ASUS ROG MAXIMUS XI HERO egy modern ATX formátumú alaplap, amely támogatja az Intel 8.  és immár a 9. generációs processzorokat is. Az alaplapon egyebek között megtalálhatod az M.2, illetve a legújabb  USB 3.1 Gen 2 interfészt is. A SafeSlot technológia lehetővé teszi a nagyobb méretű és nagy teljesítményű grafikus kártyák rögzítését is. Emellett az alaplap rendelkezik négy foglalattal DDR4 memória számára, amelyek akár 64 GB kapacitással is rendelkezhetnek. Az OptiMem és a T-Topology technológiáknak köszönhetően pedig elérheted a memóriarendszer legjobb teljesítményét, amely akár 4 400 MHz-ig is érhet.

Az ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (WiFi) alaplap legfontosabb tulajdonságai

  • Intel 8. és 9. generációs processzorok támogatása
  • Kiváló minőségű integrált hangkártya
  • 5-fokozatú felhasználói optimalizáció
  • Intelligens Fan Expert 4 hűtőrendszer
  • DDR4 támogatása akár 4 400 MHz-ig
  • A legmodernebb buszok támogatása
  • A legmodernebb USB 3.1 Gen 2 foglalatok támogatása
  • Teljesen a számítógépes játékok rajongóinak igényeire szabva
  • Bővíthető Aura Sync RGB LED háttérvilágítás

Hatékony LED RGB háttérvilágítás

Az Aura Sync RGB LED technológia lehetővé teszi a szín és a stílus beállítását az alaplap háttérvilágításában. Kiválaszthatod az egyiket a rengeteg előbeállítás közül, vagy akár sajátot is kialakíthatsz. A háttérvilágítást emellett egyéb komponensekkel is szinkronizálhatod a számítógépedben. Természetesen további kompatibilis LED szalagokat, ventilátorokat vagy számítógépházakat is csatlakoztathatsz, és így lélegzetelállító vizuális élményben lesz részed, amely mindenkit lenyűgöz majd. 

Prémium testreszabható hűtés

Az alaplap az SSD egységek passzív hűtésével is fel van szerelve. A Fan Expert 4 eszköz lehetővé teszi az egyes hűtő komponensek testreszabását, pontosan az igényeidnek megfelelően. Természetesen automatikus védelemmel is rendelkezik a rendszer túlmelegedésével szemben. 

Az ASUS ROG MAXIMUS XI HERO alaplap tökéletes hangzása

Az integrált SupremeFX hangkártyának és az S1220 audio kodeknek köszönhetően tökéletes hangélményben lesz részed. A kiváló jel-zaj viszony, amely 113 dB, illetve az egyes hangkártya chipek a vezető gyártóktól, mint például a  Texas Instruments, olyan hangélményt biztosítanak, amelynek nem akad konkurenciája. A Sonic Studio alkalmazás lehetővé teszi a hang testreszabását az aktuális igényeidnek megfelelően, a Sonic Radar III technológiának köszönhetően pedig játék közben mindig tudni fogod, hogy melyik irányból közeledik az ellenség.


Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX S1120A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
ARGB LED Header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Maximus Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS XI HERO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS XI HERO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG MAXIMUS XI HERO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS XI HERO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS XI HERO.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ