AP+ nový vizuál Shop roku

ASUS X99-A

Termékkatalógus
ASUS X99-A
4,3 7 értékelés
Alaplap Intel X99, 8x DIMM DDR4 3200, 4x PCIe x16 RAID SATA III, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, S / PDIF, TPM, M.2, sc2011-3 (ASUS OC socket), ATX
Kód:  AC961i Termékszám:  90MB0K50-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS X99-A

Luxus ellátás extra felszerelések

Top ASUS alaplap socket LGA 2011-3 és a legújabb lapkakészlet Intel X99 Express úgy tervezték, hogy lehetővé teszik a processzorok az Intel Core i7 Haswell-E működnek teljes teljesítményen.Ez a modell X99-A számos új technológiák, alkatrészek, prémium minőségű, egyszerű streaming lehetőségek és az okostelefon vagy tablet, mint egy távirányító.
 

Csúcstechnológia az Ön szolgálatában

Az alaplap van szerelve speciális funkciók és két processzort, amelyek felelősek a leghatékonyabb működés (EPC), a legpontosabb tápegység (DIGI + vezérlő teljesítmény) az optimális teljesítményt valós időben (TPU) és ellenőrzik a sebességet a ventilátorok (Fan Xpert 3). Dual Intelligent Processors 5 funkció 5-utas optimalizálás lehetővé teszi számítógép rajongók egyszerű és biztonságos overclocking CPU és DRAM az extrém szintet. A másik újdonság a szabadalmaztatott technológiát OC Hüvely, amely felhasználja extra csapok a foglalat és egy még jobb túlhajtási processzor. Ez az egyedi kialakításnak köszönhetően a tábla a helyes választás az épület egy játék, vagy multimédiás PC maximális hatékonyságot és az optimális teljesítményt.
 

Tud-e csatlakozni a legerősebb komponenseket

Négy PCI Express 3.0 készek részt több grafikus kártyát a két legnagyobb termelő. Függetlenül attól, hogy az SLI vagy CrossFireX részvétel mindig lélegzetelállító grafika legújabb játékokat extrém felbontásban. Board lehetővé teszi a kapcsolatot akár 64 GB memóriát, egy új típusú DDR4, amely összehasonlítva az idősebb generáció a nagyobb sávszélességet és alacsonyabb energiafogyasztást. Visual weboldal tökéletesen kiegészíti Crystal Sound 2 - Digital 8 csatornás HD hang a legjobb minőségű, amely támogatja a DTS hang.Tízből USB port, hat 3.0 verzió.
 

M.2 aljzat

Szerelve ez a modell is találhat további modulok a PCIe slot modern felülettel M.2 gyors SSD, amely azt ígéri, akár 67% -kal gyorsabb, mint a hagyományos SATA 3.0 csatlakozó. A modul készen áll a telepítésre meghajtók három közös méretben.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Express Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS X99-A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS X99-A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS x99-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS X99-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS X99-A.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ