30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS X99-E

Termékkatalógus
ASUS X99-E
5 2 értékelés
Alaplap - Intel X99, 3x PCIe x16, 8x DIMM DDR4 2133, 8x SATA III, M.2, eSATA, 5x USB 3.0, USB 3.1 Type-C Gen 1, GLAN, 8 csatornás audió, TPM, ATX, LGA sc2011-v3
Kód:  AC961n1d Termékszám:  90MB0QL0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS X99-E

Hála az ASUS-nak most kezébe veheti az X99-E ATX formátumú alaplapot, amely kiváló felszereltségével rengeteg játékost megörvendeztet majd. A Chipset Intel X99 Socket LGA2011-3 lehetővé teszi az Intel Core i7 Haswell-E processzorok teljes potenciáljának kiaknázását. Ez a modell továbbá prémium minőségű komponensekkel rendelkezik, amelyek semmilyen körülmények között nem okoznak csalódást.

Legfontosabb jellemzői

  • Chipset Intel X99 Socket LGA2011-3 lehetővé teszi az Intel Core i7 Haswell-E csatlakozását
  • Nyolc DDR4 memória foglalat a maximális 3200MHz-es frekvenciáért
  • Az USB 3.1 biztosítja az akár 10GB/s-os adatátviteli sebességet
  • A DIGI+ csatlakozás biztosítja a folyamatos áramellátást
  • A grafikus kártyákat AMD CrossFire és NVIDIA SLI módban lehet csatlakoztatni
  • A hangkártya kiváló minőségű 8 csatornás audio-t biztosít DTS támogatással

Csúcsteljesítményű komponensek

Az alaplap támogatja az Intel Core i7 processzorokat, és a DDR4 128GB kapacitású memóriának 8 foglalat van fenntartva quad-channel csatlakozási móddal. Az OC foglalatnak hála az extra pinek lehetővé teszik a DDR4 memória magasabb, akár 3200MHz-es frekvenciáját, kisebb várakozási időt és nagyobb stabilitást túlhúzás esetén is. Az USB 3.1 (1 × Type-C) foglalatnak köszönhetően az adatátviteli sebesség elérheti az akár 10Gb-ot másodpercenként. Ha az USB 3.1 foglalatot kevesellné, 8 x USB 2.0 (4 x hátlapján, 4 × az előoldalán) és 5 x USB 3.0 foglalatokat is találhat az alaplapon. A DIGI+ technológia biztosítja a folyamatos áramellátást, így élvezheti az optimalizált teljesítményt, a remek rendszerstabilitást és a kiváló energiahatékonyságot.

A szenvedélyes játékosoknak

A három PCI Express 3.0 foglalat lehetővé teszi, hogy több grafikus kártyát csatlakoztasson AMD CrossFire és NVIDIA SLI módban. Önnek lehetősége van arra, hogy két vagy több grafikus kártyát csatlakoztasson az alaplaphoz, ennek köszönhetően pedig jelentősen növelheti a grafikus teljesítményt.  Így még a legújabb játékokat is a legnagyobb részletességgel játszhatja. Ahhoz, hogy a játékélményből kihozza a maximumot, a gyártó felszerelte az alaplapot hangkártyával is, amelynek köszönhetően természetes, nyolccsatornás hangzást kap DTS támogatással.

M.2 foglalat az alaplapon

Az SSD gyors csatlakoztatásához a gyártó felszerelte az alaplapot modern M.2 felülettel, amelynek maximális adatátviteli sebessége elérheti az akár 32Gb-ot másodpercenként. Így akár többszörös gyorsasággal működtetheti az operációs rendszert és a telepített alkalmazásokat is, mint a szabványos SATA 3.0 csatlakozó esetén.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Fejlett paraméterek

Fejlett funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS X99-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS X99-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS x99-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS X99-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS X99-E.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ