Shop roku Slevy s AP+

BOSCH EasyAquatak 110

Termékkatalógus
BOSCH EasyAquatak 110
4,6 13 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1300 W teljesítmény, 110 bar max. nyomás, 330 l/h átfolyási sebesség, 3 m hosszú tömlő, fém, szívás, forgó fúvóka
34 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOC822b15 Termékszám:  0.600.8A7.F00 Gyártó honlapja:
BOSCH EasyAquatak 110 34 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

BOSCH EasyAquatak 110

BOSCH EasyAquatak 110 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Vége a télnek, és meg szeretnél szabadulni  a hónapok alatt felgyülemlett kosztól? Szeretnéd rendszeresen megtisztítani autódat vagy a földet a telken? A BOSCH EasyAquatak 110 magas nyomású tisztítóval közelebb kerülhetsz a célodhoz. Kompakt kialakításának köszönhetően az EasyAquatak 110 nagyszerű segítséget nyújt. A BOSCH még ennél is többet kínál a praktikusság terén, rögzíthető pisztollyal biztosítja, hogy elkerüld a nemkívánatos elázást a használata során. A 330 liter / órás átfolyási sebességgel egy valóban nagy teljesítményű nagy nyomású mosó tulajdonosa leszel. Nincs szükség bonyolult összeszerelésre, így akár azonnal használatra kész.



A BOSCH EasyAquatak 110 magasnyomású mosó legfontosabb jellemzői 

  • Kompakt, mobil kialakítás széles talppal a kivételes stabilitás érdekében
  • EasyAquatak 110 a dobozból kivéve, bonyolult összeszerelés nélkül használható
  • Egykezes működtetés
  • Állítható áramerősség a jobb tisztítás érdekében
  • Erőteljes 1300 wattos motor
  • Maximális nyomás: 110 bar
  • Alkalmas autók külső tisztítására is
  • Maximális áramlási sebesség 330 l/h
  • Maximális tápvíz-hőmérséklet 40 °C

A BOSCH EasyAquatak 110 biztonságos és alapos

Habár a BOSCH EasyAquatak 110 magasnyomású mosó kis méretű, nem ijed meg a munkától, sőt, mindenre készen áll. Az EasyAquatak 110 állítható nyomású fúvókákat biztosít, így bármilyen helyzetben megfelel. Emellett a BOSCH készülék forgófejes fúvókát kínál az összes sarok eléréséhez. A nagy nyomású habosító rendszer és az autostop funkció kényelmes kiegészítő, amelyek megkönnyítik a munkavégzést. A pisztolytárolóhely lehetővé teszi a pisztoly tárolását a magasnyomású mosó használata közben a még nagyobb kényelem és biztonság érdekében.

Képes önfelszívásra külső vízforrásból 

A BOSCH EasyAquatak 110 külső vízforrásból történő önfelszívás funkcióval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi például az esővíztartályból származó víz használatát. A BOSCH magasnyomású tisztító rugalmas és gazdaságos megoldást kínál.

A BOSCH   magasnyomású mosó alacsony súlyú és kompakt méretű

Örülni fogsz a BOSCH EasyAquatak 110 alacsony súlyának és kompakt méreteinek is, amelyek tökéletessé teszik a kisebb helyiségekben való használatot. A tömlő közvetlenül a készülékbe van behelyezve.

Push-Fit gyorscsatlakozók

A BOSCH EasyAquatak 110 Push-Fit gyorscsatlakozókkal van felszerelve, amelyek rendkívül gyors összeszerelést biztosítanak. A fúvókák és feltétek tökéletesen illeszkednek a helyükre.

A szűrők védelmet nyújtanak a szennyeződések BOSCH tisztítóba való behatolása ellen

A BOSCH EasyAquatak 110 2 szűrőt használ, amelyek többek között növelik a védelmet a szennyeződések készülékbe való behatolása ellen.  Ezenkívül meghosszabbítják a tisztító élettartamát.

A BOSCH EasyAquatak 110 egyszerű és kényelmes használata

A BOSCH EasyAquatak 110 kezelése és használata gyors és egyszerű. A 450 ml-es magasnyomású mosófúvókával gyorsan és hatékonyan alkalmazhatod a tisztítószert. A magasnyomású mosófúvóka használatakor csökkentheted a tisztítási időt a tisztítószer gyors alkalmazásával. A BOSCH Easy Aquatak 110 ideális az autók vagy a tárolók mélytisztítására.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH EasyAquatak 110
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ