30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

BOSCH EasyAquatak 100

Termékkatalógus
BOSCH EasyAquatak 100
4,3 3 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1100 W teljesítmény, 100 bar max. nyomás, 270 l/h átfolyási sebesség, 3 m hosszú tömlő, fém, szívás,
31 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOC822b14 Termékszám:  0.600.8A7.E00 Gyártó honlapja:
BOSCH EasyAquatak 100 31 090 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

BOSCH EasyAquatak 100

A kompakt és gyors BOSCH EasyAquatak 100 mosó hatékony tisztítást biztosít. Hasznos segítőtársad lesz a kert tisztításában. A 360°-os szórópisztoly lehetővé teszi a vízáram elhajlását, így még a nehezen hozzáférhető szennyeződések eltávolítása sem jelent problémát. Az Easy Aquatak 100 modellt használhatod egy kézzel, ennek köszönhetően a másik kezedben gond nélkül tarthatsz könnyebb tárgyakat, vagy pakolhatod odébb őket a tisztítás során. Ezáltal gyorsabb és alaposabb a takarítás. Legyen a kert tisztán tartása egy rövid és szórakoztató folyamat egyben.



A BOSCH EasyAquatak 100 magasnyomású mosó legfontosabb jellemzői 

  • Kompakt, mobil kialakítás, széles talppal a kivételes stabilitás érdekében
  • Az EasyAquatak 100 a dobozból kivéve, bonyolult összeszerelés nélkül használható
  • Egykezes működtetés
  • Állítható áramerősség a jobb tisztítás érdekében
  • A motor teljesítménye 1100 W
  • A 360°-os BOSCH pisztoly lehetővé teszi a sugár dőlését
  • Maximális nyomás: 100 bar
  • Alkalmas autók külső tisztítására is
  • Maximális áramlási sebesség 270 l/h
  • Maximális tápvíz-hőmérséklet 40 °C

A 360°-os BOSCH pisztoly lehetővé teszi a vízsugár döntését

A kimagasló eredményekért a BOSCH EasyAquatak 100 vízáramot szabályozhatod az erős vízáramtól a teljesen gyengéd öblítésig, utóbbi ideális például az ablakok tisztításához. A 360°-ban elforgatható fúvóka segítségével könnyedén elérheted a nehezen elérhető helyeket.

Képes önfelszívásra külső vízforrásból 

A BOSCH EasyAquatak 100 külső vízforrásból történő önfelszívás funkcióval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi például az esővíztartályból származó víz használatát. A BOSCH magasnyomású tisztító rugalmas és gazdaságos megoldást kínál.

A BOSCH EasyAquatak 100 kis súlya és kompakt méretei

Örülni fogsz a BOSCH EasyAquatak 100 alacsony súlyának és kompakt méreteinek is, amelyek tökéletessé teszik a kisebb helyiségekben való használatot. A tömlő közvetlenül a készülékbe van behelyezve.

Push-Fit gyorscsatlakozók

A BOSCH EasyAquatak 100 Push-Fit gyorscsatlakozókkal van felszerelve, amelyek rendkívül gyors összeszerelést biztosítanak. A fúvókák és feltétek tökéletesen illeszkednek a helyükre.

A szűrők védelmet nyújtanak a szennyeződések BOSCH tisztítóba való behatolása ellen

A BOSCH EasyAquatak 100  2 szűrőt használ, amelyek többek között növelik a védelmet a szennyeződések készülékbe való behatolása ellen.  Ezenkívül meghosszabbítják a tisztító élettartamát.

A BOSCH EasyAquatak 100 egyszerű és kényelmes használata

A BOSCH EasyAquatak 100 kezelése és használata gyors és egyszerű. A 450 ml-es magasnyomású mosófúvókával gyorsan és hatékonyan alkalmazhatod a tisztítószert. A magasnyomású tisztítófúvóka használatakor csökkentheted a tisztítási időt a tisztítószer gyors alkalmazásával. A BOSCH Easy Aquatak 100 ideális az autók vagy a tárolók mélytisztítására.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH EasyAquatak 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH EasyAquatak 100 0.600.8A7.E00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH EasyAquatak 100.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ